2024. június 22. | szombat | Paulina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az összes kérdés és válasz
Kapcsolódó cikkek
Tóth Lüszi, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid: megjelenik első nagylemezük
Egy kislány és egy ámerikás magyar a Megasztárból
Május elejétől jönnek a Mindennapok, Noémi Virággal
Ismét kérdezz Fekete Dávidtól!
Fekete Dávid: "Nagyon benne vagyunk a munkában..."
Új élet várja Fekete Dávidot?
Fekete Dávid elárulta: "Az albérletet sem tudtam fizetni."
Kapcsolódó Kiadványok
Fekete Dávid: A döntőben elhangzott dalok
Kapcsolatok
Fekete Dávid
Legnépszerűbb csengőhangok
Király Viktor
Eszenyi Enikő

Tehetségtelennek nevezték Fekete Dávidot!

A kisalfold.hu vendége volt a Megasztár 4 döntőse, ahol feltehették neki kérdéseiket az olvasók. A fiatal énekes derekasan állta a rohamot, még akkor is nyugodt maradt, amikor egy hozzászóló nem kertelt: leírta, hogy tehetségtelennek tartja.

A győri srác az első a legutóbbi tehetségkutatón részvevők közül, akinek önálló lemeze jelenik meg. Erre már nem is kell sokáig várni, május közepére ígérték. Erről és a fellépéseiről is sokan kérdezték a kislafold.hu oldalán, ám egy olvasó nem kertelt, keményen beszólt az egykori Megasztár döntősnek, aki elől a képzeletbeli trófeát annak idején Király Viktor vitte el.

Egy esetben egy félreértést is tisztázott Dávid, ugyanis az egyik olvasó a következőt kérdezte az énekestől:

M. K. Kati: Azt kérdezném a Fekete Dávidtól hogy miért gondolja azt hogy a színészi pálya nem neki való? A Viktor elvégzett egy színiiskolát, a Dávid otthagyta, mégis minden zsűritag a Dávidot nevezte folyton színésznek. Nem hiszem, hogy mind a négy ember tévedne abban, hogy a Dávid elsősorban színész és csak másodsorban énekes.

F. D: Szia! Nem tudom, hogy hol hallottad ezt, nem mondtam, hogy nem nekem való a színészi pálya. Jelenleg nem lehet összeegyeztetni a színészetet és az éneklést. Jelenleg több énekes felkérésem van és ezeknek szeretnék eleget tenni.

Megkérdőjelezték tehetségét!

Tati nem finomkodott, kendőzetlenül megírta Dávidnak, mit is gondol róla. A fiú nem jött zavarba, sokkal inkább arra kérte, adjon neki még egy esélyt.

Tati: üdv! SZERINTEM abszolút tehetségtelen, lúzer, aki ebből a nyekergésből sosem fog tudni megélni... Nem vagyok rá kíváncsi...

F. D.: Üdv! Sajnálom, ha így gondolod. Azt javaslom, azért hallgass bele az új lemezbe, és utána döntsd el, hogy tetszik-e vagy sem!

Arról, hogy Tati megfogadja-e Dávid tanácsát találgatni lehet, talán még lesz alkalma a két félnek megvitatni az érveket és ellenérveket.

Lesz duett a lemezen?

Szasza: Szia Dávid! Duett lesz-e a lemezen? Vidám számok is lesznek és szomorkás dalok is? Kivel tartod még a kapcsolatot a megasztárosok közül? Kaptál-e színházi szerepre felkérést?

F. D.: Természetesen lesz, egy tehetséges énekesnővel, ráadásul két dalt is éneklünk közösen. A lemezen lesznek nagyon szép romantikus dalok is, és pörgős számok is. Mondhatom, hogy majdnem mindenkivel szoktam beszélni a csapatból. Pacsirtával és Karcsival kevésbé szoros a kapcsolatom, de Viktorral és Soniával gyakran beszélünk, össze is járunk alkalmanként. Igen, kaptam felkérést - például a Casanova címszerepére -, de nem tudtam eleget tenni a felkérésnek.

- Már korábban Kati kérdésére is csak azt tudtam felelni, hogy az énekes felkérések elveszik szinte minden időmet. Ennek persze nagyon örülök, de azért szívesen kipróbálnám magam valamikor a színházban egy szerepben is. Most szerencsére volt lehetőségem ebbe is belekóstolni, Eszenyi Enikő darabjában énekelhettem a Hadd legyek művész! és a Csipetnyi ész című dalokat.

Ezen kívól persze több kérdésre is választ adott még Fekete Dávid, akit érdekel, érdemes a kiasalfold.hu oldalra kattintani és olvasgatni. Megtudhatja az érdeklődő többek között azt is, hogy az énekes kijelentette: nem fog elszállni magától! Úgy legyen!

Ajánljuk! Fekete Dávid: "Nagyon benne vagyunk a munkában..."

– zene.hu –

[2009.05.08.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2009.05.09. 00:20 • [1]
Erre "jó" az internet. Valóságban nem merne betámadni (föleg rajongók között), de interneten ez még egy kultúrált viselkedés. Olyan cifrákat lehet olvasni bárkiről.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még