2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Pa-Dö-Dő
Képgalériák
Pa-Dö-Dő honlapja

Honlapértékelő: Bohó pinkben úszik a PA-Dö-Dő

Már nem is lepődünk meg azon, ha a Pa-Dö-Dő lányai kapcsán valami különlegesről, kirívóról kell beszámolnunk. Ilyen érdekesség a zenekar honlapja is, melyre belépve biztosan rózsaszínben látjuk majd a világot. A tömör de velős kategóriába sorolható site erőssége az áttekinthetőség és a mókás rajzok.  

A kedves invitálásnak eleget téve kerüljünk beljebb az oldalra, és kedvünkre lépdeljünk végig a felkínálkozó lehetőségeken, melyeket kis rajzocskák keltenek életre. Itt aztán ne is keressünk bonyolult listákat, egymásba ágyazott ösvényeket, minden letisztult. A barangolás közben a lányok még énekelgetnek is nekünk egy kicsit.
Az oldalon össze-vissza elhelyezett menüpontok bemutatását most nem tudom semmilyen sorrendhez kötni, inkább csak a saját ízlésem szerint ismertetem őket.

Hírek, újdonságok: Egy nagyon rózsaszín birodalomba csöppenünk, ahol csak a betűk feketéllenek ki a háttérből. (Ez nem lesz másképpen a többinél sem.) A legtöbb hírt néhány, apró fotóval is megspékelték, melyekre azonban sajnos nem lehet ráklikkelni. Kíváncsiságomtól vezérelve végig mazsoláztam a híreket, egészen a legrégebbi darabokig, ahol furcsa tapasztalás ért: a tovább gombra kattintva megnyílik egy végtelen hosszúnak tűnő újabb lista, melynek a végén nem lehet visszatérni a menü elejére. Bosszantó, hogy csak a „vissza” gomb marad, így kezdhetjük előröl a keresgélést. Itt iratkozhatunk fel a hírlevélre is, de innen sem lehet visszatérni az újdonságokhoz, kidob a főoldalra.

A PA-Dö-Dő-ről: Kezdjük a fotókkal, hiszen ők is ezt teszik jól láthatóan a szemünk elé. 2004-2005 között készült képeket találunk itt, melyeket koncertek szerint rendeztek. Olykor kivehetetlen és apró, de legalább van.
Kapcsolat: írni akarsz a zenekarnak? Itt megtalálod, hova is küld a leveledet. Koncertet szerveznél? No arra is megtalálod a megfelelő személyt és számát.
Dalok: Akár abc, akár időrendi sorrendben is megtekinthetjük milyen lemezt és dalokat adott ki a Dö-Dő. Sőt a legtöbb nóta szövegét is megtaláljuk a menüben.
Diszkográfia: Maxik, lemezek és videók, egyszóval minden, ami a lányok munkáját dicséri.
Sajtó: Az évtizedek alatt megjelent tucatnyi anyagot átböngészheted, ha rákattintasz a cikkekre. Érdekes látni mennyit változott Györgyi és Mariann a megalakulás óta.

Bazár: Akár CD-re, akár kazettára lenne szükséged, itt kultúrált áron juthatsz hozzá az eddigi összes megjelent példányhoz. Aki elég élelmes, az két album áráért most kap egy harmadikat is ajándékba. Sőt néhány kegytárgyat is beszerezhetsz: van itt csorba bögrében kaktusz, póló vagy videó is.

Koncert időpontok: A fellépések kronológiáját olvashatjuk, bár felhívják a figyelmet, hogy az időponton csak tájékoztató jellegűek. Érdemes a kiszemelt koncert előtt utána érdeklődni a tényeknek. Aki szeretne saját bulit, az innen megtudhatja kit kell megkeresnie elképzelésével.

E.T.: „nem iti, hanem ez történt” olvasható indításként a rövid magyarázat a menüpont nevét illetően. Panaszom csupán csak annyi, hogy az utolsó bejedzés jó indulattal sem nevezhető frissnek, hiszen május idusán íródott. Ritkásan érnek rá a lányok. Azonban a legutolsó sztori nagyon érdekes és tanulságos, már ami a hazai hozzáállást illeti a sikeres zenekarokhoz. Akit felcsigáztam, mindenképpen nézze meg miről is tesz „panaszos” említést Györgyi! Az archív menü azt ígérik, hamarosan indul majd.

Letölthető zenék, videók: Az itt fellelhető negyven mp-es zenerészletek exkluzív válogatást nyújtanak a PDD legjobb dalaiból. Mivel jogvédettek nem érdemes másolással próbálkozni, inkább csak feleleveníthetjük, hogyan szólt 200-2003 között és miről is szól ma a Pa-Dö-Dő. A videók közt klipeket találunk, melyeket nekem sajnos többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült megnyitnom. Kár…

Jegyrendelés: Jelenleg két fellépésre, a siófokira és a Budai Parkszínpadosra vásárolhatsz innen kiindulva jegyeket. Mást itt azonban nem találsz.

Kapcsolat: A koncertszervezés és a zenekart az itt található elérhetőségeken tudod fellelni. Ez a menü ugyan különállónak tűnik, de a kattintás után mégis A PA-Dö-Dő-ről pontban találod magad.

Fórum: Akinek csevegni támad kedve itt rajongókra találhat, érdekességekre lelhet. Tucatnál is több fórumtéma közül lehet válogatni és bármihez szabadon hozzá lehet szólni, csupán csak regisztrálni kell.

Ezzel kifújt az oldal, de ezt nem rossz értelemben kell értened. Ez egy igazán kellemes kis szösszenet a zenekarról, melyben szinte mindent felleltem, kisebb döccenőkkel végighámoztam magam a menüben, sőt zenét is hallgattam. Az E.T kifejezetten a kedvencemmé vált, feltétlenül ajánlom minden zenebarátnak, tanulságos. Jó böngészést!

mori

[2005.08.01.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Gabeszpdd 2005.08.15. 14:21 • [1]
Kedves Mori !
Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy a PA-DÖ-DŐ weboldal 2005.08.11-én egy-két részletében megváltozott megváltozott! Ha lesz időd nézd meg.
Üdvözlettel

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még