2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Rapnet

Legyen hozzá képed!

A független Jackpot Media médiamunkákat vállaló csoport és a Rapnet weboldal pályázati felhívása hazánk Rap/Hip-Hop/RnB előadóinak ill. csapatainak klipötletük megvalósítására

Sajnos elmondhatjuk, hogy Magyarországon a legkevesebb Rap/Hip-Hop/RnB klip készül az össz kliptermés hányadaként, pedig világszerte más a mutató. Ezen megpróbálva változtatni és ösztönözve e műfajok képviselőit a független Jackpot Media médiamunkákat vállaló csoport és a Rapnet weboldal pályázatot hirdet klipkészítés céljából. Az eddig klip nélküli előadóknak illetve csapatoknak ez egy kiváló lehetőség, hogy a munkájukat már auditív oldaláról ismerő közönségnek megmutassák vizuális elképzeléseiket is. Persze akik már rendelkeznek videóanyaggal
valamelyik számukhoz, azok sincsenek kizárva a pályázók közül, hiszen ez nekik is egy alkalom, hogy egy újabb klippel rukkoljanak elő.

A pályázó

Pályázatot nyújthat be bármely előadó illetve csapat, amelyik a Rap/Hip-Hop/RnB stíluson belül tevékenykedik és van legalább egy stúdióminőségű felvett hanganyaga, amelyből klipet szeretne készíteni. A pályázati felhívásra egy pályázó csak egy pályázatot küldhet. Amennyiben egy pályázó több pályázatot nyújt be, úgy az első pályázatán kívül a többi érvénytelen.

A pályázat

A pályázathoz szükséges egy stúdióminőségű dal, amelyből a klip készül majd és a Pályázati adatlap kitöltése, amelyen az előadó/csapat bemutatja magát, a dalát és vázolja klipötletét. A pályázó dal hossza nem haladhatja meg a 4 percet.

Pályázati díj

A pályázat benyújtásának díja nincs. A két nyertes pályázó viszont a felszerelések bérlési díját állja a klipkészítés folyamán, ami 30.000 Ft / nyertes pályázat. Ezen felül a Budapesten kívüli forgatási helyszínre való eljutás útiköltségét köteles fedeznie a két nyertes pályázónak.

A pályázat egyfordulós.

Az eljuttatott pályázatokat a média különböző területeiről származó szakavatott zsűri bírálja el. A beérkezett pályázatok közül két nyertest hirdetünk, akiknek lehetőségük lesz általunk a pályázati díj pont alatti feltételek mellett egy saját videoklip elkészítésére.

Benyújtás

A pályázatokat a legyenhozzakeped@walla.com  email címre várjuk. A tárgya a levélnek a beküldő előadó vagy csapat neve legyen, csatolva pedig tartalmazza a kitöltött Pályázati adatlapot és a klipkészítésre szánt dalt Mp3 formátumban és minimum 128 Kbps-os minőségben.

A pályázatok beérkezési határideje: 2006. március 25.

- A szervezők -

[0000.00.00.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még