2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Új Ámokfutók dal: Soha véget nem ér

Új dallal jelentkezett Kozso és az Ámokfutók. A "Soha véget nem ér!" című újdonság nem akármilyen visszatérés (vagy inkább folytatás) a producer-énekes-dalszerző Kozso és két gyönyörű táncoslánya, Susie és Jeanette számára.

Új dallal jelentkezett Kozso és az Ámokfutók. A "Soha véget nem ér!" című újdonság nem akármilyen visszatérés (vagy inkább folytatás) a producer-énekes-dalszerző Kozso és két gyönyörű táncoslánya, Susie és Jeanette számára.

A dal:
A "Soha véget nem ér!" sikerére a Backstreet Boys, az 'N Sync és Britney Spears (el)ismertsége a garancia. Ennek oka pedig egyszerűen az, hogy az aktuális Ámokfutók-dalt pontosan azok a szerzők (Max Martin, Franciz & Lepont) jegyzik, akik olyan megaslágereket írtak már, mint a "....Baby One More Time" vagy épp az "As Long As You Love Me". Kozso és a külföldi sztárszerzők együttműködésének eredménye a "Soha véget nem ér!", amely az eddigi Ámokfutók-dalok méltó folytatása.

A kislemez:
Ahogyan már megszokhattuk, Kozso ezúttal is magasra tette a mércét: a nyolc verziót tartalmazó "Soha véget nem ér!"-maxi ugyanis több mint félórányi szórakozást biztosít a zenehallgatóknak. A kislemezen a rádió és a karaoke változat mellett ugyanis számos remix helyett kapott: az ünnepi hangulatot idéző "celebration" mixek rövid és hosszú formában is élvezhetők, ugyanígy a táncoslábúaknak készült dBalage (Drum and Base Voyage mix, Transtunnel radio cut) és St. Lauren remixek. A dal erőssége az, hogy míg az alapváltozat tipikus rádiós sláger, a dBalage által készített újrakeverések abszolút megállják a helyüket a klubokban is. A single különlegessége, hogy nemcsak a dal nyolc verzióját, hanem a felvételhez készült klipet is tartalmazza.

A videoklip
Kozso mind művészként, mind pedig producerként mindig is hitt az "egységben az erő" mottóban - ennek jeles bizonyítéka a "Soha véget nem ér!" videoklipje, amelyben együtt láthatjuk a nagy csapatot: a "soha véget nem érő" kapcsolatok megszemélyesítői, Kozso barátai egymás után jelennek meg a képernyőn. A remek hangulatú, házibuli jellegű közös "jam" résztvevői jól ismerik Kozsót, hisz az olyan új tehetségek, mint Dina, a West Company és Ricky feat. Sárky mind Kozso profi stúdiójában rögzítették zenei anyagukat.

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi időben Kozso és az Ámokfutók néven emlegetik az eddig egyszerűen Ámokfutók néven ismertté vált csapatot. S hogy mi ennek az oka? Máris elindultak a találgatások. A kérdésre hamarosan választ kapunk...

[2004.03.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még