15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. november 24. | kedd | Emma nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Pont FM
Kapcsolódó cikkek
A Zorall elintézte: horrorfilmek hősei Dunaharasztiban
Ismét börtönbe megy a Zorall
Kapcsolódó Kiadványok
Zorall: Flöss
Kapcsolatok
Zorall
Lévai-Hangyássy László (Hangya)
Pont FM
Kapcsolódó események
Zorall: Zorall Flöss - 6. születésnapi koncert
[2008. február 2.
szombat 21:00]

A Zorall továbbra is mások tollával ékeskedik

Február 2-án, a Wigwam Rock Clubban igazi születésnapi banzáj volt: a Zorall ünnepelte egy harsány bulival 6. születésnapját. A koncert után kaptuk "jegyzetvégre" Hangyássy Lászlót, a Zorall főnökét, basszeresét.

- Megjelent a „Zorall flöss” elnevezésű CD-tek a közelmúltban. Továbbra is régi dalok rockosítása szerepel az étlapon? Mik róla a kedvencek?
- Szerintem mindegyikünknek más. Nekem személy szerint a Csakazértis szerelem, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Fodrász, az Induljon a banzáj, stb. Igazából kár is leírnom, mert gyakorlatilag a dalok 90% tetszik a mi átiratunkban. De, hogy az első kérdésedre is válaszoljak: igen továbbra is mások tollával ékeskedünk. Vagyis általunk ismert és kedvelt hazai szerzők dalait próbáljuk összemixelni ismert rock wampokkal. Azonban ezen az albumon két saját szerzemény is szerepel.

- Minden esetben megmutatjátok a nótát azoknak, akiktől „kölcsönöztétek”? Voltak-e szélsőséges megnyilvánulások így, vagy úgy?
- Természetesen ennek az a módja, hogy amikor megkérjük az engedélyt, akkor a már kész feldemozott verziót is mellékeljük hozzá. Van, aki ír az engedélyhez némi szerzői utasítást is, de általában tetszik nekik, amit csinálunk. Vagy csak nem mondják ki a nemet?

- A Zorallt sokan kedvelik, mégsem vagytok ott a rock zenekarok frontvonalában, legalábbis a média tekintetében. Ennek mi az oka?
- Szerintem meg igenis ott vagyunk folyamatosan! Viszont csak annyira amennyire kell. A zenei csatornák játsszák a dalainkat, az írott sajtó felhívja a figyelmet egy-egy megmozdulásunkra. De azt ne várja tőlünk senki, hogy az ügyeletes csajainkról, válásainkról, és egyéb a nyanyákat érdeklő dolgokról minden alkalommal értesítsük a sajtót. Sőt az ilyen jellegű médiában nem akarunk szerepelni!

- Az idei évet mennyire tervezed pörgősnek a Zorall tekintetében? Vannak-e már tutira lekötött bulik? Klip?
- Szerencsére koncert szempontjából az idei év sem lesz unalmas. Szerintem a 100-150 buli biztosan meglesz. Klipet csináltunk a Csakazértis szerelem című dalra, és még egy két dalra biztosan fogunk. De lehet, hogy csinálunk az összes dalra valami egyszerű de olcsó verziót amit felteszünk a Youtube ra.

- A Zorall tehát „zorall” marad a jövőben is?
- Ez az a zene és zenekar, amibe bele lehet öregedni, és még akkor is hitelesen tudod előadni a dalokat. Végül is a sansz megvan rá, hogy innen megyünk nyugdíjba!

-pontfm-

[2008.02.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps Shop/EMV chip writer software (DUM hangosítás/cucc [2020.11.05.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Dolhai Attila: "A gondolatok, az érzések nem várnak semmire"
Dolhai Attila a Visszatérés...

Illatszertár a Tháliában - képes beszámoló
László Miklós boldog békeidők hangulatát...

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával