Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 22. | péntek | Vince, Artúr nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Elvis Presley
Legnépszerűbb csengőhangok

Megtudtuk Danny Blue néhány titkát!

Minden előadóművészetben fontos a zene, így a mentalisták és gondolatolvasók arzenáljának is hiányozhatatlan kelléke. Danny beavatott minket néhány titokba.

Talán kevesen tudják róla, hogy számára a zene több mint kellék, hiszen trombitált egy jazz-zenekarban, de imádja a funky-t és Elvis Presley-t. Egyedül a szélsőséges stílusokat nem viseli el.

Kekeckedés nélkül, ebbe a kategóriába kicsit a bűvészmutatványok és egyéb trükkök alatt felcsendülő dallamok is beletartoznak, hiszen hatásuk sem hétköznapi.

- Amikor arra van szükség, természetesen feszültséget akarok kiváltani a muzsikával, de ugyanakkor néha a zenei kották szerinti csendnek is nagyon komoly hatása lehet, ha például hirtelen abbamarad, és elhangzik mondjuk: „Nem félsz, hogy megtudom?”

Miért is kell annyira a zene?

- Ahogy egy thrillerben is hatásos egy izgalmas aláfestő dallam, úgy a produkcióimban is használok ilyeneket, hogy a végén nagyobb legyen a megdöbbenés - fogalmazott igen meggyőzően a férfi, aki többek mellett megjósolta már a 2006-os foci VB döntőjének pontos végeredményét tíz nappal az esemény előtt.

Ha nem jazz és nem funky, akkor Danny szívesen hallgat hatásvadász elemekkel tarkított produkciókat, például filmzenéket.

Kérdeztük honlapjának aláfestő muzsikájáról is, amire szarkasztikus válaszként érkezett, hogy: - Azért ezt találtam megfelelőnek, mert ez egy kicsit misztikus, egy idő után pedig már lehet idegesítő :)

Ez csak élesben derül ki, feltehetőleg, aki ellátogat hozzá, előtte felkészült már lelkileg, hogy bármikor elvarázsolhatják, akár a zenével is. Másrészről pedig Danny nyilván nem fog mellé, hiszen aki olvas a gondolatokban, az tudja, milyen hangjegyek járnak az emberek fejében.


-Fábián Tamás-

[2008.09.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még