2023. március 22. | szerda | Beáta, Izolda nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Játszótéri játékok
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nyári Károly pihenőnapot tart, de nem enged a 48-ból
A közönség segítségét kéri Nyári Károly - ajándékot kapnak cserébe
Kapcsolatok
Nyári Károly
Budapest Jazz Orchestra
MÁV szimfonikus Zenekar
Kapcsolódó események
Nyári Károly: Love Story - Koncert Show
[2010. szeptember 22.
szerda 20:00]

Nyári Károly az ismert producerrel dolgozik

A koncert alkalmával a színpad mögötti 3 emeletes karzaton is helyet foglalnak a nézők, így ezen kivételes alkalommal 1800 ember hallgathatja majd együtt a felcsendülő dallamokat.

Nyári Károly 2009-es nagysikerű, teltházas koncertje után 2010. szeptember 22-én második alkalommal köszönti az igényes zenét kedvelő közönséget az ország legnagyobb koncerttermében, a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben eddigi legkülönlegesebb koncertjével.

A nagyszabású könnyűzenei koncerten a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra fúvós szekciója együtt lépnek színpadra a világsztárok által is elismert zongoravirtuózzal. A bámulatosan gazdag zenei fantázia jegyében fogant nagykoncert különlegessége, hogy a magyar könnyűzene legendáinak, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál legnagyobb slágereit és a legismertebb magyar filmzenéket 30 év óta szimfonikus nagyzenekari és big-band hangszerelésben először hallhatjuk. A művész legkedvesebb és legszebb dalai sem hiányozhatnak a koncerten.

Nyári Károly koncertjeit évről évre telt házak fémjelzik. A minden bizonnyal nagysikerű koncert középpontjában, mint eddig is a zongora és az ének kapja a főszerepet. A világszínvonalú látvány és a kitűnő rendezés Kovács Kristóf munkáját dicséri.

A koncertre való felkészülés már megkezdődött, hiszen heteken belül megjelenik Nyári Károly „Love Story” című lemeze. A CD a szeptemberi koncertanyag 28 dalából 12 slágert mutat be szimfonikus nagyzenekari kísérettel.

„Megtiszteltetés számomra Európa első számú koncerttermének eddigi legnagyobb könnyűzenei szimfonikus koncertjét életre kelteni. A MÁV Szimfonikus Zenekar, a Budapest Jazz Orchestra fúvós szekciója és a gyermekkórus áll majd a színpadon, hogy megszólaltassa a legismertebb magyar legendák legszebb dalait, ezért a koncertterem első 3 sorát is be kell építenünk, hogy a monumentális produkció részére megfelelő teret tudjunk biztosítani.

A bővített színpadon a szokásos szimfonikus zenekari beüléstől eltérően, amphiteátrum beülési formában helyezkedik majd el a zenekar. Ez látványban és akusztikában is eltér a megszokottól.

A koncert alkalmával a színpad mögötti 3 emeletes karzaton is helyet foglalnak a nézők, így ezen kivételes alkalommal 1800 ember hallgathatja majd együtt a felcsendülő dallamokat. A koncertpalota csaknem 7 emelet magas belső terében a világszínvonalú akusztikai élmény is hozzájárul a koncert sikeréhez. Néhány hete a legjobb szakemberek dolgoznak azon, hogy a nagykoncert képi világa a tavaly tavasszal Nyári Károly nagy sikerrel bemutatott Sinatra koncertjének látványvilágát is felülmúlja majd.”- árult el néhány kulisszatitkot az est rendezője, Kovács Kristóf.

Ezt is nézd meg: A közönség segítségét kéri Nyári Károly - ajándékot kapnak cserébe

[2010.08.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel az egyes gyors és megbízható szolgáltatás [2023.03.20.]
Hirdetés leírása szolgáltatás [2023.03.19.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Stíluskavalkád a Barba Negrában – képriport
Március 3-án fesztivál hangulat uralkodott a...

Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
Hét és fél esztendő elteltével 2023 március...

Fényesen ragyog a Kowalsky meg a Vega csillaga! Volt ok ünneplésre az Arénában
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával