2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
Hanna Hanna Fest (press)
Kapcsolódó cikkek
Hanna Hanna Fest 2011-ben is
Hanna Hanna Fest
Hatodik alkalommal rendezik meg a Hanna-Hanna fesztivált
     
 
Hanna-Hanna Fesztivál
Megalakulás: 2005.
Cím: Kolarovo (Gúta),
Web: http://www.hannafest.com
Web még: myspace.com/hannafest
facebook.com/hannafest
E-mail: info@hannafest.com
Szlovákiai összművészeti fesztivál, ahol a hagyományőrzés és a környezetvédelem is előtérbe kerül.
 
     

Hanna Hanna Fest

Az audiótól a vizuális és harcművészetekig, a filózófiától az ökológiáig. A Hanna Hanna egy gyönyörű idilli környezetben, a Vág folyóhoz közel, egy régi hajófedélzettel, vízi malommal és rengeteg állattal egy ősi erdő által körülölelve várja a babilonból menekülőket. A rendezvény egyik fő célja a malom és az azt körülvevő környezeti kincsek megőrzésének elősegítése.

A kezdeményezés ökológiailag baráti, önkéntes alapú művészeti esemény, amely 2005 táján kezdődött egy inspiráló természeti környezetben, a Duna régi medrének közelében, Gútában, Szlovákiában. A fesztivál egy határokon átnyúló, többrétegű együttműködés.

Ez a 10 napos rendezvény két részből áll: első része egy 5 napos ingyenes művészeti és építési tábor képzőművészeknek és kreatív fiataloknak egész Európából. Ők hozzák létre azt a varázslatos világot, ami a következő 5 napon eteti az érzékszerveinket.

Együttműködik több kulturális, környezetvédelmi és más szervezetekkel Európa több országából (Szlovákia, Csehország, Horváthország, Spanyolország, Ausztria, Magyarország...) A szervezők több országból és kultúrából érkeznek, ez a vegyes társaság pedig remekül funkcionál.

Minden évben igyekeznek minőségi rálátást adni a kortárs európai művészetre, hagyományos és modern nézeteket összekapcsolni a művészeti és ökológiai palettán. Nagyon fontos hangsúlyt fektetnek arra, hogy elsősorban feltörekvő tevékenységekben érdekeltek. Kiemelkedően fontosnak tartják, hogy lehetőséget és helyet biztosítsanak a tehetségek promóciójának és fejlődésének, hogy támogassák őket a művészi felfedezéseikben, és a széles publikum elé kerülésben.

A Hanna Hanna Art Gathering and Festival egy non-profit kezdeményezés, nem függ össze semmilyen kereskedelmi szponzorációval, a közösségi lét öröméért jött létre.

[2011.08.07.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még