Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. december 8. | vasárnap | Mária nevenapja
    koncert.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ez volt a sláger egykor 12. - 1988-ban milliók hallgatták a dalt
Vincze Lilla újdonsága nemcsak az Angyalnak szól
Balesetet szenvedett Vincze Lilla
Sok mindent jelent Vincze Lillának a karácsony
Yesterdays lemezbemutató koncert
Kapcsolatok
Vincze Lilla

A Napoleon Boulevard új tagokkal folytatja

Solaris, vagy Napoleon Boulevard? Napoleon Bl(v)d vagy Solaris? A megfejtés Vincze Lilla, a különleges fényű orgánummal megáldott énekesnő, aki 1985-ben csatlakozik a Solaris legénységéhez; majd a késő-szocialista csinyovnyikokkal megvívott végső kultúrkampf (névcsatározás) eredményeképpen megszületik a fesztiválgyőztes Napoleon Boulevard. Ennek épp 26 esztendeje.

És most, 2011 augusztusában ismét eljött az újjászületés ideje. Az Ugye, eljönnek majd a repülők?  című, 1986-os Interpop fesztiválon győztes daluk frenetikus sikere után a konzekvensen teljes nevét használó Napoleon Boulevard ismét nekiveselkedik Jerikó falainak. Vincze Lilla énekesnő Pócs Tamás (Tompox zkr.) basszusgitárossal karöltve friss, jórészt máshol már nevet szerzett új tagsággal viszi tovább az egykori francia császárról/közterületről elnevezett zenekar örökségét.

Vámos Zsolt
gitáros (akinek koránt sem új a kapcsolata a zenekarral) pár éve a The Rock Bandben szaggatta a húrokat; a svéd énekessel dolgozó magyar, Hard elnevezésű formáció jelenleg is igényt tart virtuóz gitárjátékára. Az ifjú titán Nagy „Liszt” Zsolt (az utóbbi időben ő töltötte be a Napoleon billentyűsének posztját) neve sem ismeretlen a rock and rollra szakosodott koncertlátogatók előtt: a Piramis Plusz mellett a Zöld a Bíbor Bandben bűvöli a billentyűket. Tasi Ádám fuvolista ugyancsak a Tompox zenekar oszlopos tagja, emellett a Csiga Sándor jegyezte Black Boxban bizonyított (és bizonyít ma is). Gilián Gábor dobos az S-Modellben, az Equusban, valamint a Janis Joplin Emlékzenekarban felelt/felel a tempókért és a ritmusokért.
A zenekar közlése szerint a show, azaz a koncertezés folytatódik, a közeli és a távolabbi jövőben több meghívásnak tesznek eleget. Műsorukon a közönség által jól ismert és kedvelt Napoleon- dalok szerepelnek, melyeket a régi lelkesedéssel és odaadással kívánnak átnyújtani régi-új közönségüknek. Emellett a repertoárban helyet kapnak a tavaly novemberben napvilágot látott Világfalu album vadonatúj, slágergyanús tételei is.
 
A Napoleon Boulevard új honlapja készülőben van, ahol a zenekarral kapcsolatos friss információk mindenkor elérhetők.

