2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Cls kiadó
Náksi vs Brunner
Roxy Rádió

ELSŐ ROXY CLUB SANDWICH PARTY: SZÜLETÉSNAPI BULI 2500 VENDÉGGEL

Kevesen mondhatják el magukról, hogy a szülinapi bulijukra 2500-an mennek el.

November 21-től Náksi Attila már ezzel is büszkélkedhet, ugyanis ezen a pénteki napon - amely a DJ-producer születésnapja - 2500 ember részvételével rendezték meg az első ROXY ClubSandwich Party-t az E-Klubban.

A ROXY Rádió, az E-Klub, a Clubsolutions és a Bomba szervezésében és támogatásával zajló party helyszínén este tíz órakor már kígyózó sorok álltak. Hajnali egykor be kellett zárni a kapukat, mert az E-Klub megtelt, így rengetegen kintrekedtek vagy már nem bírták a sorbanállást. A Magyarország legkedveltebb DJ-párosának rádióműsoráról elnevezett bulin természetesen fellépett Náksi vs. Brunner, valamint az est folyamán a lemezjátszók mögé lépett a német Master Blastert 2 DJ-tagja! Náksi Attila ezen az bulin ünnepelte 32. születésnapját, ennek örömére számos barát és ismerős is tiszteletét tette.


A vendégek közül a közönség külön ovációval fogadta Myrtillt, a gyönyörű énekesnőt, akit élőben még sohasem láthattunk együtt a Náksi vs. Brunner-párossal. A fergeteges buli külföldi fellépői a Master Blaster tagjai, Sascha és Mike voltak, akik félkettőkor vették át a Náksiék által már alaposan feltüzelt közönséget. A "Hypnotic Tango", a "How Old Are You" és a "Ballet Dancer" sztárjai több mint két órás szettjükben tartották és még fokozták a partiarcok őrületes hangulatát. Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa, Náksi és Brunner hajnal négy körül "foglalta vissza a pultot", és egészen reggel hatig pörgették a legnagyobb klubslágereket, amikor is Spigiboy zárta a bulit.


Másnap a Master Blaster tagjai különváltak, és az ország két pontján, Kecskeméten és Dunakilitin játszottak szintén hatalmas sikerrel. Így ezen a hétvégén összesen 7000 ember bulizott a Master Blaster zenéjére Magyarországon. A 4 DJ - azaz Náksi, Brunner, Mike és Sascha - nagy találkozásának érdekessége, hogy Mike még előző nap kapott Náksiéktól egy "Csak 1 nap van" promóciós lemezt, amit szombaton már nagy előszeretettel játszott is. A dal sikere egyébként máig töretlen, s erre csak rátesz egy jókora lapáttal a hír, mely szerint a "Csak 1 nap van" december 17-én hivatalosan megjelenik az egész világon!

[2003.10.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még