2022. január 21. | péntek | Ágnes nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Kovácsovics Fruzsina: Üveggolyó
Kapcsolatok
Kovácsovics Fruzsina

Exkluzív interjú! Visszavonult a Csillag Születikben feltűnt énekes!

"Én nem vagyok alkoholista, sem depressziós, sem anorexiás, sem szívbeteg, sem mindaz, ami megjelent rólam." - nyilatkozta lapunknak Kovácsovics Fruzsina, aki nemrég váratlan döntést hozott: visszavonul a nyilvánosság elől. Vajon, miért döntött így? Beszélgetésünkből minden kiderül.

Az énekesnő, dalszerző, az RTL klub tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben egy ország ismerte meg. A vesrenyen döntőbe jutott, az egyik saját alkotását, az Üzenet a Nagyvilágnak című számot elő is adta a műsorban.A műsor óta első lemeze már a boltokba került Üveggolyó címmel. Az első kislemez a Hazatalálsz című számból készült, amihez klipet is készítettek. A kisfilm nagyon sikeres lett Magyarországon, a VIVA TV slágerlistáján a 3. helyet érte el.Az album második kislemezének címe A sose volt nyár. A dal által teljesült Fruzsina egyik régi álma, miszerint együtt énekeljen Jamie Winchesterrel. Megalakult Fruzsi új zenekara, ami két gitárosból (Kovácsovics Dávid, Borbás Norbert), egy basszusgitárosból és egy dobosból áll.

Jártak fellépni, ám egyszerre Fruzsi döntést hozott: elege lett és visszavonul a nyilvánosság elől. Szavaiból az derül ki, egyszerűen besokalt a médiában megjelent igazságtalanságoktól és határozott: csupán magának és azoknak szeretne zenélni, akik kíváncsiak rá, nem kér többet a rivaldafényből. Az újságírók rendszeresen keresik, de eddig minden kérésre nem-et mondott, a Zene.hu-val azonban kivételt tett és őszintén beszélt a megpróbáltatásairól.

- Kezdem a legfontosabbal. Hogy vagy?
- Hazudhatok?

- Csak, őszintén...
- Most nem épp a legjobb időszakomat élem. Szörnyen nehéz két hónapon, rengeteg vívódáson, kérdésen, álmatlan éjszakán vagyok túl.

- A hírek szerint teljesen visszavonultál a nyilvánosság elől, és magadnak akarsz zenélni. Mi ebből az igaz?
- Hogy „visszavonultam”, az igaz. Egyszerűen elegem lett. Nem úgy fogalmaznék, hogy magamnak akarok zenélni, sokkal inkább azt mondanám, magamnak akarok élni, és nem annak a milliónyi embernek, akik előtt az életem nyitott könyv volt. Az életem rám tartozik, meg azokra, akik szeretnek, és nem csak 1 százalékot látnak belőlem. Zenélni nem csak magamnak fogok... Inkább azt mondanám, hogy úgy zenélni, ahogy az elmúlt időszakban tettem, na úgy már nem akarok. Azoknak szeretnék, akik tényleg szeretnének hallani, tényleg kíváncsiak a zenére, a zenémre. A magamutogatás nem az én műfajom.

- Jól megfontolt döntést hoztál?
- Igen. Ez valahogy kicsit olyan, mintha választanom kellett volna a boldogtalanság és a boldogság között. Én inkább másodikra szavaztam, az igazi életre. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű, mert nem az. Nehéz visszaszoknom, nehéz a pörgésből hirtelen nyugiban élni, nehéz újra csak 21 éves egyetemistának lenni, 21 éveshez illő gondokkal és gondolatokkal, de ahogy ahhoz hozzászoktam, úgy hozzá fogok szokni most újra ehhez. Ez idő lesz nyilván, de menni fog.

- Mi vezetett ide, hogy a visszavonulás mellett dönts?
- Hú...szörnyen hosszú lenne, ha én most azt mind el akarnám mondani. Nem voltam már boldog, nem voltam már „igazi”. Rájöttem, hogy ez nem az én világom.Ez most lehet, hogy ömlengősen, esetleg közhelyesen hangzik, de a média nem a tiszta és érzékeny léleknek való. Itt törtetőnek, magamutógatónak „kell” lenni. El sem tudom mondani, hány dolgot kellett eltűrnöm, hány ember megalázó mondatait rólam, a hátam mögött, úgy, hogy közben az illetővel még csak rossz viszonyban sem voltam, hány hazugságot éltem meg, még a hozzám egészen közel álló(k)tól is. Hogy hányszor aláztak meg így vagy úgy, hogy közben én csak elfordultam és csak próbáltam nem odafigyelni. Csakhogy egy idő után nem odafigyelni, mindig elfordulni, egyrészt lelket emésztő, másrészt lehetetlen. Ezeknek az embereknek egyszer nagyon szívesen elmondanám, mit gondolok róluk. Túl sok szépet nem mondanék.

Sok kellemes élményben is volt részem

Anyagunk a következő oldalon folytatódik. 

[2010.09.09.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Mága Zoltán: "Nem várt dolgokhoz kellett alkalmazkodunk"
Dupla, teltházas koncerttel...

Megnéztük: TNT koncert a Barba Negrában - képekkel
Évindító koncert a TNT-vel: hálás...

Megnéztük: Honeybeast koncert a Barba Negrában - képekkel
A szerelem és a tehetség illata is ott van az Illatszertárban
Ilyen volt az Esti Kornél 15. szülinapi bulija - képekben
Megnéztük: 40 év rock, 40 dal, 40 előadó, Mobilmánia koncert az Arénában - képekkel
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával