2024. június 17. | hétfő | Laura, Alida, nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Desperado

ÚJ KLIPET FORGATOTT A DESPERADO

A napokban forgatta le legújabb videoklipjét a DESPERADO. Betti, Zsolti és Zoy! a közelmúltben megjelent "Ég veled!” című dalra készítettek klipet.

A dal - amely az együttes "Gyere és álmodj!” című második aranylemezén is hallható - egy lassú, lírai hangvételű szerzemény, amely a szakításról, a búcsúzásról szól. A több helyszínen forgó kisfilm történetéről maguk a szereplők mesélnek.
 
Klipsztori

„A történet egy késő őszi Balaton-parti fellépésünk után kezdődött. Mivel másnap is a környéken játszottunk, nem volt kedvünk hazakocsikázni, így az éjszakát is abban a szállodában töltöttük, ahol este játszottunk. Már a buliban is nagyon jó kedvünk volt, aztán Zoy! barátommal és néhány új ismerőssel nekiláttunk whiskey-zgetni. J Mivel a klipforgatás ideje vészesen közeledett, de konkrét ötletünk még nem volt a sztorit illetően, úgy gondoltuk: majd mi most kitaláljuk! Abban már a legelején egyetértettünk, hogy valakinek a klipben meg kell halnia… Azért volt ez a roppant nagy egyetértés a témában, mert a könnyes, érzelgős, integetős képsorokat meglehetősen cikinek éreztük volna. Valami sokkolóbbra, érdekesebbre, merészebbre vágytunk. Az ital fogyott, az ötletek meg csak úgy jöttek belőlünk! Aztán ami másnapra megmaradt a fejünkben, megosztottuk a klip későbbi rendezőjével, Lóth Balázzsal, aki meglepő módon azonosulni tudott a sztorival... nem úgy, mint a kiadónk elöljárói, akik letaglózva ültek a történetet hallgatva. Néhány nap múlva - már a végleges forgatókönyvet olvasva - elégedetten hátradőltünk. Bízunk benne, nem csak nekünk tetszik majd az új videoklipünk." - mondta Zsolti.

Az ég velük volt

A munkák kezdete előtt még nem is gondolta volna Betti, Zsolti és Zoy!, hogy a dalcím mennyire találó lesz a forgatásra is. Erről Zoy! mesélt: "A felvételeket egy héttel későbbre kellett ugyanis halasztani, mivel a verőfényes napsütés nem passzolt a történet szomorú hangulatához. A következő szerdán viszont már szerencsére nem kellett csütörtököt mondani. Az égiek borongós időt szállítottak, amely már ideális volt a forgatáshoz. A történet szerint ugyanis egy szakítás utáni békülési folyamat tragikus végkifejletének lehettek szemtanúi. Ez a végzetes pillanat többször visszatér majd a klipben, ahol mi most csak csendes megfigyelőként veszünk részt. A felvételek olyan gördülékenyek voltak, mint Betti a macskakövön. …hogy ez mit jelent? Az maradjon egyelőre titok! A klipből minden kiderül..."

A kaszkadőrmunkától az akusztikus zenélésig

A videoban az egymástól búcsúzó szerelmes párt, egy kaszkadőr lány és egy színész alakítja. Az elválásuk utáni pillanatban a főhősnőt egy végzetes autóbaleset éri: ez volt a forgatás legveszélyesebb jelenete, ugyanis többször, több kameraállásból kellett rögzíteni ezt a végzetes pillanatot. A Desperado tagjai nagyon izgultak a lányért, de ő a legkisebb karcolások nélkül megoldotta a feladatot. Egy esőgép is nehezítette az együttes és a stáb dolgát, mivel a felvételek közben Betti, Zsolti és Zoy! egy pillanat alatt bőrig ázott és csurom vizesen még hosszú órákat kellett eltölteniük a helyszínen. Szárítkozás és átöltözés után, egy pesti pubban folytatódott a forgatás, ahol a csapat tagjai voltak a főszereplők, miközben baráti körben zenéltek és énekeltek. Aki kíváncsi arra, hogy milyen egy akusztikus buli Desperado-módra, mindenképp nézze meg a klipet!

[2003.08.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Ma készen áll, 60 online egységben szolgáltatás [2024.06.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
beszámolók még