2023. december 4. | hétfő | Borbála, Barbara nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mesés produkció Gomestől
Fáy Miklós beszólt László Attilának - videóval
Oroszlán Szonja kritizálta az Appril Projectet
Szabó Ádám tarolt
Krizbai Teca újabb megható produkciója - videóval 
László Attila Könnyű álmot hozzon az éjéből hiányzott a recsegés
Kapcsolatok
Csillag születik
Gomes Martins Klaudia
László Attila (Csillag Születik)
Appril Project
Krizbai Terézia (Teca)
Szabó Ádám
Fáy Miklós
Oroszlán Szonja
Hernádi Judit
Szirtes Tamás

Gomes kiesett! Az Appril Projekt, László Attila, Szabó Ádám és Krizbai Teca döntőben

Hihetetlen izgalmak várnak ma este a Csillag Születik nézőire, hiszen ma végre kiderül, ki az a négy szerencsés, akik közül kiválasztásra kerül 2011 Csillaga. Jövő héten ugyanis már a Finálén izgulhatunk, ahol a legjobb négy kiscsillag egyike győztesként fejezi be az RTL Klub tehetségkutatóját.

Két énekes, két táncos és egy hangszeres produkció – nem könnyű a választás. Főleg azért, mert mindannyian nagyszerű előadók a maguk nemében. Krizbai Teca megható, érzelemdús előadásmódjával mindig eléri, hogy a nézők versenyben tartsák, László Attila pedig fiatalos bájával képes ugyanerre. Az Appril Projekt táncosai és Gomes viszont már profi táncosok, nekik szinte csak hozniuk kell a formájukat, és biztos továbbjutói a tehetségkutatónak. Szabó Ádám és Har-Monikája az egyetlen produkció, ami valami igazán újat hozott a magyar művészeti piacra. Ádám hangszerével képes szenvedélyt és humort egyszerre színpadra vinni, és olyan dallamokat kicsalogatni a tangóharmonikából, amire sohasem számítanánk.

Az öt döntős produkció ma is közös előadással nyitotta az estét, az egyébként Megasztárban feltűnt Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt című dalát adták elő. Ez volt azonban az utolsó lehetőségük együtt a színpadon állni, hiszen ma is kiesik valaki, és ez az utolsó döntő a végső fínálé előtt. Éppen ezért most két önálló produkcióval kell bizonyítaniuk a kiscsillagoknak, mind a kettőt értékeli majd a zsűri.

„Mi volt ez?”

Elsőként Gomes külön bejáratú világába látogathatunk el, aki különleges stílusával és egyedi jelmezeivel, testfestéseivel ad mindig valami újat a nézőknek. Tette ezt most is, amikor babamozgásokkal repített múltból a jelenbe, a retro életérzéstől egészen a legdivatosabb, modern „feeling”-ig. De mi volt ez? Kérdezte Oroszlán Szonja az előadás után. Szirtes tanár úr megmagyarázta: dance evolution! - Ez egy olyan produkció, melyben a zene változására kell a mozgást is megváltoztatni - fogalmazott. Hernádi Judit művésznő sem volt ilyen elnéző, ő nem fogadja el azt, amikor nem érti, amit lát a színpadon. Fáy azt mondta: olyan, mintha kifogyott volna az ötletekből a táncosnő. 29 ponttal várja a folytatást.

László Attila
fejhangját nem sűrűn hallottuk még versenyszámai során, a közös produkcióban azonban megvillantott valamennyit belőle. Nagy Sanyi rá is harapott a témára, és követelte Attila első száma előtt is a hangot. Megkapta! És mi is, amikor Demjén Ferenc Mindig ugyanúgy cím számát adta elő. Bevallom, ez most jobban meggyőzött, mint a korábbi szereplései, bár Mr. Joe-t még mindig hiányolom a csapatból… De vissza Attilához! Nagyon muzikális, nagyon helyes – Szirtes Tamás szerint. Hernádi Juditot az ifjúságára emlékeztette ezzel a dallal, és ezt örömmel vette a művésznő. 35 pont a jutalma érte.

