2022. augusztus 14. | vasárnap | Marcell nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Veréb Tamás rajongói oldala
Kapcsolódó cikkek
Kiválóságok a Musical Pluszon - sok képpel
Musical Plusz tizenharmadszor - belépőt sorsoltunk!
A tizenharmadik Musical plusz is szerencsés volt - képekben
Kapcsolatok
Veréb Tamás
Csengeri Attila
Bot Gábor
Vágó Zsuzsa (Vágó Zsuzsi)
Mahó Andrea
Egyházi Géza
Mester Tamás
Veréb Tamás rajongói oldala

Íme a harmadik esélyes! Bemutatkozik Veréb Tamás rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldal, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

Tamás nemrég töltötte be 16. évét, de már rendszeres fellépője a budapesti MusicalPlusz rendezvényeknek, illetve számos vidéki musical gálán lépett  már fel olyan neves musical énekesekkel duettezve, mint Mahó Andrea, Vágó Zsuzsi, Egyházi Géza, Kamarás Máté, Bot Gábor, Mester Tamás, Csengeri Attila és lehetne még sorolni. Fiatal kora ellenére jelentős színházi tapasztalata is van, hiszen négy évig játszotta A kölyök című musical címszerepét, ezen kívül játszott még a Valahol Európában, az Isten pénze, a Dzsungel könyve és a Képzelt riport című darabokban is fő szerepeket, valamint filmes tapasztalattal is rendelkezik. Országos és nemzetközi musical és pop énekversenyek - rendszerint első - helyezettje.

Az oldala kétnyelvű, valamennyi információ megtalálható rajta mind angolul, mind magyarul és gyakorlatilag tartalmaz minden tudnivalót eddigi pályájáról, sikereiről. Külön menüpontokba vannak rendezve eddigi szerepei, versenyei, jelentősebb fellépései, és szinte minden eseményhez kapcsolódik egy-egy képgaléria is, ahol a képek nézegetése közben Tamás által előadott és odavágó dallamok csendülnek fel. A legjobban sikerült videófelvételei - melyek a népszerű musicalek jelentős részét felölelik - szintén elérhetők egy egységes menüpontban a felvételhez kapcsolódó információkkal együtt.

Minden tekintetben tájékoztat

Nemcsak a szakmai pályáját, hanem a magánéletének egyes részeit is megismerhetjük, külön menü szól a hobbijairól, szabadidős tevékenységeiről. Kifinomult öltözködési stílusát is megismerhetjük, melyek mind saját dalaival vannak körítve. Egy hosszabb interjú is megtalálható az oldalon, melyben a honlap látogatói kérdeznek tőle, így ez folyamatosan bővül, illetve a vendégkönyvben lehet számára a jókívánságokat elhelyezni. Külön menüpontban van tájékozódási lehetőség az aktuális, még előttünk álló fellépésekről és a kapcsolódó praktikus információkról.

A látogatók kb. 80 százaléka magyar, de jelentős a külföldi letöltések mennyisége is, különösen német, amerikai, brit és osztrák területekről, de rendszeresen egzotikus országokból is kap komolyabb mennyiségű találatot az oldal. A rajongók kedvelik az oldalt, mert a kedvencek közé történő elmentés aránya eddig minden hónapban meghaladta a 70 százalékot. Az oldalt Tamás egy közeli barátja (név szerint dr. Kovács Tamás) készíti és tartja karban hobbi jelleggel. Kovács úr minden fellépésén ott van és a magánéletben is sok időt töltenek együtt.

 

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, infok, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson Tamás oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

 A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé azaz a döntőbe, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenés követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-t is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Esküvői és party zenekar, Silver Moon zenekar [2022.07.29.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Eddie Vedder és társai meghódították Budapestet - képekben
Pearl Jam, Papp László Budapest...

Időutazás Leslie Mandokival
2022.07.26-án volt szerencsém a világhírű Leslie Mandoki...

Forró, nyári este a Hooliganssel - képekkel
Megnéztük az EFOTT fesztivál második napját - képekkel
4 év után ismét Judas Priest koncert volt hazánkban - képekben
Ilyen volt a Mozart! musical a Margitszigeten - képekkel
KISS ünnep az Arénában - képekben
beszámolók még
Otthoni játékok