Alensa: 35% TopVue termékekre
2020. december 5. | szombat | Vilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Hooligans összesz*rta magát - videóval
Nézd meg a Hooligans új klipjét és értékeld
Felhőszakadás, bor, és a Hooligans
Fotózáson lestük meg a Hooligans tagjait
Vonósokkal ízesíti a dalait a Hooligans - videóval
 Így még nem láttad a Hooligans tagjait - érdekes videó!
Új Hooligans klip velős mondanivalóval!
Kapcsolatok
Hooligans

15 éves a Hooligans zenekar

A tizenötödik jubileumát ünneplő Hooligans zenekar új honlappal, új videóklippel, válogatáslemezzel és dokumentumregénnyel készül az évfordulóra. A májusban induló országos turnén, valamint a december 11-i ünnepi koncerten az elmúlt másfél évtized legnagyobb slágereiből válogatnak majd. Születésnapi meglepetésként az extravagáns ékszereiről ismert Thomas Sabo első hazai nagykövetének a Hooligans zenekart választotta.

A tizenötödik jubileumát ünneplő Hooligans zenekar hatalmas lendülettel vette bele magát a megújulásba: ennek első jeleként újjászületett a hivatalos honlap, a http://hooligansweb.hu/, amely a továbbiakban minden zenekarral kapcsolatos tartalmat összefoglal. A rajongók nagy örömére elkészült a „8-szemközt” második videója is: az „Illuzió” után a „Küzdj az álmodért” című dalhoz forgattak klipet.

A készülő válogatáslemez előszeleként már a „8-szemközt” című albumra is felkerült két korábbi sláger, a „Paradicsom” és a „Várok rád” újraértelmezett verziója - az elmúlt évek legnagyobb slágereit ugyanis egy dupla válogatáslemezen foglalják össze, ami októberben fog megjelenni az EMI kiadónál. A jubileumi évre a Hooligans egy különleges turnéval is készül, ami május elsejétől indul országszerte: a másfél évtized legkedvesebb dalaiból álló műsort a turnét záró, 2011. december 11-i ünnepi koncerten is előadják a Budapest Sportarénában.

Az elmúlt évek izgalmas és fordulatos történeteit Zoltán János író egy gazdagon illusztrált dokumentumregényben foglalja össze. A könyv lapjain közeli rálátást kapunk a zenekar tagjainak személyiségére és életére, valamint az egyéniség, a stílus, a szövegvilág, a háttérmunka és az előadásmód összefüggéseire.

Születésnapi ajándékként az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO nemzetközi ékszermárka az első magyarországi nagykövetének a Hooligans zenekart választotta: Ördög Tibor "Csipa", Tóth Tibor, Kiss Endre "Endi" és Késmárki Zsolt a nyilvános fellépések alkalmával ezentúl a Thomas Sabo vadító és különleges ékszereit viseli majd.

[2011.05.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps Shop/EMV chip writer software (DUM hangosítás/cucc [2020.11.05.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még