Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 14. | péntek | Bonifác nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2014: Horváth Krisztián lehengerelte a mentorokat
X-faktor 2014: A Pálinka Republik felpezsdítette a hangulatot
X-faktor 2014: Bakk Alexandra sokkolt
X-faktor 2014: Molnár Sándor tánca kevés volt - videó
X-faktor 2014: Bóta Mária csúnyán kiesett
X-faktor 2014: Danics Elza továbblépett videó
X-faktor 2014: Szarvas Dominik bekerült a táborba
X-faktor 2014: Altfater Andrea továbblépett
X-faktor 2014: Karacs Balázs folytathatja
X-faktor 2014: Szűcs Randy továbblépett - videó
X-faktor 2014: Grega Csaba bekerült a táborba
X-faktor 2014: Fehér Martin továbblépett
X-faktor 2014: Tóth Andrea zúzott és továbblépett
X-faktor 2014: Gusztos Enid továbbblépett
X-faktor 2014: Botos Martin bekerült
X-faktor 2014: Borbély Richárd továbblépett
X-faktor 2014: a Dark Notes folytathatja
X-faktor 2014: Szegedi Vargha Levente és Fancsalszki Viktor bekerült
X-faktor 2014: Erika Albero továbblépett
X-faktor 2014: Wunderlich József bekerült a táborba
X-faktor 2014: Nagy Richárd visszatért és továbblépett
Kapcsolatok
Alföldi Róbert
Tóth Gabi
Little G Weevil & Billy Gibson
Szikora Róbert
Krizsma Gwendolin Sarmen
Rock-Inger
Tóth Andrea

X-Faktor 2014 - a negyedik válogatón történt:: összeállt a Tábor mezőnye

legjobbakat, akik újabb bizonyítási lehetőséget kapnak. Egy hét múlva a Táborban több körön át kell majd kihozniuk magukból a legjobbat, hogy kiderüljön, kik azok, akik érdemesek a Mentorházba való jutásra.

Utolsó válogatójához érkezett az X-Faktor 2014-es évada. A mentorok több ezer embert hallgattak meg, hogy kiválasszák a

Lássuk, kik voltak az utolsó válogató legszerencsésebb énekesei, és legnagyobb szerencsétlenségei!

A 28 éves Horváth Krisztián Mezőkövesen él, és több mint tíz éve énekel. Családján kívül az egész település szurkol neki, célja bebizonyítani, hogy győztes. Bár rettegve lépett színpadra, bizonytalansága semmivé vált, amint énekelni kezdett. Látszott, ez az ő terepe. Megrendítő előadásával nem csak a közönség soraiban ülőket, de a mentorokat is levette a lábáról. Ahogy talán még soha, elsőként Alföldi Róbert állt fel a produkció után tapsolni. „Ez vagy te” – fogalmazott, Little G pedig azt mondta: „ő még ilyet nem látott2. Szikora sem hallott még „ilyen szép emberi hangot”, és természetesen Tóth Gabi is „nagy igent” adott neki.

Zubor Csaba alias Sipriano sok olyan előadót lát, akit unalmasnak talál, szerinte ő érdekesebb lehet. Érdekes – talán. Tehetséges? Semmiképp.

Csatlakozz, ha kedveled az X-faktort.Schindl Gabriella mekegése és Somogyi Gergely félrecsúszott éneklése sem győzte meg a zsűrit, ahogy a Budapest éjjel-nappal főcímével próbálkozó lányok sem jutottak tovább.

Molnár Sándor latin tekergőzése sem volt kellően erős, Bóta Mária pedig előre kérte a közönséget, hogy „ne tapsoljanak” előadása alatt. Feleslegesen. Nem volt mihez.

„Örömzene”

A Pálinka Republik énekes-gitárosa saját bevallása szerint Argentínából, Ausztráliából, Venezuelából és Szolnokról érkezett az X-Faktor stúdiójába. Zenéjükben számos műfaj keveredett, mint például a jazz, a latin, a bossa nova és társaik. Bemutatkozó mash up-jukat végigtáncolta Tóth Gabi, De Alföldi sem kevésbé élvezte a produkciót. Little G nem tudott rosszat mondani a zenekarról, jó a zenekar és kész – fogalmazott. Gabi „majdnem sírt a boldogságtól”, hogy eljöttek a srácok, Alföldi pedig az „örömzenét” értékelte, amit már régen hallott. A Pálinka Republik négy igennel mehet a Táborba.

A 15 éves Gusztos Enidet édesapja kísérte gitáron előadása közben. Ez is egyfajta örömzene volt, de az „ártatlanabb” fajtából. Ez érződött Szűcs Randy bemutatkozásán is, mindannyian négy igennel mehetnek tovább.

