2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
AC oldala
Kapcsolatok
Animal Cannibals

A Cannibálok feketén-fehéren

Az Animal Cannibals honlapjának mind a tizenkilenc menüje rejteget meglepetéseket a látogatók számára. Aktualitása és a fiúktól megszokott laza stílusa kitűnő körítéssel párosul. A hazai hip-hop rajongók kötelező kiindulási pontja ez a főként kétszínű website.

Ugyan a fiúk saját bevallása szerint a net jó dolog, ám saját honlapjukkal alig marad idejük foglalkozni. Ez persze nem látszik rajta, hiszen a hazai zenei élet egyik legváltozatosabb, legfeketébb-fehérebb és leglazább honlapját birtokolják a rapperek. Rengeteg menüpont és számtalan aktualitás várja a rajongókat, sőt azok is jól szórakozhatnak, akiket vonz a hip-hop világa. Már a méret sem az átlagos, hiszen a belépés után egy kisebb méretű ablakban találjuk magunkat. A bal oldalon sorakozik a számtalan témakör, míg a jobb oldal az információ tengeré.

Aktuális: Ötoldalnyi, mi tagadás, valóban érdekes aktualitások tárháza ez a menü. Most éppen azt csiripelik a verebek, hogy november elején jön, a nemrég megjelent nagylemezről, a második maxi, Péntek címmel. Alább találni a zenekar életéből, valamint a hip-hop világából néhány szemelvény, melyet képekkel illusztrálva olvasgathatunk. Jó előre szólnak, mikor, hol lehet a fiúkra lelni.

Diszkográfia: Az 1995-ös Takarítónő című maxival nyit az A.C. album listája, melyet számos sikeres lemez követ. Egészen, a nemrég megjelent Nincs határ című albumig minden dal megtalálható. Az elmúlt tíz évben számtalan slágert szült már a csapat, melyek közül néhányba bele is lehet hallgatni egy kattintásért cserébe.

A-tól Z-ig: Mi az, amire választ vársz? Csak jegyezd meg az első betűjét, majd keresd meg ebben a listában. Az álmoktól a csajokon át, itt még arra is választ találhatsz, hogy milyen titkok bújnak meg a kannibálok életében. Sajnos nem minden infó helytálló, egy kis frissítés ráférne a menüre.

100 kérdés - 100 válasz: Valaki már megkérdezte mindazt, amit talán te is kérdeznél kedvenceidtől, így nincs is más dolgot, mint átböngészni a tucatnyi választ, hogy rálelj RicsiPí és Qka szellemesebbnél, szellemesebb mondanivalójára.

MP3: Ki ne emlékezne az Animal Cannibals Dalnokok Ligájás hihetetlenül jópofa szövegeire? Ha te nem vagy ezek közt, vagy éppen újra átélnéd az élményt katt ide és élvezkedj. Sőt olyan instrumentálokat is találunk, melyeket olyan rappelni vágyóknak készítettek a fiúk, akik nem rendelkeznek zenei alapokkal. Rapre fel!

Dalszövegek: Öt nagylemez minden szövege felsorakozik itt, melyeket egy jó bulin érdemes „elrappelni” a haveroknak.

Videoklippek: A legjobbak egy csokorban, melyet megspékeltek néhány Hiphop Mission videoklippel is. Szerencsére a megszokottól eltérően, ezekre kattintva a kívánt anyag meg is nyílik és élvezhető minőségben le is játszódik.

Yo kívánságok: Jót tenni yo, így gondolják ezt a fiúk is, akik saját képeikkel díszített képeslapokkal igyekeznek örömöt szerezni. Találd ki kinek, melyik képet és milyen üzivel küldenél, majd kattintás és kész az üdvözlőlap kannibál módra.

Cuccok: A többes szám kicsit túlzás, de egy kitűnő kazetta mégis várja a Fila Rap Jam rajongókat. Az itt található címen lehet megvenni a három órás anyagot, melyen szerepel többek közt Sub Bass Monster vagy a Fekete vonat is.

Rólunk írták: Van itt minden mi szem-szájnak ingere, hiszen ahol, vagy amin elhangzott vagy leíródott a csapat neve, az itt fellelhető. Plakátokat és belépőket, egyéb kiadványokat, sőt cikkek etés egy fotóalbumot is rejteget a menü. Nagyon érdekes, de azt azért jó lenne tudni, hogy a 2005 mappa miért üres?

HipHop Mission&Fila Jam: A hatalmas érdeklődést vonzó jamburi legjobbjainak felsorolása és az eseményről készült pár cikk színesíti az oldalt.

Játék: Egy árva képtologatós játék várja, az agyukat is próbára tévő látogatókat. Kuszáld össze és bogozd ki.

Fotóalbum: Promó fotó és műtermi képek mellett mindenképpen érdemes átböngészni a Dalnokok Ligája sorozatot is.

Írj ide: Ha a Kannibáloktól kérdeznél, akkor az Ezt olvassátok el topicba lépj be, de ha a rajongókkal csevegnél, keress magadnak mást a rengeteg témakör közül. Sajátot is létre lehet hozni, csak lépj be a klubba.

Nyolcan a színpadon: Az Animal Cannibals nem csupán RicsiPíből és Qka Mcből áll. Amennyiben érdekel, megtudhatod mely zenészeknek, muzsikusoknak van még köze a zenekar létezéséhez. A Rider menü alatt pedig, egy dokumentum mesél a csapat felállásáról és a fellépések technikai feltételeiről.

A.C. tábor: A már elhíresült évenkénti bulizás legjobb pillanatait megörökítő videók találhatók meg a menüpont alatt. A jó hír, hogy jövőre is lesz tábor, hiszen a rendezvény sikere töretlen.

Ős A.C.: A fiúk a nagy sikerek előtt is szövegeltek már. Az 1990-1994 közti időszak összes dalába bele lehet hallgatni.

Kedvenc oldalak: Egy tucat olyan további link címe, melyek fő témája a hip hop és a zene. De van itt külföldi játék oldal és egyéb érdekességek is.

Regisztráció: Alatt a hírlevélre lehet fel, illetve leiratkozni.

A Kanibálok minden elismerést megérdemelnek a honlapjuk kapcsán, sokrétű, érdekes és szellemes. Órákat lehet barangolni a menüpontok alatt és minden szükséges infó beszerezhető. Az egyetlen fekete pontos tény az, hogy néhány információ nem elég naprakész, sőt a fiúk is csak ritkán áldoznak időt a net oltárán.
mori

[2005.10.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még