2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

"Mi tudjuk, milyen a jó zene" - interjú az LDT tagjaival

A legendás Layzie Bone összefogott a Mo Thug Family két másik tagjával, Thin C-vel és Dre Ghosttal, hogy létrehozzák az LDT formációt. Éppen a stúdió munkálatok alatt csíptük el a három arcot. Kérdeztük őket a karrierjük kezdetéről, a legközelebbi Mo Thugs lemezekről és Flesh-n-Bone visszatéréséről.

- Az új project címe “Dysfuntional Functional Family” lesz. Thin C producerálta az egész albumot, melyet 5 nap alatt rögzítettünk. Azt tervezzük, hogy 2008 őszén adjuk ki. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik kiadónál, mivel ez egy különleges project a számunkra. - kezdte lapunk tájékoztatását Mind.  

- Thin C, te a „család” tagja vagy a Mo Thugs 4 óta, viszont elég keveset tudunk rólad. Elmondanád, honnan jöttél és hogy került a rap zene közelébe?
- Thin C: Én clevelandi vagyok és már 1994 óta a Mo Thugs-zal lógtam. Szereztem alapokat Flesh-n-Bone FBI-ának, és sok dolgot írtam olyan lemezekre, mint például a „Mo Thugs III - The Mothership”. Szóval a produceri munka volt a kenyerem, amíg fel nem ötlött bennem, hogy megmutatom a tehetségemet más területeken is, úgy mint a rappelés és az éneklés.

- Milyen dolgok hatottak a zenédre?
- Thin C: Mindenféle stílusú zene, amit csak el tudsz képzelni. Az apámnak volt egy promóciós cége, és az összes nagy Motownnal üzletelt, az anyám pedig odáig volt a gospelért, Diane pedig megismertette velem a rock zenét. Leültetett, és megnézette velem a videó klipeket, még amikor az MTV-t legelőször kezdték sugározni.

- Dre Ghost, az igazi Bone fanatikusok tudják, hogy a csapat körül voltál már a kezdettől, azonban kis időre eltűntél, és most tértél vissza. Hogy kezdődött a karriered, és mik a terveid a jövőre?
- Dre Ghost: Én mindig is DJ-ként dolgoztam, mindenféle nagyobb Los angelesi klubban, ha erre gondolsz. Nem is igazán eltűntem, hanem csak el voltam foglalva egy tonna produceri munkával, illetve a Lil Lay projekt szellem-írója voltam. A tervem az, hogy az LDT igazán átütő sikerű legyen, és szeretnék még megjelentetni egy pár saját cuccot is, mint például a „Dre Ghost & Big Boob”-ot.

- Tudnátok róla kicsit beszélni, milyen anyagok jönnek ki mostanában a Mo Thugs Records-nál?
- Mind: Hát persze, a „család” többi tagja is jön az új dolgokkal. Jön Felecia albuma (“Here I Come”), Ken Dawg albuma (“Enjoy The Ride”) és az Emortal Thugs lemez is, aminek egyelőre még nincsen címe.

- Hogyan lehet valakiből Mo Thug „katona”? Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok demót kaptok, és sokan akarnak csatlakozni hozzátok. Hogyan válogattok a jelentkezőkből?
- Mind: Nos, a Mo Thugs katonák valóban nagyszerű emberek, akiknek segítünk promótálni a projektjeiket. Azonban ők nem feltétlenül előadók. Hogy Mo Thugs előadóvá válj, nos, először is egyfajta értekezletet tartunk, ahol meghallgatjuk a bejövő cd-ket, amely egy jó kiindulási alap. Amit az előadónak feltétlenül tudnia kell, hogy beszéljenek róla. Mi tudjuk, milyen a jó zene, de az mindig egy pluszt jelent, amikor az előadó már jegyzett nevekkel is dolgozott együtt.

- Nyolc év után Flesh-n-Bone végre hazatér a börtönből. Vannak tervei szóló albumra is, vagy csak a Bone Thugs-n-Harmony egyesülésére koncentrál?
- Layzie: Amikor Flesh hazatér következő hónapban, biztos vagyok benne, hogy 100%-osan odateszi majd magát. Más szavakkal, egy olyan személy, aki úgy dolgozik, mint ő, egy tonna cuccal jön elő, legyen az szóló, vagy a Bone Thungs-n-Harmony projekt. Tényleg alig várom már, hogy hazatérjen, és a stúdióban nyomassa a dolgokat Thin C-vel, vagy bárkivel, és gyártsa a slágereket.

- Mi a véleményetek a nemzetközi hip-hopról? Hallottatok már európai vagy ázsiai rappet?
- Mind: Igen, hallottunk, és tetszett a dolog, hogy a hip-hop univerzális, és hogy így behálózta a földgolyót. Ez az alkotás, a kifejezés szabadsága. A hip-hop globális és nyers és gyönyörű.

- Mit üzentek a rajongóknak?
- Mind: Csak azt szeretnénk, hogy mindenki nyomassa, amiben hiszünk. Tiszteljétek önmagatokat, és csináljátok teljes szívvel, amit csináltok. Béke!

- Hooligun -
Forrás: babelrap.com

[2008.06.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még