Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. április 1. | szerda | Hugó nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Paddy And The Rats évzáró a Barba Negra fedélzetén - képek
A Budapest Parkban játszik a Paddy and the Rats
Fesztiválon forgatott klipet a Paddy and The Rats
Majka és Pataky Attila érdekes nyilatkozata - jön az EFOTT 2014
Paddy And The Rats lemezbemutató - fotókkal
Szeptemberben jön az új Paddy and The Rats lemez! 
˝Igazi közösség élményt nyújtunk" - interjú a Paddy and The Rats vezetőjével
Képgalériák
SZEN 2016
Kapcsolatok
Blahalouisiana
Kis Grófo
Paddy and The Rats
Road
Vad Fruttik

Sztárzenekarok a győri egyetemi fesztiválon

A város egyik legnagyobb zenei és kulturális fesztiváljává nőtte ki magát az évek során a Széchenyi István Egyetemi Napok. Idén április 20-23 között tartják meg, szenzációs fellépő névsorral. A részletekről szerda délelőtt sajtótájékoztatón számoltak be.

A sajtótájékoztatót a Belváros szívében, a Látogatóközpontban tartották, ahol részt vett dr. Földesi Péter a Széchenyi István Egyetem rektora is. Köszöntőjében elmondta, a győri egyetem soha nem akart diplomagyár lenni, figyel a hallgatóira. 

Fekete Dávid alpolgármester elmondta, Győrben két jelentős kulturális helyszín van, ahol a középiskolások és az egyetemisták otthonra lelhetnek: a Rómer Ház és az egyetemhez tartozó rendezvény helyszínek.

– Győr ideális város a fiatalok számára! Fontos a városnak, hogy ne a csak az egyetemistákhoz, hanem a középiskolásokhoz és többi lakoshoz is szóljon. A SZEN is egy ilyen rendezvény, mindenkit hívnak és várnak, a programokat is így állították össze a szervezők. Dicséretes, hogy a környéken élő lakókat is tájékoztatják a rendezvényekről, sőt, amennyire lehet, be is vonják őket – hangsúlyozta az alpolgármester.

Az idei SZEN egyébként már a negyedik lesz a sorban. Németh Gergő a hallgatói önkormányzat elnöke elmondta, a szervezést már novemberben elkezdték: több, mint 1500 hallgató töltötte ki a tesztet, ami alapján összeállították a programokat.

– Nem a szervezőség kívánságait, hanem a hallgatókét igyekeztünk teljesíteni – ismertette a fiatalember. – Évről-évről egyre színvonalasabb és színesebb programokat szervezhetünk meg, amelyekhez nagyon sok segítséget kapunk Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatától, mint társszervezőktől. Ez úton is köszönjük nekik! - emelte ki Németh Gergő.

A fő helyszín most is a Bridge területén található rendezvénysátor lesz, ahová a folyó- és partrendezésnek köszönhetően idén többen férnek majd be és élvezhetik az élő koncerteket, amelyekből összesen 15 lesz, természetesen kinti és benti helyszíneken is. Minden stílus képviselteti magát a négy napban. A fellépőket a szervezőség igyekezett úgy csoportosítani, hogy ne csak az egyetemistáknak megfelelő időpontokban lépjenek fel. Így például a Paddy and The Rats és a Vad Fruttik is szombaton lép színpadra.

Napközben is számos program hívja és várja az érdeklődőket, ahogy a sok-sok sportesemény is. Idén is lehet saját mackót készíteni, amely már korábban is keresett esemény volt. Természetesen mindenről pontos információ található a szóróanyagokon, plakátokon és az interneten is.

Ami még nagyon fontos volt, hogy sikerüljön megtartani a hallgatóbarát árakat. Úgy gondolom ez idén is sikerült. Az egyetemistáknak a bérlet 4990 forintba kerül, de természetesen lehetőség van napijegyet is vásárolni. A városi bérlet is elérhető, 6990 forintos áron, s persze napijegyet nekik is biztosítunk. Egyébként mindenkit szeretettel várunk! – zárta Németh Gergő.

– Havassy Anna Katalin –

[2016.04.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
amelia szolgáltatás [2020.04.01.]
Nagyon megbízható magánhitel-ajánlat egyéb [2020.03.11.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Bemutatták a Hello Again musicalt a Pinceszínházban - képek
Egy utcalány egy katonával.......

Gutenberg! A Musical! - képek az előadásról
Homonnay Zsolt és Peller Károly rendezésében...

cdbolt.lap.hu
Nikola Tesla - Végtelen energia musical show ősbemutatón jártunk
Képes beszámoló! Five Finger Death Punch, Megadeth és Bad Wolves az Arénában
beszámolók még