Nem ő volt az egyetlen fiatal jelentkező, hiszen idén már 14 éve kortól lehetett jelentkezni a versenybe. Az ifjú, feltörekvő generációt képviselte Botos Martin, Szarvas Dominik, Danis Elza, Grega Csaba és még sorolhatnánk hányan, akik meggyőzték a zsűrit, van remény a hazai zeneipar jövőjét illetően.

Tóth Andrea szintén még csak 15 éves, mégis felnőtteket megszégyenítő keménységgel nyomta a Hooligans slágerét. Alföldi „született tehetségnek” nevezte a lányt, Gabi pedig arra buzdította a lányt: „gyerünk, nyomjad”. A vagány kislány négy igennel mehet a Táborba.

„Gagyi”

Sass Barbarita dupla D-kosarával első látásra lenyűgözte a mentorokat, és szerencsére táncolni is tudott. Énekelni kevésbé. Bár színpadi megjelenése határozottan volt a 21 éves lánynak, Little G nem hitte el egyetlen másodpercét sem. Szikora pedig azt mondta, egy ilyen lánynak sem hangra, sem bizonyítványra nincs szüksége. Hiába a külső, Barbarita négy nemet kapott a zsűritől.

Hajdú Nóra is elhitte magáról, hogy tud énekelni, de a „fájó” előadást nem tudták értékelni a mentorok, ahogy Szikra Juditot sem tudták megmenteni táncosai a csalódástól. Alföldi ugyanis „ezt hívja gagyinak”.

A 20 éves Németh István Zséda dalával készült, produkciójának egy NEM felirat felmutatásával vetett véget Tóth Gabi.

A Blue Birds Band Miskolc a We Are The World című klasszikussal készült a válogatóra. A héttagú formáció magát nem együttesnek, hanem családnak nevezi, ez az előadásukon is meglátszott. Gabi mégis leállította. A középső lányt kiemelte a csapatból és azt mondta, ő az „egyetlen értékelhet és kimagasló” énekes az együttesben. Hozzátette: „semmi keresnivalója egy ilyen csapatban”, neki egyedül kell énekelnie. Bogi így lehetőséget kapott, hogy egyedül menjen tovább a táborba, és ő társai támogatását élvezve, boldogan elfogadta azt.

„Kegyelemkettes”

Borbély Richárd jelenleg színészként dolgozik, de énekelni is szokott. Többször próbálkozott már az énekesi pályával, egyebek mellett az X-Faktorban is, de akkor még nem állt készen az élő showba jutásra. Most a Backstreet Boys slágerét hozta el a zsűri elé. Bár a mentorok látszólag unott arccal figyelték, mi lesz ebből, a közönség imádta a szimpatikus fiú korrekt előadását. Bár Richárd megkapta a „kegyelemkettest”, felhívták a figyelmét, hogy később ez már nem lesz elég, és hogy az arcából vissza kellene vennie kicsit.

A 28 éves Erika Albero Spanyolországból érkezett és magyar barátaitól hallott az X-Faktorról. Úgy döntött, megpróbálja. Jól tette. Az érzékeny lány érzékeny előadása négy igent hozott a konyhájára. Little G „imádta”, Szikora szerint meg hatalmas PR fogás volt a spanyoloktól, hogy ide küldték őt.

Tapolcáról, Tóth Gabi szülővárosából érkezett Budapestre a Rock-Inger, akik azt mondják, zenéjükhöz hasonló nemigen van a hazai palettán. A srácok rafináltak voltak, az R-Go Ballag a katona című slágerét dolgozták fel, Gabi földijeként pedig eleve jó eséllyel indultak a továbbjutásért. Bundáról természetesen szó sem volt, a csapat megnyerő volt, felkészült, szimpatikus és jó zenét csináltak.

Esetükben nyilván nem lehet az énektudást értékelni, de a produkció „energiáját” mindenképpen. A Rock-Inger – Gabi legnagyobb örömére és megelégedésére - négy igennel mehet a Táborba.

„Erő”

Wunderlich József zenés-színész szakon végzett és a Queen Bohemian Rapsody-jával állt a mentorok elé. Mersz vállalkozás volt, de – mint azt Little G elmondta – a Broadway-n énekelnek így. Négy igennel várja a folytatást.

A Phoenix Rt. eddig más csapatoknak volt az előzenekara, immár szeretnének saját jogon fellépni, ezért jöttek az X-Faktorba. A mentorok értékelték a produkció „erejét”, négy igennel jutottak a Táborba.

Krizsma Gwendolin Sarmen meggyőzően kezdte produkcióját. menet közben azonban történt vele valami. Belekavarodott a dalba, és akármilyen remekül énekelt, feladta. Alföldi szépnek nevezte a hangját, de rámutatott, a színpadi munka 80 százaléka az alkalmasság. Ha valaki ennyire fél, miért jön ki a színpadra? – tette fel a kérdést. Gabi nagyon szurkolt a fiatal lánynak, segített is neki előadás közben, mégsem tudta befejezni az énekes. Little G szerint lelke volt, szíve volt a produkciónak, őt meggyőzte a lány a tehetségére hivatkozva. Szikora is megadta neki az igent, ahogy Gabi és G, és legvégül Alföldi is. Több esélye azonban biztos nem lesz Gwennek.

