Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 28. | csütörtök | Károly, Karola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Bővebben ITT
Kapcsolatok
Akela
Alcohol együttes
Ismerős Arcok
Vörös István
Noa Rock (Laczkó Noémi)
Slamo
Unisex
Fight Club
Armada
Holtidő
Ego-Project
Szkítia
Kugli
Cry Free (Deep Purple Cover Band)

In Memoriam Day - Segélykoncert

A Lengyelországban májusban elhunyt három motoros családjának megsegítésére szerveznek motoros fesztivált augusztus 24-én és 25-én a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon.

A rendezvényen az összes zenekar tiszteletdíj nélkül lép fel, és minden zenekar aláír egy gitárt, amelyet árverésre bocsátanak. Több neves énekes, aki nem tud részt venni a rendezvényen, értékes dedikált tárgyakat ajánlott fel az árverésre. A Tankcsapda például gravírozott cintányért, Keresztes Ildikó ajándékcsomagot, Kozsó dedikált személyes tárgyat, a Lord együttes pedig ajándékcsomagot és dedikált zenekari felszereléseket bocsát jótékonysági licitre.

Augusztus 24-én egy emlékművet is felavatnak az országutakon meghalt motorosok emlékére. Az avatáson jelen lesznek azok a lengyel és szlovák társak is, akik a határig kísérték a motorosok koporsóját. Az emlékmű természetes, nagyméretű kőtömb, melyre sisakot faragtak.

Szombaton több vetélkedőt is rendeznek, lesz motorszépségverseny és különböző játékok. A csolnoki Fekete László mint a világ legerősebb embere petrencerúdtartásra, malomkőhajításra és motorblokkdobó versenyre hívja ki a résztvevőket. A fesztivál teljes bevételét a május végi tragédiában elhunyt három motoros családja kapja meg.

A Krakkó-Zakopane útvonalon fekvő Lubien település határában május 27-én egy szabályosan közlekedő, tízfős magyar motoros csoporttal frontálisan ütközött egy brit rendszámú, jobbkormányos autó, amely ismeretlen okból tért át a szemközti sávba.

Az egymás mögött haladó, Szlovákiába tartó magyar csoport első járművének sofőrje, egy 44 éves férfi és utasa, egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette, a harmadik áldozat, egy 58 éves férfi másnap hajnalban a kórházban halt meg.”

A segélykoncert augusztus 24-25-én lesz megtartva, olyan fellépőkkel, mint az Akela, Alcohol, Ismerős Arcok, Vörös István (Prognózis), Noa Rock és még sokan mások.

- Rockland Produkció és Manager Iroda -

[2012.08.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még