2020. július 15. | szerda | Henrik, Roland nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Top10 magyar nyelvű dal 2014-ben
Laza álmokkal és eszeveszett őrjöngéssel zárult a 18. FEZEN
Képgalériák
Magna Cum Laude 15
Kapcsolódó Kiadványok
Magna Cum Laude: 999
Magna Cum Laude: Átkozott nők
Magna Cum Laude: Belső égés CD
Magna Cum Laude: Jubileum CD1
Magna Cum Laude: Magnatofon
Magna Cum Laude: Minden állomás
Magna Cum Laude: Vidéki sanzon
Kapcsolatok
Magna Cum Laude

Magna Cum Laude - szülinapi buli az Arénában: képekben

A Magna Cum Laude a 15 éves születésnapját ünnepelte az Arénában 2014. december 29-én. A két és fél órás buli méltó lezárása volt az évnek és az elmúlt időszaknak is. A zenekar nagyjából tízezer jelenlévővel együtt koronázta meg eddig elért sikereit.

A koncertet a kivetítőn folyamatos vetítések kísérték, sőt némi pirotechnikával és lézerfényekkel is emelték a hangulatot. A szülinaposok az intro után a Túl késő című dallal robbantak be a színpadra, amit az igazán bulis nóta az Ugorj követett, ez meg is mozgatta a rajongókat rendesen.

Egymást követték szép sorban a nagy slágerek, jött a Minden állomás és az Átkozott nők is, ahol Misinek köszönhetően senki sem maradhatott csendben, sikeresen énekeltette meg a szinte teltházas Arénát.

A bulit szokás szerint nagyon közvetlen, családias hangvétel jellemezte. Szerencsére ezek szerint nem számít, hogy ezek a kiváló zenészek mekkora helyen zenélnek, mindenhova a tőlük megszokott színvonalat és kedvességet hozzák magukkal. Talán jól példázza ezt az is, hogy a Gesztenye című szerzeményüket Szabó Tibi édesapja emlékének ajánlották.

Miután mindenki kellőképpen bemelegedett, egy kis nyugalmasabb akusztikus blokk következett a küzdőtér közepére kihelyezett kis színpadon még közvetlenebbé téve ezzel a hangulatot. Ide Misi egyébként a küzdőtéren átsétálva jutott el; ez a mozzanat azt hiszem sosem maradhat már ki egy Magna koncertből. Ebben a hangszerelésben hallgathattuk meg a Vidéki sanzon, a  Visszhang, a Papírsárkány, a Te légy most és a Mid nem voltam még című dalokat amit természetesen tapsvihar követett.

További képekért kattints!

 

Ezt követően a zenekar megmutatta, hogy nem csak akusztikus hangszerelésben tudnak játszani, hanem szimfonikusokkal is. Így hallhattuk nagy zenekarral (Magyar Virtuózok) kísérve immár újra a nagyszínpadon többek között a Nem akarok többé gondolni rádot, az Úgy szeresst, vagy az Olyan virágot is.

A csendesebb, lassabb rész után a banda újra rocküzemmódba váltott, jöhetett a tombolás, az emberek a küzdőtéren ismét nehezen juthattak némi levegőhöz. A zenekar belecsapott Nóra című szerzeményébe, amit gyorsan követett egyik legnagyobb slágerük a Színezd újra. A nagy közös együtténeklés ezalatt teljesedett ki, amit a Misi által prezentált közös „integetős” koreográfia egészített ki és mielőtt a már szinte bulihimnusszá vált Pálinkadallal véget ért volna a koncert még mindenki megköszönhette az elmúlt éveket az utolsó pohár bornak is.

Nagy ováció közepette mehettek le Misiék a színpadról, méltó megünneplése volt ez az elmúlt 15 évüknek és kívánjuk, hogy legalább ennyi év és legalább ennyi siker álljon még előttük, mert teljes mértékben megérdemlik. 

Hári Zsuzsi

[2015.01.08.]

Megosztom:

	Top10 magyar nyelvű dal 2014-ben
Top10 magyar nyelvű dal 2014-ben

Íme a 2014-ben a legtöbbet játszott tíz magyar nyelvű dal a hazai...


	Laza álmokkal és eszeveszett őrjöngéssel zárult a 18. FEZEN
Laza álmokkal és eszeveszett őrjöngéssel zárult a 18. FEZEN

Hivatalosan is lezárult az idei FEZEN....

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még
Otthoni játékok