2024. június 23. | vasárnap | Zoltán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

"A lelkünk együtt csavarog" - Megérkezett Szikora Robi és Mészáros Tamás közös dala

„A lelkünk együtt csavarog” című szerzemény népszerű a fiatalok és idősebbek körében is. A dal klipje a napokban jelent meg, és már most több mint háromezer megtekintése van. Szikora Robi és Mészáros Tamás közös dala két fiatal szerelméről szól, akiknek már az égben megköttetett a kapcsolatuk. 


- A dal érzelmes, szerelmes, romantikus történetről szól, hiszen ez mindig örök téma. Ezzel főként az eddig megszokott szerzeményeim gondolatvilágát folytattuk.. Tíz évvel ezelőtt indítottuk el a produkciómat, kezdettől fogva emberi témákat járok körbe. Olyanokat, amelyek egyszerűen rólunk szólnak - kezdte Mészáros Tamás, aki 2018-ban kapta meg Grabowski szerepét a Macskafogó musical előadásban, amelyet Szikora Róbert írt. Innen ered az ismertségük, amelyet egy dallal koronáztak meg.
 
- A Hungáriás korszak, amelynek Robi is szerves része volt, nagyon közel áll hozzám. Utólag visszagondolva mondhatom, hogy ezt a közös munkát a szuperegérnek, Mr. Grabowskinak köszönhetem. A pandémiás időszak után végre sikerült a régebben tervezett találkozás is. Szikora Robi rendkívül nyitottan fogadott, sokat beszélgettünk a régi időkről, megmutatta az alkotó műhelyét is, ahol az eddigi nagy slágerei is születtek. Érdeklődött az eddigi tevékenységem felől és arról, hogy engem mi érdekel igazán zenei téren. Talán egy kicsit fiatal önmagát is láthatta bennem. Ezt érzem. Zongorához ült, mutatott piszkozatokat, zenei ötleteket. Körülbelül a harmadiknál megállítottam, mert nagyon megfogott a dallamvezetése, a lüktetése. Akkor még nem volt meg teljesen a dalszöveg sem. Néhány nappal később viszont már azon kaptam magam, hogy a stúdióban állok, és éneklem fel a dalt. Hatékony és profi környezetben könnyű dolgom volt, de ugyanakkor nagy felelősség is. Szerencsés vagyok, hogy az R-Go frontembere írt nekem egy dalt. Dandó Zolika modern kötösbe bújtatta, amelyet remélünk, hogy mindenki egyaránt szeretni fog! 
 
A klip itt tekinthető meg: 

[2023.09.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még