2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Évek óta legmagasabb listás helyezését érte el az újra összeállt páros
Toni Braxton visszatért - itt az új lemez

Összes program

Legutóbbi kiadványok
Pulse (2010)
Libra (2006)
„Libra” (2005)

Összes kiadvány

     
  Vásárlás
Toni Braxton: Pulse
Megjelenési dátum: 2010. május 14.
Megjelent:
CD » album (2010)
Tracklist:
1. Yesterday
2. Make My Heart
3. Hands Tied
4. Woman
5. If I Have To Wait
6. Lookin’ At Me
7. Wardrobe
8. Hero
9. No Way
10. Pulse
11. Why Won't You Love Me
Közreműködők:
előadó/zenész: Toni Braxton
kiadó: Sony Music
Az énekesnő semmit sem bízott a véletlenre, így olyan dalszerzők, producerek segítségét vette igénybe, mint Frank E (Madonna, T.I., Flo Rida), Steve Mac (Leona Lewis, Il Divo), Lucas Secon (Britney Spears, The Pussycat Dolls), Harvey Mason & Oak (Chris Brown), Troy Taylor (Trey Songz, Kevin Lyttle), Dapo Torimiro (John Legend, David Archuletta, Brandy) és David Foster (Whitney Houston, Barbra Streisand, Celine Dion). A végeredmény pedig egy modern, R'n'B alapú, slágerekkel teli visszatérő anyag lett, amelyre méltán lehet büszke a remek formában levő énekesnő.
 
     

Toni Braxton visszatért - itt az új lemez

Öt év kihagyás után vadonatúj albummal rukkolt elő a "Breathe Again" és az "Un-break My Heart" című slágerek előadója, Toni Braxton. A napokban napvilágot látott a gyönyörű énekesnő "Pulse" című új lemeze, amely immár három slágerrel és videoklippel büszkélkedhet.

Toni Braxton természetes zenei tehetsége azonnal megmutatkozott, amikor négy testvérével a helyi templomban kezdtek el énekelni az amerikai Severnben, Maryland államban. Legfőbb hatásai közt találjuk Stevie Wondert, Anita Bakert, Chaka Khant és Whitney Houstont. Gyerekkorától tudatosan készült az énekesnői karrierre. A Bowie State University-n tanárnak készült, amikor a LaFace tulajdonosai - L.A. Reid és Babyface - felfigyeltek rá. A tíz éves közös munka eredménye hatalmas és folyamatos nemzetközi siker, több mint negyvenmillió eladott lemez.

Toni Braxton 1991-ben robbant be a könnyűzenei életbe "Love Shoulda Brought You Home" című slágerével, mely a nagy sikerű Bumeráng című film zenéje volt. A "Breathe Again" és az "Another Sad Love Song" című daloknak köszönhetően már a bemutatkozó albumából ("Toni Braxton") is 8 millió példány talált gazdára, valamint három Grammy-díjat is a polcára helyezhetett a fiatal énekesnő.

A nemzetközi áttörést az 1997-ben megjelent "Secrets" hozta meg a gyönyörű előadónő számára. A korong legnagyobb slágere kétségkívül az "Un-break My Heart" volt, ezt a dalt mind a mai napig játsszák a hazai rádiók. Újabb két Grammy-díj, 8 millió eladott példány, 11 hétig listavezető kislemez Amerikában (Billboard Hot 100), valamint nemzetközi szupersztár státusz.

A 2000-es "The Heat" című album több mint 10 országban (Amerika, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Hong Kong, Dél-Afrika, Görögország, Dánia, Ausztria, Belgium, Izrael és Svájc...) TOP 10 lett, és két Amerikai Zenei Díjat nyert.

2001-ben megjelent egy, a kritikusok által is elismert karácsonyi albuma "Snowflakes" címmel, majd 2002-ben elkezdett dolgozni a "More Than A Woman" című lemezen, melyről azt nyilatkozta, hogy sokkal "arcbamászósabb", mint előző munkái.

2005-ben ötödik albuma, a "Libra" megjelenését követően a Las Vegas-i Flamingo Hotel & Casinóban önálló műsort kapott, Toni Braxton: Revealed címmel. A show-t először csak 3 hónapra tervezték, a hatalmas siker miatt azonban 2008 áprilisáig volt műsoron.

Az idei év új lemezszerződést hozott az énekesnőnek, így vadonatúj, "Pulse" című albuma az Atlantic Recordsnál jelent meg. Az énekesnő semmit sem bízott a véletlenre, így olyan dalszerzők, producerek segítségét vette igénybe, mint Frank E (Madonna, T.I., Flo Rida), Steve Mac (Leona Lewis, Il Divo), Lucas Secon (Britney Spears, The Pussycat Dolls), Harvey Mason & Oak (Chris Brown), Troy Taylor (Trey Songz, Kevin Lyttle), Dapo Torimiro (John Legend, David Archuletta, Brandy) és David Foster (Whitney Houston, Barbra Streisand, Celine Dion).

A végeredmény pedig egy modern, R'n'B alapú, slágerekkel teli visszatérő anyag lett, amelyre méltán lehet büszke a remek formában levő énekesnő. A "Pulse" című új albumról elsőként a "Yesterday", majd a "Make My Heart" és a "Hands Tied" című dalt ismerhette meg a közönség.

A lendületes "Make My Heart" című Toni Braxton-sláger különlegessége és egyben magyar vonatkozása, hogy a legendás Atlantic Records felkérésére a dalból Náksi Attila és Brunner Zsolt készített hivatalos remixet. A két hazai DJ/producer nemzetközi zenei produkciója, a STEREO PALMA nevét így immár az Egyesült Államokban is jegyzik! A Beatport és az iTunes online zeneáruházakban debütált kislemez remixei között találjuk a "Make My Heart" STEREO PALMA vocal club mixét és dub mixét is, ez is nagyszerű bizonyíték arra, hogy Toni Braxton 2010-es visszatérése kapcsán láthatóan igen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legjobb zenei anyaggal mutatkozzon be a 21. század közönségének is.

Nézd meg Tony Braxton Make My Heart című videoklipjét:

[2010.05.19.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még