Nagy Richárd egy évvel ezelőtt a Mentorok Házáig jutott. Akkor azonban éretlennek bizonyult a feladatra, akármilyen őstehetségnek is tartották. Egy éve Tóth Gabi ejtette ki, aki – mint mondta – nagyon megbánta a tavalyi döntéseit, ezért most kifejezetten örült a 18 éves fiúnak. Ricsi amilyen bizonytalanul kezdett, annyira belehúzott a szám felénél. Alföldi azt mondta, nagy rajongója volt tavaly is a fiúnak, de jót tett neki ez az egy év, és örül neki, hogy itt van. Szikora szerint is „vastagabb” lett a hangja. Little G is örült a fiúnak, „itt a helye” – fogalmazott. Nagy Richi nagy igenekkel mehet tovább.

Ezzel összeállt a Tábor mezőnye. Egy minden eddiginél keményebb táboré, ahol már a Mentorok Házába jutás a tét. Kövessétek velünk az X-Faktor történéseit a folytatásban is itt, a Zene.hu hasábjain!

Görgess le és nézd meg az érdekesebb produkciókat.

-kiko-

[2014.09.27.]

Megosztom:

X-faktor 2014: Horváth Krisztián lehengerelte a mentorokat
X-faktor 2014: Horváth Krisztián lehengerelte a mentorokat

A mentorokat lenyügözte, és négy igennel...

X-faktor 2014: A Pálinka Republik felpezsdítette a hangulatot
X-faktor 2014: A Pálinka Republik felpezsdítette a hangulatot

Öt csávó, öt nemzet, öt különböző...

X-faktor 2014: Bakk Alexandra sokkolt
X-faktor 2014: Bakk Alexandra sokkolt

A hölgy borzasztóan rosszul énekelt és simán kiesett.

X-faktor 2014: Molnár Sándor tánca kevés volt - videó
X-faktor 2014: Molnár Sándor tánca kevés volt - videó

Sándor négy nemmel esett ki.

X-faktor 2014: Bóta Mária csúnyán kiesett
X-faktor 2014: Bóta Mária csúnyán kiesett

A hölgy négy nemet kapott, így kiesett.

X-faktor 2014: Danics Elza továbblépett videó
X-faktor 2014: Danics Elza továbblépett videó

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Szarvas Dominik bekerült a táborba
X-faktor 2014: Szarvas Dominik bekerült a táborba

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Altfater Andrea továbblépett
X-faktor 2014: Altfater Andrea továbblépett

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Karacs Balázs folytathatja
X-faktor 2014: Karacs Balázs folytathatja

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Szűcs Randy továbblépett - videó
X-faktor 2014: Szűcs Randy továbblépett - videó

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Grega Csaba bekerült a táborba
X-faktor 2014: Grega Csaba bekerült a táborba

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Fehér Martin továbblépett
X-faktor 2014: Fehér Martin továbblépett

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Tóth Andrea zúzott és továbblépett
X-faktor 2014: Tóth Andrea zúzott és továbblépett

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a...

X-faktor 2014: Gusztos Enid továbbblépett
X-faktor 2014: Gusztos Enid továbbblépett

A tehetség 4 igent kapott, találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Botos Martin bekerült
X-faktor 2014: Botos Martin bekerült

Négy igen, egy továbbjutás - találkozunk vele a táborban.

X-faktor 2014: Borbély Richárd továbblépett
X-faktor 2014: Borbély Richárd továbblépett

A 23 éves sárc továbblépett - énekelthet a táborba is.


	X-faktor 2014: a Dark Notes folytathatja
X-faktor 2014: a Dark Notes folytathatja

A három lány négy igent kapott és továbblépett.

X-faktor 2014: Szegedi Vargha Levente és Fancsalszki Viktor bekerült
X-faktor 2014: Szegedi Vargha Levente és Fancsalszki Viktor bekerült

ketten négy igent kaptak, találkozunk...

X-faktor 2014: Erika Albero továbblépett
X-faktor 2014: Erika Albero továbblépett

A spanyol lány négy igennel kerütl be a táborba.

X-faktor 2014: Wunderlich József bekerült a táborba
X-faktor 2014: Wunderlich József bekerült a táborba

József négy igennel lépett tovább

X-faktor 2014: Nagy Richárd visszatért és továbblépett
X-faktor 2014: Nagy Richárd visszatért és továbblépett

Ricsi visszatért az X-faktor és ismét négy...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még
Otthoni játékok