Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. május 30. | kedd | Janka, Zsanett nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Képgalériák
Szerelemvarázs
Kapcsolatok
Miller Zoltán

Szerelemvarázs - Mahó Andrea és Miller Zoltán estje a Madách Stúdión

A rohanó világban szinte semmi nem elég érdekes vagy izgalmas, ami képes lenne az embert egy pillanatra kizökkenteni, megállítani, kivéve a szerelmet. Pókként szövi hálóját fejünkben, és minden gondolatunkat csapdába ejti, hogy végül ő lehessen az egyetlen, amivel érdemes foglalkozni.

Mahó Andrea önálló estje, a Szerelemvarázs pontosan ezt a témát dolgozza fel, gondosan körüljárja, és megoldásokat keres a férfi-nő kapcsolat problémáira, lehetőségeire. A színvonalat mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Madách Stúdió ad otthont a rendkívüli eseménynek.

Mahó Andrea vendége a rajongók nagy örömére Miller Zoltán lesz, aki évek óta először áll újra a Madách Színház színpadán. Készen arra, hogy meghódítsa szíve hölgyét, na meg a nézőket. A páros már korábban is dolgozott együtt, ki ne emlékezne Az Operaház Fantomja 10 évvel ezelőtti bemutatójára, és több száz előadására, úgyhogy ezúttal is számítani lehet a sikerre.

Csatlakozz, ha kedveled a retro magyar dalokat.

Az előadásban természetesen Mahó Andrea dominál, ezzel egyfajta női szemszögből állítja be az eseményeket, az alapvető érzelmeket, amelyek egyik pillanatról a másikra csapnak át vágyakozásból, kitörő kamaszos lelkesedésből letargiába, indulatokba és végül a reménybe, ami egyszerre jelent kezdetet és véget ebben a kaotikus világban, ahol a szerelem mentsvárként szolgál.

Régi nagy kedvenc zeneszámok mellett elhangzanak versek is, melyek tovább bontják a már kulturálisan is sokrétű előadást. Egy olyan varázslatos univerzumba kalauzolja el a nézőket, ahol már mindenki járt, mégsem ismeri a titkát senki igazán. A Szerelemvarázs ehhez a megismeréshez próbálja közelebb vinni a közönséget. A férfi és női energiák áramlása olyan érzelmeket, alakokat formál, amelyben mindenki felismerheti saját magát. Ettől lesz igazán érdekes és egyedülálló megformáltságú a darab.

A február 6-i bemutató és az azt követő előadások garantált szórakozást és kellemes hangulatot kínálnak majd azon nézőknek, akik még hisznek a szerelemben, vagy hinni szeretnének. Akik nem félnek szembenézni érzelmeikkel, és képesek befogadni a varázslatos szerelem energiáit, amelyeket Mahó Andrea és Miller Zoltán közösen formálnak meg méltán híres hangjuk és színészi játékuk segítségével.

Az előadás külön ajándéka, hogy a közönség minden egyes tagja feltöltődik, és új erőkkel képes nekivágni saját életének, hagyva, hogy a szerelem pókhálója, a remények, az álmok, maga a varázslat végképp megmaradjon bennük.

Madách Színház sajtóanyag

[2014.02.06.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Háromtagú Esküvői Zenekar megrendelhető zenekar [2017.05.29.]
Billentyűs+dögös rockandroll zenész » billentyűs [2017.05.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Íme az X-faktor 2017 műsorvezetője
Az X-Faktor 2017 új műsorvezetője bemutatkozott. Nézzük,...

Elvarázsolta a nézőket Budapesten a Cirque du Soleil
Megbabonázta a nézőket a "Nap cirkusza"....

Fények, lángok, félmeztelen lányok, és persze Tankcsapda az Arénában
A Riviera girl-lel nyitott a Kálmán Imre Teátrum
beszámolók még