Múlt szombaton történelmi pillanat volt, amikor egyszerre emelték fel a 10-es pontozótáblát a zsűritagok. A szerencsés kiválasztott az Appril Projekt nevű táncegyüttes volt, akik hétről hétre kiegyensúlyozott előadásaikkal kápráztatják el a szakértő négyest. Most is megtették! 36 ponttal az első helyen nyitottak!

Krizbai Teca
érzékeny lány, akinek előadásmódjába ez rendszerint be is kúszik. De ez csak jót tesz produkcióinak, amelyekre talán csak az angol szöveg lehet rossz hatással. Szerencsére ez most távol maradt a produkciótól, hiszen Teca magyarul énekelt, és milyen jól! Hernádi is úgy érezte, hogy minden hang a helyén volt, és az a kis izgalom, ami rendszerint jellemző Tecára, most jót tette neki. Fáy Miklós szerint is klassz lett a dal, és az első egy percet elfelejtve csak a többi részre akar emlékezni. Oroszlán Szonja szerint kezdi megtalálni a stílusát, és azt tanácsolta neki: találja meg a stílusát és ragaszkodjon ahhoz! 36 pontot kapott Teca, amivel első helyre került holtversenyben.Szabó Ádám
legutóbb 39 pontot kapott, most a 40-esért küzd! Ádámról tudni kell, hogy mestere a hangszerének, és a mesteri hangszerkezelés mellett a színészi mesterséghez is konyít valamennyit, hiszen estéről estére mimikáival is kiegészíti produkcióit. Mai előadásához igazi profitól kért segítséget: Tabányi Mihály hegedűművészhez látogatott el, aki a „stílust” szeretné megtanítani az ifjú tehetségnek. Laikusként nem tudom, mennyire van szüksége egyéb stílusra Ádámnak, mint ami már amúgy is az övé, de az biztos, hogy a mai játéka egyszerre volt klasszikus, és modern.

És a szám végén Hernádi Soha ne mondd! Című tangója, nos, az igazi meglepetésként hatott! Fáy Miklósnak ez az arca tetszik a legjobban Ádám sokfélesége közül. Szirtes Tamás ismeretlenül is igazat adott nekem, azt mondta: Ádám tudja a stílust! Hernádi Jucus pedig egyszerűen el volt ájulva a fiútól. Bár neki saját bevallása szerint annyi is elég, ha ránéz! Megvan a 40 pont! Első helyen Szabó Ádám!

A beszámoló a következő oldalon folytatódik.

[2011.05.28.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Mesés produkció Gomestől
Mesés produkció Gomestől

Gomes kisfilmjében megmutatta tetoválásait és kiderült, hogy nagy...

Fáy Miklós beszólt László Attilának - videóval
Fáy Miklós beszólt László Attilának - videóval

László Attila édesapjával való kapcsolatát mutatta...

Krizbai Teca újabb megható produkciója - videóval 
Krizbai Teca újabb megható produkciója - videóval 

Gomes és Krizbai Teca szoros barátságba kerültek a...

<strong>Szabó Ádám</strong> tarolt
Szabó Ádám tarolt

Szabó Ádám a legjobbtól akart tanulni, ezért elment Tabáni Mihályhoz, az immár 90...

László Attila Könnyű álmot hozzon az éjéből hiányzott a recsegés
László Attila Könnyű álmot hozzon az éjéből hiányzott a recsegés

László Attila Horváth Charlie...

<strong>Oroszlán Szonja </strong>kritizálta az <strong>Appril Projectet</strong>
Oroszlán Szonja kritizálta az Appril Projectet

Az Appril Project múlt szombaton 40 pontot kapott, ami ezen...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Gyors és egyszerű hitel minden rászoruló egyéb [2023.11.27.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Winery Dogs koncertjét - képriport
III című, februárban megjelent harmadik...

50 Cent talán utoljára, de nagyon odatette magát a Budapest Arénában adott koncertjén
A...

A Nazareth a Barba Negraban lépett fel - megnéztük!
Szülinapra készülnek - 20 éves lett a Madách Színház sikerdarabja
Megnéztük a BSW koncertjét az Akváriumban - képekben
Henrik Freischlader koncerten jártunk
Újra egy hajóban a finn dallamos metal nagyágyúi - Stratovarius - Sonata Arctica koncerten jártunk
beszámolók még