15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. április 11. | vasárnap | Leó, Szaniszló nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-Faktor: Tudd meg kik lesznek a mai extra fellépők
X-Faktor 6. döntő: a Like befejezte, Szabó Dávidot a mentorok mentették meg
X-Faktor Extra - Vastag Csaba: Ugye, érzed?
Vastag Csaba: "Tényleg hihetetlen"
Lélekzene a Vastag testvérekkel - rendhagyó élménybeszámoló
Fura ajándékot kapott Vastag Csaba karácsonyra
Képgalériák
SingSIngSing november
Kapcsolatok
Vastag Csaba
Vastag Tamás
Szomor György
Buch Tibor

Vastag Csaba újabb arcát mutatta meg a The Best of SingSingSing-ben - képekben

A veszprémi Petőfi Színház vendégjátékaként a RaM Colosseumban másodszor került színre november 23-án a SingSingSing eddig bemutatott 3 részének válogatása, Szakál Attila táncos-koreográfus rendezésében.

Könnyed estre számítottam, de a tánckar tényleg üde bevezetője után Halas Adelaida és Vastag Csaba Ördögi tánca a Jekyll és Hyde-ból rögtön elmélyítette a helyzetet az erotikusan nem is kissé túlfűtött jelenetben. Meglepetésként az Eljött az óra következett ugyanebből a musicalből, amitől leesett az állunk.

Szakál Attila
 elementáris erővel jelenítette meg az énekes lelkiismeretét, a sötét énjét, harcát önmagával, ki hogy értelmezi. Vastag Csaba újabb arcát láthattuk, ahogy részt vett a modern tánckoreográfiában is úgy, hogy helyén volt az éneklés is és a mozgás is. Táncos múltja megmutatkozott.

Különösen megható szépsége volt az előadásuknak, hogy a mester és volt tanítványa együtt adták elő a produkciót tökéletes egymásra hangoltságban úgy, hogy itt lett először néma csend a nézőtéren. Itt éreztem, ebben a döbbenten drámai pillanatban, hogy igazán elindult a „best of” előadás.

A majdnem 3 órás műsor során folyamatosan változtak a hangulatok, helyszínek, a megjelenített korok, stílusok. Nem volt üresjárat, mindig lekötötte a figyelmünket valaki vagy valami. A tánckar néha már-már elvonta a figyelmet az énekesekről, mert annyira éltek, annyira jelen voltak, annyira láthatóan élvezték, hogy öröm volt nézni őket. Persze, nem csak a ragyogó arcukat, hanem az összképet is, mert a mozgásuk egészen lenyűgöző! A Két örvényben kifejezetten. A fények tudatos kiemelő szerepe itt nagyon egyedivé tette a látványt.

További fotókért kattints!

Meg kell említenem az összes szereplőt, mert mindegyikük tudott valami olyat mutatni, ami érdekes volt, amiért oda kellett figyelni. A hölgyek, Füredi Nikolett, Módri Györgyi és a már említett Halas Adeleida kiváló színészi képességekkel és pazar énektudással alakítottak bármilyen jellemet a kislánytól a kurtizánon át az uralkodónőig.

Szomor György hozta a tőle megszokott magas és megrendítő színvonalat, Keller János, Buch Tibor szintén jól és jó helyen vannak a szerepeikben, Gerner Csaba meglepően drámai volt, és Vastag Tamás pedig egyre érettebb és megindítóbb, színésznek is ígéretes.

Kiemelném a Your Songot, a Roxanne-t, Az István ,a király és a Notre Dame blokkot, vagy a Brodway Show-t, Füredi Nikolett bámulatos énektudásával, de bármelyik jelenetet említhetném, mindegyikben volt értékes momentum. Nagy Miklós gitárjátéka nagyban emelte a színvonalat, akárcsak Nagy Attila közreműködése a perkákon.

Nyomj egy tetsziket, ha kedveled Vastag Csabát.

 
Vastag Csaba, Vastag Tamás és Szomor György vastapsot kapott mindig, megérdemelten. De egy meglepő jelenség tűnt fel, néha kissé már zavaróan. A tapsok hossza és ereje… A többiek is megérdemelték volna a hangosabb tetszésnyilvánítást. Igaz, állótaps és két ráadás volt a végén, de bennem maradt egy kis rossz érzés - kizárólag a közönség miatt, mert gyorsan eltelő, perceknek tűnő,  nagyon színvonalas szórakoztató előadás volt ez, amiből mindenki lelkiismeretesen, művészi alázattal, adni akarással kivette a részét, minden dalban, minden jelenetben.  

- NG -

[2012.11.28.]

Megosztom:

X-Faktor: Tudd meg kik lesznek a mai extra fellépők
X-Faktor: Tudd meg kik lesznek a mai extra fellépők

Ma egy zenekar és egy szólóénekes is érkezik.

X-Faktor 6. döntő: a Like befejezte, Szabó Dávidot a mentorok mentették meg
X-Faktor 6. döntő: a Like befejezte, Szabó Dávidot a mentorok mentették meg

Meglepetésekkel folytatódik...

X-Faktor Extra - Vastag Csaba: Ugye, érzed?
X-Faktor Extra - Vastag Csaba: Ugye, érzed?

Az X-Faktor 2010 győztese, Vastag Csaba újra az X-Faktor...

Vastag Csaba: "Tényleg hihetetlen"
Vastag Csaba: "Tényleg hihetetlen"

A leleplezés pillanata, amikor Szalay Balázs bemutatja vadonatúj...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Otthoni játékok