Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. június 18. | kedd | Arnold, Levente nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Oroszlán Szonja már nagyon várja az indulást 
Kapcsolatok
Csillag születik

Milliók várják! 4 nap múlva folytatódik a Csillag Születik

Tavasszal visszatér a Csillag Születik az RTL Klub képernyőjére, ősszel pedig indul a minden rekordot megdöntő és korábbi sikert felülmúló X-Faktor második szériája. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója sajtótájékoztatón számolt be a csatorna tavaszi műsorterveiről. 

Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik. A tehetségkutató harmadik szériájának Ördög Nóra és Nagy Sanyi lesz a műsorvezetője, zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja.

- Az RTL Klub tavaly nemcsak ígérte, hogy 2010 az X-Faktor éve lesz, hanem az eredmények igazolták, így is lett. 2011-ben viszont a tehetségek egyértelműen az RTL Klub képernyőjén tűnnek fel: tavasszal Csillag Születik, ősszel X-Faktor szerepel a műsortervben.

- Amikor eldöntöttük, hogy elindítjuk az X-Faktort, számítottunk rá, hogy sikeres lesz, de hogy ennyire, az minket is váratlanul ért. Joggal idézte mindenki az RTL Klub szlogenét, hogy 2010 az X-Faktor éve volt. A műsor egy jó formátum, profi stábbal, nagyszerű mentorokkal és kiváló énekesekkel. Eredetileg úgy terveztük, hogy az egyik évben Csillag Születik, a másik évben X-Faktor lesz az RTL Klub képernyőjén. Látva azonban az elképesztő sikert, megváltoztattuk az eredeti elképzelést. Tavasszal így a Csillag Születik, ősszel pedig az X-Faktor lesz az RTL Klub képernyőjén. A Csillag Születik 2009. legnézettebb televíziós műsora volt a döntőt több, mint 3 millióan látták. A Csillag Születiket azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni, modern változatban visszahozni a képernyőre a Ki mit tudot. Míg az X-Faktorban azokat az énekeseket kerestük, akikből popsztárok válhatnak, a Csillag Születikben nem az énekesekre helyezzük a hangsúlyt, bár ebben is megmutathatják magukat azok, akik nem férnek bele a popkategóriába. Említhetném Susan Boyle esetét, aki Angliában nem az X-Factorban, hanem egy Csillag Születikhez hasonló, műfaji megkötések nélküli tehetségkutatóban tűnt fel.


- Sokáig titok volt, kik lesznek a műsorvezetők és a zsűri tagjai. Miért emellett a hat ember mellett döntött a csatorna?
- Ördög Nóri személye egy percig sem kérdőjeleződött meg, mindent tud, amire ebben a műfajban szükség van. Ráadásul évek óta szerkesztője is ezeknek a tehetségkutatóknak, így minden nap együtt él a produkcióval, miközben helytáll a Reggeliben is. Ez az ő munkabírását dicséri. Stohl Andrással kiváló párost alkottak, András azonban saját érdekei elé helyezte a műsor érdekeit, amelyet becsülendőnek tartottunk. Elfogadtuk a döntését, hogy a folyamatban lévő pere miatt nem akarta, hogy az újságok az ő bírósági tárgyalásáról írjanak a műsor helyett. Azért esett végül Nagy Sanyira a választásunk, mert a személye tökéletesen illik a tehetségkutatóhoz, ráadásul korábban már dolgozott az RTL Klubnál. Ami a zsűrit illeti, azt gondoljuk, ha valami jól működik, nem kell rajta változtatni. A két évvel ezelőtti négy ember tanácsaival, hozzáállásával, gondolataival, viselkedésével értéket adott a Csillag születik második szériájához, ezért nem akartunk helyettük új zsűritagokat választani. Örültünk, hogy amikor Karácsony előtt nem sokkal, a műsor visszatérésének bejelentése előtt megkerestük őket, mindannyian igent mondtak a felkérésre. 

[2011.03.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Swan 2000 Beatles Roadshow menedzser zenekar [2019.06.12.]
Billentyűst keresünk! zenész » billentyűs [2019.06.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Megnéztük - Ganxsta Zolee és a Kartel a Barba Negra Trackben
Húsz éve jelent meg a...

Satöbbi zenei csemegék Budapesten!
Minap úgy hozta a sors, hogy egy Satöbbi koncertre...

Punnany Massif "kompon-állva" nyitotta meg a fesztiválszezont
Beszámoló: Újra Budapesten járt a Muse!
Csúcs volt a Chris Botti koncert Budapesten - képekben
Kísértetjárás az Operettben - Musical készült a Pendragon legendából
Hány ember lakozik Dóka Attilában?!
beszámolók még
koncert.lap.hu
cdbolt.lap.hu