- Hegedűs István -  

[2011.08.07.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Bongo0125 2011.08.12. 00:09 • [10]
Teljesen egyetértek zeve-vel, nem kell foglalkozni a mindig előkerülő 1-1 kerékkötővel. Sokkal inkább annak örüljünk, hogy van olyan hang a mai magyar zenei palettán, mint Vincze Lilláé. Az, hogy vannak, akik nem ismerik ezt (f)el, az a mai felfordult világ következménye. Ez azonban nem változtat azon, hogy Lilla Magyarország egyik énekes kiválósága, akár a Napoleon Boulevard-ral, akár más formációban énekel. Akik lebecsmérlik teljesítményét - úgy hiszem, csak irigységből teszik.
Atyuska 2011.08.09. 22:16 • [9]
Nagyon színvonalas az utóbbi két lemez (is), minden tag és közreműködő érdeme ez. Lilla hangja sok árnyalattal gazdagodott. A koncertező csapat a legutóbb is elvarázsolta a közönséget.
qqriq1982 2011.08.09. 20:26 • [8]
Imádom a Napoleon Boulevard dalait! A régi dalok mai, koncertváltozatai pedig kifejezetten jók. A kicsit áthangszerelt, megújúlt változatok nagyon jól szólnak. Aki teheti, hallgassa meg őket élőben. Maguk a dalok nem hiába ma is nagy slágerek. Az utóbbi koncertekből egyet láttam, Berekfürdőn, az fantasztikus volt! Hajrá Lilla, hajrá Napoleon Boulevard! Még sokáig játszatok sokunk örömére!
főmami 2011.08.08. 21:45 • [7]
annyka, vagy ki!
Engedd meg, hogy ne minősítselek.A Napoleon Boulevard menedzsreként kénytelen vagyok megszólalni. Nem kívánok vitát indítani, sem magyarázkodni. Természetesen ha felvállalod magad, megbeszélhetjük a dolgot. Az a sok marhaság, amiket itt összehordasz ..... egyszerűen elképesztő. Hasonló okos dolgokat már olvastam más fórumon... azt hiszem az is te voltál. Legyen elég annyi, hogy a Napoleon Boulevard újjászületett és koncertezik, akár tetszik neked, akár nem. Ha már ennyire szíveden viseled Erdész Robi sorsát, ismerhetnéd a munkásságát is. Ugye nem tudod, miről beszélek? Hát járj utána! Kiváló zenészek csatlakoztak a két alapítótaghoz, Vincze Lillához és Pócs Tamáshoz. Talán egyetlen név lehet (még) ismeretlen , Tasi Ádám. Két éve a Tompox oszlopos tagja. Azt hiszem, nem a káposztaföldön találta a fuvolaművészi diplomáját. Minden esetre a névsor magáért beszél, te meg összevissza. Az a lényeg, hogy a Napoleon Boulevard tovább koncertezik és fantasztikus. Aki nem hiszi , járjon utána, legközelebb augusztus 17.-én Hévízen játszanak.
h.dns. 2011.08.08. 21:30 • [6]
1, Vincze Lilla:Művésznő! Egy igazi ikon a magyar zenei palettán (már 25 éve!), nem megafaktoros vagy x-sztáros szezonceleb! Csak tehetséges emberekkel lehet nehezen dolgozni. Nekem már sikerült egyszer - köszönöm a bizalmat - továbbra is vállalom!
2, Koncert(ek): sajnos csak a hernádi bulin tudtam részt venni, de számomra (a technikai gondokat leszámítva, pontosabban félretéve) nagyon nagy élményt nyújtott. Tehetséges zenészek élőben(!) játszottak a színpadon.
Jó volt újra hallani a régi és új dalokat is.
3, Napoleon Boulevard: van aki önként vállalta, van aki hozzáállásával döntötte el, hogy nem szeretne a továbbiakban együtt működni a zenekarral, vagyis nincs feloszlás van szüneteltetés. A zenekar koncertezik és másfél órás élő bulikkal teszi feledhetetlenné az estéket!

Lilla énekelhet Templomokban, klubokban, fesztiválokon - én ott leszek! Sok sikert Neki és a napokban koncertező zenekarának a Napolon Boulevardnak!

h-dns-

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Gitár és Basszusgitár oktatás szolgáltatás » oktatás [2019.12.07.]
Angolból korrepetálást vállalok-online i szolgáltatás » oktatás [2019.12.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
Zene.lap.hu

Dinner show először Magyarországon - képekben
A Kálmán Imre Teátrumban, az egykori pesti...

MegzizZENés és örömzúzás
Színtiszta életünneplés kellő (ön)iróniával, a kinti...

Szétfeszített a rock and roll rugója! – T30 koncert Győrben
„Á, ő, izé, egyáltalán és miegymás …” – Mágnás Miska a Vígszínházban
Hogyha kell egy tánc - musical gála a Művészetek Palotájában
Virágot Algenonnak beszámolóval köszöntjük a Szociális Munka Napjának minden ünnepeltjét!
Megnéztük: Omega koncert volt az Arénában - képekben
beszámolók még