2020. július 4. | szombat | Ulrik nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Kis Grófo: "Most először volt rá lehetőségem, hogy..."

Ismét Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Százötven hátrányos helyzetű gyermeknek szerzett újra különleges élményt a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Népszerű sztárok is az esemény mellé álltak: Bárdosi Sándor, Győrfi Pál és Kis Grófo, akik boldogan segítettek, hiszen édesapaként fontos számukra, hogy örömet okozzanak a kicsiknek. Budapesten az utakat lezárva több limuzinnal és luxusautóval, rendőri kísérettel vitték körbe a kicsiket és nagyokat.

 

Öt darab limuzin és harminc luxusautó várta a gyermekeket a Hősök terén, ahonnan elindult a konvoj, és a fontosabb látványosságokat érintve vonultak a drága autók körbe a fővárosban. Izgalmas, vidám és lebilincselő eseményen vehettek részt a rászoruló diákok, akiket sztárvendégek és rendőrök kíséretében vonultattak fel extrém és drága autókkal. Az adrenalin dolgozott minden résztvevőben, gyerekben és felnőttben egyaránt.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső idén is nagy lelkesedéssel, még több autóval szervezte meg ezt a programot.

- Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben született meg a fejemben, azóta minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást Kis Grófo, Bárdosi Sándor és Győrfi Pál, akik első szóra igent mondtak. 

Kis Grófo, énekesen is csüngtek a kicsik, ő is örömmel állt az esemény mellé:

- Most először volt rá lehetőségem, hogy részt vegyek a rendezvényén, és csak ámultam, bámultam, hogy milyen nagyszabású eseményt hozott össze, mennyi energiát fektetett bele, és látszott a gyerekeken, milyen jól érezték magukat. Ez az ő életükben egy hatalmas öröm. Én pedig nagyon szívesen teszem, ha egy kis boldogságot tudok az emberek életébe szerezni, főleg a gyerekek számára.

[2020.06.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még