2021. július 25. | vasárnap | Kristóf, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fejlemény a Zöld Pardon bezárása kapcsán
Zöld Pardon ügy: megszólal a tulajdonos 
Több tízezres tömeg a Zöld Pardonért - videóval
ZP-tüntetés - megszólal a tulajdonos, Nagy Feró és Ganxsta Zolee
Kapcsolatok
Zöld Pardon

Költözik a Zöld Pardon? 

Az Újbuda Nyugalmáért Civil Egyesület támogatja a Zöld Pardon (ZP) elköltöztetésének javaslatát, de szerintük gondolni kell a Duna túlpartján élőkre is. 

László György, az egyesület vezetője szerdán az MTI érdeklődésére elmondta: támogatják Rétvári Bence helyi KDNP-s képviselőnek azt a javaslatát, amely szerint a Rákóczi hídhoz (volt Lágymányosi híd) kellene költöztetni a szórakozóhelyet. 

    Az új helyszín távol esne a lakóházaktól, viszont a Duna pesti oldalán lévő házak lakóira ekkor is gondolni kellene a várható zaj miatt - tette hozzá.

    Arra a kérdésre, hogy ha a javaslatot elfogadják, hogyan lehetne eljutni a szórakozóhelyre, hiszen arrafelé nincs semmilyen tömegközlekedési járat, azt válaszolta, hogy tárgyalni kell a BKV-val.

    A civil egyesület vezetője hangsúlyozta, hogy az évek alatt több ezer panaszt kaptak a szórakozóhely miatt, problémát jelent a zaj, a szemét és a látogatók viselkedése.    

    A Zöld Pardon vezetősége szerint nem lenne jó megoldás a szórakozóhely Rákóczi hídhoz költöztetése. 

    "Úgy gondoljuk, hogy a Zöld Pardon jelenleg a közlekedés és a zaj szempontjából is ideális helyen van, és esetleges elköltöztetése a Rákóczi hídhoz több problémát okozna, mint amennyit megoldana" - olvasható a Zöld Pardon Művészeti és Marketing Iroda által az MTI-hez kedden eljuttatott nyílt levélben, amelyet Rétvári Bencének, a XI. kerület kereszténydemokrata képviselőjének címeztek.

    A levélben a Zöld Pardon vezetősége örömmel vette tudomásul, hogy Rétvári Bence képviselői válaszlevélben szimpátiáját fejezte ki a szórakozóhely mellett, de közölték: nem értenek egyet a javaslattal.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

     Mint írták, a Zöld Pardon bejárata harminc méterre van az éjszaka is közlekedő 4-es és 6-os villamos megállójától, éppen ez az egyik oka annak, hogy a szülők jó szívvel engedik el gyerekeiket a szórakozóhelyre. Az önkormányzat egyes illetékesei által számukra informálisan javasolt, a Rákóczi híd budai hídfőjének északi oldalán fekvő terület nagyjából egy kilométerre van ettől a megállótól - tették hozzá. A Zöld Pardon vezetősége szerint az oda vezető út sem biztonságos, egy keskeny járdán lehetne csak közlekedni.

    A Zöld Pardon közterület-használati kérelméről csütörtöki képviselő-testületi ülésén dönt a XI. kerületi önkormányzat. Milassin Levente, az újbudai hivatal kommunikációs vezetője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a ZP augusztus 1-jén nyújtotta be kérelmét az önkormányzathoz, eszerint további öt évre - 2016. október 31-ig - bérelnék a Petőfi híd budai hídfőjénél fekvő területet. 

Lájk, ha szeretnéd, hogy ne költözzön el a ZP.

[2011.09.21.]

Megosztom:

Több tízezres tömeg a Zöld Pardonért - videóval
Több tízezres tömeg a Zöld Pardonért - videóval

A rendőrség szerint több mint 40 ezren tiltakoztak...

ZP-tüntetés - megszólal a tulajdonos, Nagy Feró és Ganxsta Zolee
ZP-tüntetés - megszólal a tulajdonos, Nagy Feró és Ganxsta Zolee

Tizenhárom éve nyitott meg a Zöld...

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
banhegyi 2011.09.21. 14:07 • [1]
T. Újbuda Nyugalmáért Civil Egyesület! Érdekes dolog, hogy a fiatalok kedvenc helye ennyire zavarja önöket, miközben a lakosság mindennapi nyugalmát, hétvégi pihenését zavaró, akadályozó templomok harangozása (lármázása) ellen semmit sem tesznek. Valami olyasmi szervezet lehet ez mint a 4mancs, akik csak pénzért tiltakoznak valami ellen.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Zártosztállyá változott a Barba Negra - képekben
Szombaton mutatta be a 25 éves Hooligans a...

Megnéztük: Republic koncert a Barba Negrában - képekkel
Jégeső és égzengés harangozta be...

Megnéztük: Tankcsapda, az első évtized dalai a Budapest Parkban - képekkel
Ilyen volt a Kowalsky meg a Vega koncertje a Budapest Parkban - Képekben
Szórakoztat és tanít a Puskás című musical - képekben
beszámolók még