2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Musical Színház
Molnár László
Berkes Gabriella
Feke Pál
Serbán Attila
Janza Kata
Makrai Pál
Németh Attila
Kapcsolódó események
Best of...
[2006. június 10.
szombat ]

Magyar Broadway legjobbjai

Berkes Gabriella, Borbás Erika, Janza Kaza, Szegő Adrienn, Feke Pál, Makray Pál, Németh Attila és Serbán Attila varázsolták el a közönséget szombat este. A Best of Broadway-on mutatták meg, hogy mit is tudnak.

Az idei nyár nem nagyon akar kedvezni a szabadtéri előadásoknak. Molnár László május 27-én Tokajban megrendezett Jézus Krisztus előadását ugyan nem mosta el az eső, de a közönség és a szereplők egyaránt vacogtak.

Most hétvégén Tatán a helyzet némileg vészesebbnek tűnt, a próbák kezdetekor szakadt az eső, és a próbák végére ismét eleredt. Félő volt, hogy az előadást másnapra kell halasztani, az időjárás azonban talán meggondolta magát, és nem áztatta bőrig az amúgy is fagyoskodó nézőket.
A rendezvényen blokkonként volt összeállítva a műsor, egy lendületes Hair-egyveleggel indítottak a fellépők, aztán volt Jézus Krisztus Szupersztár (Makrai Pál, Feke Pál, Serbán Attila), Chess (Szegény Kissrác-Serbán Attila varázsolt vele újfent), Evita (Feke Pál és Berkes Gabriella kápráztattak), Cabaret (Borbás Erika előadásában Liza Minellit idéző volt a hatása) is.

Elhangzottak dalok az Elisabeth (Janza Kata nem tudja nem jól énekelni a nagydalt), a Mozart!, és a Rómeó és Júlia (Német Attila Veronája ismét jelesül hangzott) c musicalekből is. A tánckar tagjai is kitettek önmagukért, az egész showműsor látványos volt és szép, a jelmezek idézték az éppen aktuális szám világát (a Hairt például mind az énekesek, mind a táncosok hippinek öltözve adták elő).

Sőt, újításként most először hallhat a közönség a Best of Broadway történetében fináléként a Lehetsz királyt a Rómeó és Júliából, amit a nézők ugyan dermedtre fagyottan, de vastapssal jutalmaztak.

Összességében színvonalas műsort láthattunk, bár a szereplők arcáról mintha lerítt volna a „hideg van és még Lehetsz király is!”-érzés, ám ezt szinte senki nem vette tőlük rossz néven. A buli jó volt, az idő kicsit hideg, reméljük a következő szabadtéri rendezvény idejére már valódi meleg éjszakánk lesz. De ha mégsem, szerintem ez nagyon keveseket fog eltántorítani attól, hogy megnézzék az előadást!

Sík Bernadett

[2006.06.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még