2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A kiadó
Kapcsolatok
Jamie & Robi Band (J and R Project)

Jamie Winchester és Hrutka Róbert unplugged koncert

Május elején, a Millenáris Teátrumban, egy egyedülálló unplugged koncertet adnak, a két eddig megjelent album ( It’s your life, Last one out ) anyagából.

Több mint tíz éve hallhatjuk a két Művész nevét a hazai zenei életben. Jamie Winchester és Hrutka Róbert számos produkcióban vett, és vesz részt napjainkban is. Robi évek óta állandó „zenefelelőse” a Coca-Cola, a Pannon GSM reklámfilmjeinek (Pannon, Bee, djuice), valamint a közel múltban mozikba kerülő Magyar Vándor című ( Herendi Gábor ) film zenéjét is ő szerezte. Jamie és Robi megszámlálhatatlan zenekarban játszottak már session zenészként, és a film- és reklámvilág berkeiben sem ismeretlen a nevük. A 2001-es évben kerültek igazán reflektorfénybe, amikor Robi szerzeménye, az It’s your life (a már jól ismert Pannon GSM reklámfilm) és Jamie női szíveket megdobogtató hangja minden tévénézőt, fiatalt és idősebbet, fiút és lányt egyaránt elvarázsolt. A díjnyertes reklámdalt mindenki dúdolta, énekelte, kereste. A nagy érdeklődésre való tekintettel döntöttek úgy, hogy közös vállalkozásba fognak és kiadják első maxijukat. A dal óriási sikert aratott: nemcsak a rádiók slágerlistáit vezette, hanem minden nap kérték a kívánságműsorokban is. Ezután stúdióba vonultak, hogy elkészítsék első közös albumukat, It’s your life címmel. A lemezmegjelenést követően, sorra kapták a felkéréseket országszerte, és hamarosan falra akaszthatták az aranylemezt is! Az első albumhoz leforgattak három videóklipet, melyeket kiemelten játszott a magyar zenecsatorna. Hetekig szerepeltek a televízió slágerlistáján. Időközben stúdióba vonultak, hogy nekiálljanak második albumuk elkészítéséhez. A márciusban megjelent album sem okozott csalódást. A rajongók száma is megnőtt, a már kétlemeznyi anyaggal, valamint a két feldolgozással bejárták az egész országot. A rajongók helyszínről-helyszínre utaznak a fiúk után, és velük együtt, mindenhol garantálják a jó hangulatot!
Méltó zárása volt a 2003-as évnek, a Petőfi Csarnokban, októberben megrendezett, teltházas lemezbemutató (Last one out) koncert, ahol minden korosztály képviseltette magát. Rengeteg elismerő visszajelzést kapott a zenakar és a kiadó egyaránt.
Jamie, Robi és a zenekar 2004 tavaszán egy különlegeséggel lepi meg nézőit és hallgatóit! Május elején, a Millenáris Teátrumban, egy egyedülálló unplugged koncertet adnak, a két eddig megjelent album ( It’s your life, Last one out ) anyagából. Az előadást több kamera rögzíti, mivel az anyag még a nyár előtt megjelenik DVD-n és CD formájában. Az elmúlt években a zenekar több unplugged koncertet adott, fantasztikus sikerekerrel. Az előadáson limitált számú vendég lesz jelen, a koncertterem pedig exkluzív „öltözéket kap”. A kör alakú színpadon szőnyegek, gyertyák teremtik meg a bensőséges hangulatot.

Meghívott díszvendégek:
Wolf Péter és a Mendelssohn kamarazenekar

A zenekar:
Jamie Winchester – ének, gitár
Hrutka Róbert – gitár, vokál
Borlai Gergő – dobok
Dely Domonkos – vokál, ütőhangszerek
Galambos Zoltán – billentyű
Giret Gábor – basszusgitár

[2004.05.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még