2024. május 9. | csütörtök | Gergely nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Zenerégész: Bródy, Tátrai szülinapja
Zenerégész: Szűcs Antal Gábor 55 éves
Képgalériák
Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor koncertje
Kapcsolatok
Tátrai Latin Duó

Tátrai és Szűcs latin fiesztát tartott

Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor koncertjével zárult a Hey June nevet viselő fesztivál a Művészetek Palotájában. A rendezvénysorozat minden előadása teltházas volt, mely alól Tátraiék sem voltak kivételek. Nem is csoda hiszen a két gitárvirtuóz mindent megtett, hogy csodás latin zenéjükkel elvarázsolják a nézőket.

Egymást érik a nívósabbnál nívósabb események és fesztiválok a Művészetek Palotájában. A Hey June elnevezésű könnyűzenei fesztivált záró akkordjaként, július 29-én lépett színpadra a Latin duóként ismert Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor kettőse.
A Latin lemezek virtuózai nem először vendégeskedtek a Palotában, de ezúttal is kitettek magukért, a közönség egy pillanatig sem unatkozhatott a koncert alatt. Még egy sztárvendéget is hívtak, a Percussion Projectből jól ismert Horváth Kornél fantasztikus játékával járult hozzá a nagyszerű estéhez. A koncert minden pillanatából áradt a temperamentum és a profizmus. A Latin lemezekről ismert dalok harmonikus egyveleget alkottak, hol tapsra, hol hallgatásra ösztönözve a nézőket.
A zenészek a színpadra lépve szembesültek a teltházzal, és a nézők határtalan szeretetével. Alig telt el negyed óra, máris érezhető volt, hogy mindenki egy rugóra jár, mindannyian egy ütemre mozognak. Ugyan csak hárman léptek fel, mégis betöltötték a teret muzsikájukkal. A világ egyik legjobb ütőhangszereseként számon tartott Horváth Kornél szóló játéka elvarázsolta a jelenlevőket. A zenész a kongán és bongón túl olyan érdekes hangszereken is játszik, mint a gatodrum, chekere vagy az udu, így nem csoda, hogy művészetében nem ismer lehetetlent. Bármikor és szinte bármit képes megszólaltatni.
Az egy órás műsort most is vastapssal jutalmazták a rajongók. Egy percig sem ült le a hangulat vagy váltott át giccsessé az előadás.
A Latin duó a nagy sikerre való tekintettel mindenképen visszatér a Palotába, így aki lemaradt a mostani koncertről, az is bártan váltson jegyet az októberi koncertre, ahol nagy zenekarral kiegészülve lépnek színpadra.

mori

[2005.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még