Alensa: 35% TopVue termékekre
2020. október 1. | csütörtök | Malvin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Total Dance Festivál - megszólaltak a főszereplők

Sportesemények után gyakran halljuk a sportolóktól, hogy a szurkolók nélkül nem ment volna. Nos, a HUNGEXPO-n megrendezett Total Dance Festivál fellépői hasonló gondolatokkal emlékeztek vissza a fantasztikus közönségre és az eseményre.

Betty Love: Lélekben megpróbáltam felkészülni az eseményre, hiszen 2004 óta nem hallattam magamról és tudtam, hogy sokan eljönnek majd. Azért erre teljesen nem lehetett felkészülni. A legjobban az maradt meg, ahogy a közönség együtt énekel velünk. Fentről ezt hallani, olyan élmény volt, amit szerintem sosem felejt el az ember.

Sári Évi: Én még mindig lázban égek. Lehet, hogy furcsán hangzik, de megdöbbentett a színpadi látvány. Fentről még nem érzékeltem, de amikor végeztünk és lementünk megnézni a következő fellépőt, tátva maradt a szám. A rajongók már fent elvarázsoltak, de azt is csak a csarnokban érzékeltem, hogy ilyen sokan vannak. Amikor lent voltam a tömegben, akkor tudatosult bennem, hogy ennek a csodának részese lehettem. Túlzás nélkül állíthatom, hogy 70 éves koromban is emlékezni fogok erre a fellépésre.

Zoltán Erika: Jól éreztem magam, de végig ott volt bennem a kisördög, hogy maradnom kéne mégJ Rend a lelke mindennek, végül átadtam a színpadot a következő fellépőnek, viszont azt látni, hogy bármerre nézel, faltól falig emberek, a kezük a magasban, tapsolnak, énekelnek, szétreped a ház, leírhatatlan érzés. Jó lenne, ha mindez állandósulna, és a mostani az első állomása lenne egy hosszú évekig tartó fesztiválsorozatnak.

Dominique (Várkonyi Attila): Csodálatos élmény volt ilyen sok ember előtt színpadra állni. A magyarok és a külföldiek között is sok barátom van, jó volt újra együtt lenni. Már akkor hiányérzetem volt, amikor lejöttem a színpadról, szóval, nagyon várom a következőt.

Hoffer Dani: Ez a megmagyarázhatatlan érzés kategória nálam. Azt hittem, hasonló lesz, mint ’95-ben a BS-ben, de sokkal családiasabb, sokkal közelibb lett az egész. Bebizonyosodott, hogy az emberek szeretnék újraélni a régmúlt emlékeit, keresik az akkori érzéseket, hiszen már akkor óriási buli alakult ki a helyszínen, amikor még csak a felvezető zene szólt és alig voltak háromezren. Ez előrevetítette, hogy felejthetetlen este lesz. Ha az FLM Update részét nézem, akkor elmondhatom, hogy szerencsések vagyunk, hiszen annyi ember előtt léphettünk fel a pályánk elején, mint amennyi előtt mások a csúcson szoktak. Jó ezt ízlelgetni…

 

További képekért kattints!


Lányi Lala: Elképesztő hangulat volt, remekül éreztük magunkat! A teltház bebizonyította, hogy erre az eseményre szükség van, viszont az biztos, hogy a Total Dance Festival-nak az arénában van a helye, hiszen nagyon sajnáltuk azt a 3000 embert, akik végül nem jutottak be az eseményre.

Náksi Attila: Hogy is összegezzem? Király volt! Fantasztikus volt látni, hogy folyamatosan telik a hely. Sejtettük, hogy sokan lesznek, de ez a tömeg mindenkit meglepett. Ráadásul sokan nem is jutottak be.  Nagyszerű érzés volt ennyi illusztris kolléga társaságában dolgozni, fellépni. A fantasztikus fény-, látvány-, és hangtechnika rengeteget hozzátett az eseményhez, de a legnagyobb a közönség volt!

Qka MC: NINJA-nnál jobb, mint a ’90-es évek zenéje. Mi fekete-fehérben éltük meg azt a korszakot. Ezzel a két mondattal, remélem, sikerült némiképpen megválaszolnom a rendhagyó színpadi jelenlétünket.

Nagyon jól éreztük magunkat, remekül sikerült az időutazás – veszi át a szót Ricsipí. Az tetszett a legjobban, hogy rengeteg üzenetet kaptunk, s szinte mindenki kiemelte, hogy a magyarok abszolút tartották a lépést a külföldi sztárokkal. Sőt! A közönség elképesztő volt, így nekünk is könnyű, hiszen bulira éhesen jöttek. Bárcsak minden héten lenne egy ilyen party.

Varga Zsolt: Maximalista vagyok, ezért vannak bennem ellentmondások. Most már tudom, hogy akkor lehet a legjobbat kihozni az eseményből, ha még szorosabban együttműködünk a fellépőkkel. Sokat dolgoztunk azon, hogy a Total Dance Show különleges és magas színvonalú legyen, reméljük, a közönség is annak látta. Megtisztelő volt ennyi ember előtt fellépni. Amikor megnyitottuk a show-t az kavargott bennem, hogy igen, ezek az emberek ránk vártak.

Összességében elmondható, hogy az a 9.000 kíváncsi retro-rajongó egy kicsit többet is kapott, mint amire előzetesen számított, hiszen a „90’-es évek szuperhőseinek bőrébe bújtatott” magyar és külföldi sztárfellépők a TOTAL DANCE Tánckarral, az artistákkal és a 21. századi színpadi látványelemekkel kiegészülve egy 5 órás, nemzetközi színvonalú, monstre előadást prezentáltak a lelkes közönségnek.

A szervezők máris emeltek a téteken, és azon dolgoznak, hogy a tavaszi TOTAL DANCE FESTIVAL még színvonalasabb és különlegesebb legyen, látványban, illetve előadók színpadi műsorban. Az esemény internetes és közösségi oldalán olvasható bejegyzések alapján, a közönség várja a folytatást.

A szervezők tavasszal újra megidézik tehát a ’90-es évek legendás retro életérzését: érkezik a TOTAL DANCE FESTIVAL Spring Edition!

[2014.11.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Kreatív, ügyeskezű gitáros kerestetik zenekar [2020.09.15.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Megnéztük! Neoton koncert volt a Skanzenben - képekkel
A Szentendrei Skanzen rendkívül...

Képes beszámoló - La Mancha lovagja a Budapesti Operettszínház színpadán
Szeptember...

Elisabeth musical - élménybeszámoló képekkel
Maszkabálról jött a hír - Képes beszámoló Fenyő Miklós koncertjéről
Ünnepi rockopera-gála a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
beszámolók még