2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Musical Est
Képgalériák
12 Musical estek
Kapcsolatok
Szabó P. Szilveszter
Földes Tamás

Egy fantasztikus Musical Est - megint

2005. februárjától a hatalmas érdeklődésre való tekintettel már délután és este is tartanak egy-egy előadást. Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik így sem jutnak be, hogy láthassák kedvenceiket. A két előadás között, amennyiben lehetőség van rá, a rajongók találkozhatnak a művészekkel egy dedikálás keretén belül.

2005. szeptember 4.-én tartották a soron következő 12. Musical Estet, melynek délutáni előadásán jártunk. A fellépők listája egyre bővül, a műsor minden alkalommal színesedik. A szervezők munkáját dicséri, hogy a műsor összeállításánál figyelembe veszik a nézők kéréseit is a honlapjukon működő vendégkönyv alapján. Minden Est kivétel nélkül telt ház előtt zajlik.

A helyszín jelen esetben a Fővárosi Művelődési Ház volt. Maga az épület talán már szebb napokat is megélt, de a célnak tökéletesen megfelelt. Legtöbben persze nem is azért látogattunk oda, hogy eme építészeti remekműben gyönyörködjünk, sokkal inkább magáért az Estért. Délután fél 2 körül már szép kis tömeg gyűlt össze, túlnyomórészt a Hölgyek képviseltették magukat, egészen fiatal lánykáktól a nagymamákig, de elvétve egy-két Urat is felfedezhettünk a nézők között. Mindenki izgatottan várta a pillanatot, hogy végre elfoglalhassa helyét és elkezdődjön az előadás.

A fellépők sorában köszönthettük Nádasi Veronikát, Siménfalvy Ágotát, Földes Tamást, Nagy Sándort, Németh Attilát és Szabó P. Szilvesztert. Ezen az Esten ezúttal az Urak voltak főlényben, legalábbis a létszámot illetően. Mivel maga a műsor nincsen a szó szoros értelmében megkoreografálva, ezért a művészek is szabadabb teret kapnak, mint ahogy azt megszokhattuk Tőlük. És jelentem élnek is vele!

Az Est háziasszonyának szerepét Nádasi Veronikára „osztották”. Ezáltal alkalma nyílt az ifjú színésznőnek, hogy csodás hangja és bájos színpadi kisugárzása mellett, remek humorérzékét is megcsillogtathassa. Siménfalvy Ágota szinte ragyogott, végig mosolygósan, hihetetlen táncokat lejtve kápráztatta el a közönséget. Földes Tamás volt az Est nagy beugrója, aki ismét kiugró teljesítményt nyújtott. Nagy Sándor elődje hírnevéhez méltóan hódította meg a nézőket. Hiába, mire képes egy Férfiszív...

Németh Attila és Szabó P. Szilveszter halált megvető bátorsággal vetekedtek a nézők kegyeiért. A két Úriember olykor humorral fűszerezte az Estet, ezzel is emelve annak fényét.

Az elhangzott dalok szárnyán és varázsszőnyegén eljuthattunk Veronába, Chicagóban, a Fáraók földjére, Aladdin meseszép világába, egy Popfesztiválra és végül, de nem utolsó sorban a költészet színes birodalmába. Szem és fültanúi lehettünk csodás duetteknek és remek egyéni teljesítményeknek egyaránt. Az Est hangulata már az első percekben a tetőfokára hágott, ami ki is tartott az előadás végéig. Minden egyes elhangzott dal után a közönség hangos ovációval és tapsviharral jutalmazta a fellépő művészeket.

Ezúton köszönjük az Est szervezőinek és a fellépő művészeknek, hogy e röpke két óra leforgása alatt kalauzaink voltak a musical világ útvesztőiben. Reméljük folyt. köv...

Reményi Dóra

[2005.09.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még