2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Apró malőr Csocsesz fellépésén
Vidám honlappal rukkolt elő a zenész
Kapcsolódó Kiadványok
Christina Aguilera: Back To Basics
Csocsesz: Csak lóvé legyen
Diana Krall: From This moment on
Omega: Égi Jel
Rúzsa Magdi: A döntőkben elhangzott dalok
Kapcsolatok
Fekete Pákó (Oludayo Lapite)
Gáspár Győző (Győzike)
Csocsesz
Rúzsa Magdi
Omega

Győzike, Fekete Pákó és az Omega a hét legjei között

Az elmúlt hét nap sem volt unalmas. Hírek, érdekességek tucatjai kerültek napvilágra. Ezek közül a legeket gyűjtöttük egy csokorba. Sőt, ezt ezentúl hétről-hétre vasárnapról-vasárnapra megtesszük. Győzike, Fekete Pákó és az Omega a hét legjei között

A HÉT KIADVÁNYA: Csocsesz - Csak lóvé legyen
Hosszú évek után ismét nagylemezzel jelentkezik a mulattatás nagymestere Csocsesz. Megújult külsővel és teljesen friss, fiatalos lendülettel s nem utolsó sorba fantasztikus dalokkal szórakoztatja a közönséget az egykori jódli mester.

A napokban megjelent nagylemezének dalait a kiváló zeneszerző –szövegíró Kaszás Péter valamint az azóta már Csocsesz barátjának mondható Ferry írta. Az albumon az új dalokon kívül felcsendülnek jól ismert muzsikák is, mint például a „Füredi Annnabál” vagy az „Aranyeső” illetve a „Bubamara”.

A HÉT BUKÁSA: Gáspár Győzőre 36-an voksoltak
Gáspár Győző nagy reményekkel indult a választáson. Jelöltként azt ígérte, a saját képére formálja a nógrádi települést. Boldogságot, óvszergyárat és kulturális fellendülést kínált, ám az, hogy a jelölés során csupán 49 ajánlószelvényt sikerült összegyűjtenie, már előrevetítette a későbbi fejleményeket. A roma sztár október 1-jén mindössze 36 voksot könyvelhetett el, míg riválisa 588 szavazatot kapott.

Sajnos, még a saját családom sem állt mellém - kesergett Győzi a kudarcon, akinek fogalma sincs, hogy Nógrádmegyer miért utasít el egy olyan országosan ismert és népszerű embert, mint amilyen ő.  Nekem lenne egy-két tippem, de ez már egy másik anyag témája.

A HÉT LISTAVEZETŐJE: Omega vezeti a slágerlistát
A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének heti slágerlistáját az Omega együttes. A sikerlistát a Szonda Ipsos és a MAHASZ a jelentősebb lemezboltok, áruházak heti eladási adatai alapján állítja össze.

A heti top negyven első helyén az Omega „Égi jel című” című lemeze áll. Második Rúzsa Magdi „A döntőkben elhangzott dalok” korongja. Harmadik az Az ébredés útján című album a Depressziótól. Negyedik Diana Krall új cd-je a From This Moment On, ötödik Christina Aguilera „Back To Basics” című lemeze.

Az elmúlt hét legnagyobb klubsláger a Bob Sinclair feat. Cubee B. - Rock This Party című nóta volt. Szavazz a kedvenc dalodra

A HÉT VISSZAVONULÁSA: Fekete Pákó abbahagyta
Lapita Babaribngi azaz Fekete Pákó 2002-ben megjelent a világot jelentő deszkákon és a fiatalembert teljesen lenyűgözte az, ami körülvette az Add ide didit! című slágere után. Négy éves karrierje alatt kapott hideget is, meleget is, de életfilozófiája szerint soha nem szabad szomorúnak lenni.

– Már sokszor gondoltam rá, hogy nem bírom én ezt sokáig, és tele vagyok tervekkel, amelyeket még addig szeretnék megvalósítani, amíg tudják az emberek, hogy ki az a Fekete Pákó  – indokolta döntését a visszavonuló médiasztár. A Blikk megtudta, hogy a tervek között szerepel például egy saját kávéház, amely természetesen Pákó nevét viselné.

A HÉT KÉRDÉSE: Hol nyaraltak a népszerű zenészek?
A Quaestor Sztárrepülő utasai gyönyörű környezetben, a Taurus hegység lábánál fekvő népszerű török üdülővárosban, Kemerben töltöttek tíz napot. A jókedvű társaságban több sztár – Baby Gabi, Kefir, Roxx69, Ricky, Bartók Krisztián és a VIVA műsorvezetője, Kristóf – képviseltette magát. Az úton lapunk munkatársa is jelen volt, aki eddig két anyagban számolt be az eseményekről.

Mivel tartotta Kefir rettegésben a vendégeket? Miért kiabált a törökfürdőben a Roxx69 két fenegyereke, Székelyhídi Balázs és Kelemen Tamás? Kivel találkozott Kristóf a turisták által nem látogatott vidéken? Kivel úszott Baby Gabi?

Az alábbi beszámolókból ez is kiderül:
Magyar zenészek kalandos utazása - képes beszámoló
Törökországban pihentek a sztárok – exkluzív beszámoló

- Bíró Zsolt -

[2006.10.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még