2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
DJ Budai
Legnépszerűbb csengőhangok

Igazi party nép a magyar

Interjú DJ Budaival – a hazai nagy mágussal.

Mit gondolsz, milyen lett az idei Mayday?
Talán ez volt idáig a legjobb Mayday, ami itt volt Budapesten. A technika mindent vitt, mind hangilag mind fényileg. Ha jól tudom, akkor 140 watt volt kirakva a hangból. Nagyon jó volt a helyszínválasztás is. A közönség az megint fergeteges volt. Bár lehet, hogy még az új helyszínnek köszönhetően, néha volt olyan érzésem, hogy a partyarcok nehezen engednek fel. 

Te kiket hallgattál meg? Van-e esetleg valaki nagy kedvenced neked is? 
Nagy kedvenc Valentino Kanzyani, őt nagyon szeretem. A hazaiak közül Collins&Benham is jó volt, amit live-oltak és Newl is okés volt. Hamar lementünk és szinte végig maradtunk. Westbam szenzációs volt, amikor kiment a dj-zése alatt a színpadra táncolni. Feltűnt egy új brazil tehetség Marcelinho Cic, aki először  volt itt, ő is nagyon jól játszott. Marko Nastic-ot is szeretem, sajnos a szettjéből csak keveset tudtam hallgatni. Érdekes volt Luke Slater is, aki hozott magával egy dobos srácot, kicsit furi volt először a szintetikus zenére, hogy folyamatosan dobol valaki, de a közönségnek nagyon bejött.

Mi a véleményed a közönségről?
Igazi party nép a magyar ez tuti. Hatalmas buli volt, és látni, hogy több ezer ember így tombol, ez egy nagyon nagy kincs, főleg dj-knek, hogy ennyi embert ez a műfaj meg tud mozgatni. A zenére, amit játszol, így meg tudnak örülni. Amivel hálásak lehetünk nekik, szavakkal nem lehet leírni. Nagy thanx érte!

Hoztál erre az estére valami különleges számot/ számokat?
Igen, most jött ki a legújabb kiadványunk, arról két zenét is játszottam. Nagyon jó volt a reakció a közönség részéről, és azt jó volt látni. Egyébként nagyon tudatosan soha nem készülök egyik estére sem. Nem nagyon szoktam előre megtervezni, mit fogok játszani. Ahogy jön és mindig az adott buliban dől el, hogy mi lesz pl. az első zene.

Sok fellépésed van, sok helyre hívnak?
Megvannak azok a klubok, ahol a bulizósabb zenéket "simán" szeretik az emberek, oda járok rendszeresen fellépni, illetve vannak még fesztiválok, vagy nagyobb partik ahova meg szoktak még hívni, játszani. Általában péntek és szombaton vannak ezek a bulik. Bár nemrég egy főiskolás bulin játszottam egy nagyon jó közönség előtt.

Van szabadidőd?
Ha jobban belegondolok, sok szabadidőm van, mert magamnak osztom be az időmet, viszont az időm elég jelentős részét vagy a kiadó dolgai, vagy zenélés tölti ki. Ha nem ez nincs akkor általában, vagy filmet nézek , vagy pc-s játékokkal játszunk. Utazni nagyon szeretek. Még a gyerekkori hobbim, a horgászat is megmaradt.

Köszönjük a rövid interjút! Ha szeretnétek Budairól még többet hallani: olvashattok a www.djbudai.com oldalon. Ott kiderül, hogy az emlegetett új cd megjelenése májusra tehető.

- Dolphin -

[2006.04.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még