2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Blind Myself
Legnépszerűbb csengőhangok

A BlindMyself kiabálósra vette

Az együttes új honlapját látogattuk meg.

Üvölt róla, hogy jó, mondhatnám frappánsan a címlapot látva, de azért nem szórnám a bókokat ilyen könnyelműen. Minden esetre valóban igényes munkával állunk szemben. Néhány apró szépségfolt azért akad, mégis a heavy rajongók éllovasának számít a neten. Főként, ha megemlítjük, hogy mindenre gondolván, tizennégy menüből böngészhetjük össze a zenekarral kapcsolatos infókat.

A Főoldal: A banda nem is lenne hiteles, ha nem a saját arculatához és stílusával ennyire egybevágó honlapot tenne a világhálóra. Indításként a soron következő nagy buli reklámja köszönt. Majd kattintva egyet maris beljebb invitálnak. Választhatunk a magyar vagy az angol nyelv közül, kinek milyen a kedve. Azonban feltűnik, hogy mindenki kiabál mindenkivel, szóval ki kell derítenem, mi rejlik a sikolyok mögött.

Hírek: Az első felkínált menü az oldalon, melyből kiderül, hogy a honlap csak nemrég indult és az is, hogy már itt meg kell küzdenem az információkért. A szöveg kisbetűs és néhol a háttérszínek miatt nehézkesen látszik. Sőt az sem derül ki számomra egyértelműen, hogy a jobb felső sarokban kattintva minek kellene, vagy nem is kellene megnyílnia? A bal felén pedig egy decemberi eseményt hirdet a villódzó felirat, ráklikkelve mégis a főoldal nyílik meg. Kimaradtam valamiből, hogy ezt nem értem?

Koncertek: Szűkszavú, de lényegre törő. Egy átbulizott koncert után a dátumok és a helyszínek olykor a homályba vesznek, de itt a múltban is könnyű vájkálni. A korábbi fellépéseket is meglelheted.

Audio: Hangerő feltekerve, a szomszéd ma senkit sem érdekel. Szóval katt és hagy dübörögjön! Miközben hallgatsz, avagy éppen dalra fakadtál, ne felejts el kommentárt írni a dalhoz, hagy tudják mások is, mit érzel.

Video: Ugyan csak négy klip a választék, de lesz még. A kritizálás lehetősége itt ugyancsak mindenki előtt nyitott.

Szövegek: Előfordul, hogy kettővel feljebb említett menüben ugyan daloltál volna, de nem tudtad a szöveget. Ne légy rest itt felkutatni és újból szólhat a móka. Kiejtést segítő szótárt ugyan nem találsz, de azért üvöltsd csak, ahogy a csövön kifér.

Fórum: Naprakész és jólinformált. Bármiről és bárkitől kaphatunk választ a kérdésekre, bár a zenekarnak szólókat inkább másik menüben érdemes megfogalmazni.

Kontakt: Ne akarj kontaktálni, mert error van. Használd inkább a fórumot.

Hírlevél: Nagyon jó elsőként értesülni a hírekről úgy, hogy előbb tudod mint az újságos. De itt még a régebbiekbe is bele lehet olvasni. Bár az nagyon zavaró, hogy olykor küzdeni kell a látvánnyal. A betűk a háttér előtt, már megint, alig láthatóak.

Shop: Vásárolnál, itt van miből választani. De nem árulom el miből, hiszen a shop nem része az oldalnak.

Sajtó: Valaki tegyen a láthatóság oltárán valamit! Olvasnám, de nem mindig lehet. Amit viszont látok, az jó. Az előzetes beharangozóból válogatva csak egy kattintás és feltárul az egész cikk.

Kérdezd a zenekart: Tedd ezt, vagy válassz egyvalakit személy szerint, mert hogy megteheted. A srácok igazán lelkesek, hiszen nem kell hónapokat várni egy válaszra. De a többi rajongó eddigi beszélgetéseit is átböngészheted.

Press/ Booking Area: Biográfia, színpadkép, sajtófotók és logók várnak még itt felfedezésre. Jó nagy felbontású képek, én nem győztem kivárni, míg letöltődnek. De ezek miért nincsenek a következő menüben?

Galéria: Tucatnyi kép a klipforgatásokról, és ha lemaradtál volna egy hazai vagy külföldi koncertről, itt bőven van képes beszámoló. A minőség nem rossz, és hamar megnyitható és böngészhető a menü.

Letöltések: koncert és klipek tárháza ez, ahol kitartásra is szükség lesz a vágyott video megtekintéséhez. Amíg letöltődik, nézz körül a többi menüben.

Ugyan azt nem sikerült kiderítenem maradéktalanul, hogy mire is ez a nagy kiabálás, de nagyon jó szórakozás volt megismerni a kemény műfaj eme jeles képviselőit. Összességében az oldal igazán jó munka, amit, ha jól sejtek, a rajongók is nagyon szeretnek. A zenekar stílusához illő és színes, néhol túlságosan is.

mori

[2007.01.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még