Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 22. | péntek | Vince, Artúr nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Írj, ha érdekelne a kutyus!
Kapcsolódó cikkek
Tolvajoknak köszönheti első slágerét Noémi Virág?
Megmutatjuk, honnan ismerheted Noémi Virágot - 5 videóval!
Május elejétől jönnek a Mindennapok, Noémi Virággal
Miénk egy darab Noémi Virág szívéből
Friss hazai pop - legújabb kiadványok
Nem mindennapi a Mindennapok
Lemezbemutató! Noémi Virág a Zene.hu Rádióban!
Kapcsolódó Kiadványok
Noémi Virág: Mindennapok
Kapcsolatok
Noémi Virág
Legnépszerűbb csengőhangok

Az énekesnő szerető családot keres!

Mentsetek meg egy kutyust a menhelyről! Erre kéri embertársait a sokak által már jól ismert és kedvelt énekesnő, Noémi Virág. Aki nem csak gyönyörű hangjáról és dalairól, hanem állatszeretetéről is híres.

Az énekesnő maga is több állat boldog tulajdonosa, férjével két kutyust, két cicát és egy nyuszit tartanak maguknál, nem múlik el életükben egyetlen nap sem, hogy ne játszanának önfeledten a kis házi kedvencekkel. A házaspár nem divat-állattartó, nem a külsőségre figyelnek mikor egy élőlényt megszeretnek, hanem észreveszik a belső szépséget is. Nem mellesleg Noémi Virág különösen nagy figyelmet fordít a sanyarú sorsra jutott ebekre. Gyakori résztvevője a jótékony rendezvényeknek, ahol tud segít, szervez és minden tettével azt sugározza: emberek, ezeknek a kutyusoknak szükségük van ránk, egy biztos otthonra!

Most sincs ez másként, egy hányatott sorsú kutyus, Szende miatt hallatja hangját és fordul a nyilvánosság felé, mert bízik benne: az aranyos, 4 éves ivartalanított, közepes termetű keverék szuka kutyus végre igazán szerető otthonra lelhet.

Az művésznő szavát adta: Szendét az ország bármely szegletére személyesen viszi el, miután meggyőződött arról, hogy négylábú pártfogoltja igazi, szerető közösség tagja lehet.

Szende otthont szeretne!

Nos, ismerkedjünk meg egy kicsit közelebbről a kutyussal, akit Noémi Virág egy menhelyről hozott el 2007-ben. Nem egyedül fogadta magához Szendét, hanem testvérével Szepivel kerültek ki a menhelyről. A két jószág volt a legfélénkebb a telepen, egyre magányosabbak és elhagyatottabbak lettek.

Az énekesnő szívét meglágyította a két aranyos kutyus, magához vette, hogy amíg nem talál nekik új otthont, nála lakjanak és a konyhája lett a birodalma a két hontalan ebnek. Ám a gazdi életét nagyban nehezítették, nem beszélve arról, hogy volt már két kutyus, s négy állattal nehéz foglalkozni, időben és anyagiakban is. A két kutyusnak Noémi Virág adott otthont több, mint egy évig.

Majdnem sikerült!

Az elmúlt év vége felé úgy tűnt, hogy a testvéreknek sikerül egy megfelelő otthont találni egy kertes házban, így oda kerültek. Ám sajnos csalódnia kellett az állatbarát előadónak, mert hamarosan annyi kutya került a telekre, hogy kénytelen volt két védencét elhozni onnan. Ám útjuk sajnos már a kiskunfélegyházi Herosz menhelyre vezetett. Nem sokkal később sikerült Szepinek egy remek családot találni, s azért rá esett a választás, mert Szendével ellentétben nem igazán kedveli fajtársait, új helyén pedig egyeduralkodó lehet.

Fogadd örökbe a kutyust!

Szende tehát még mindig menhelyen van, ám Noémi Virág bízik abban, hogy hamarosan talál egy olyan megbízható embert, aki szeretni tudja kis védencét. Szende barátságos, csak a cicákat és a tyúkokat nem kedveli, ám kutyatársaival és az emberekkel hamar kijön.

Noémi Virág kéri, hogy aki komolyan gondolja és felelőséget vállal azért, hogy Szendének szerető, megértő és megbízható gazdája lesz, az jelentkezzen a hivatalos weboldalán keresztül vagy írjon a havassy.press@t-online.hu e-mail címre, illetve hívja a 06-30/405-68-73-as telefonszámot.

Nagyon várjuk a jelentkezőket, Szende és én, mert már igazán szeretném, ha végre más is megismerhetné, hogy mennyi minden is van ebben a kutyusban. Egyre bátrabb és barátságosabb lesz, ám ahhoz, hogy igazán kibontakozzon, egy szerető családra lenne szüksége. – zárta bizakodva a szólóban nemrég debütáló énekesnő.

Ajánljuk! Megmutatjuk, honnan ismerheted Noémi Virágot - 5 videóval!

– Havassy Anna Katalin –

[2009.06.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még