2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Cotton Club Singers
Kapcsolódó cikkek
Cotton Club Singers
Képgalériák
Cotton Club Singers oldalvariációk
Kapcsolatok
Cotton Club Singers

Honlapértékelő: Cottonék profin vették a cybertér akadálypályáját

Nem könnyű a hazai zenei piac perifériájára szorított műfajokban igazán kiemelkedőt alkotni, úgy, hogy országszerte a koncerteken mindenki tudja kit is lát a színpadon. A Cotton Club Singersnek ez sikerült. Sőt, a sok munka mellett arra is oda figyeltek, hogy a neten is színvonalasan képviseltessék magukat.

Magyarul és angolul egyaránt böngészhetjük a Cotton Club Singers honlapját, mely igazán kimerítően tájékoztatja az érdeklődőket a zenekarral kapcsolatban. Színes, de nem hivalkodó, informatív, de nem áttekinthetetlen. Egyszóval a cybertér akadályait is leküzdötte a csapat.
A főoldalon tucatnyi lehetőség közül választhatunk, azonban minden témakör jól elhatárolódik a többitől. Nincsenek félreérthető elnevezések, minden menüpont azt takarja, amit a címe hirdet. Az oldalakat úgy szerkesztették meg, hogy a rajongók, a kíváncsiskodók és a zenekart felléptetni kívánó szórakozóhelyek is megtalálják a szükséges infókat. Az aktualitásokat az első oldalon részletesen megtaláljuk, de az archívumba is innen tudunk bekukkantani.

Elérhetőségek: Innen akár a tagoknak, a bandnek, a kiadónak, vagy akár a menedzsmentnek tudunk levelet küldeni. Sőt a tagok mail címét el is menthetjük a saját levelező rendszerünkbe is.

Rendelj honlapkritikát!

Javasolj webcímet! Kérj kritikát!
A „honlapkritikusunk” szívesen veszi, ha megírjátok neki, melyik zenekar/zenész website-ról olvasnátok szívesen.  A javaslatokat a bizso@zene.hu címre „Kérek kritikát a kedvenc honlapomról” tárggyal várjuk. A legtöbb szavazatot „begyűjtő” site-ot a következő héten Mori szemügyre veszi és megosztja véleményét a Zene.hu látogatóival.

Technikai információk: Itt főként a szórakozóhelyek és a zenekar műsorát megrendelni kívánók találnak hasznos adatokat. A koncertprogramokat különféle felállásban és időtartamban lehet igényelni, mindenkinek a pénztárcája vastagságának megfelelően. Van Sinatra-est és Zengráj is, mely a Cotton Club Singers rendhagyó zenés színházi estje Udvaros Dorottyával és Hirtling Istvánnal. Akinek ez még mindig nem elég, az a lehetséges színpadrajzokat is átböngészheti.

Sajtó: Ezt a rovatot kissé szegényesnek találom, hiszen csak szűkszavú médiaközleményeket találunk benne.

Impresszum: Még ezt a menüt sem hanyagolták el, kellő információt olvashatunk a technológiáról, a fejlesztőkről, és a jogi információkat sem kell nélkülözni.

Sitemap: Ugyan ezt ne hiszem, de, ha eltévednél, innen könnyedén kibogozhatod, hogy merre tovább.

Koncertnaptár: A következő harminc nap fellépései, valamint egy keresőt találunk mellyel helyre vagy időre kikereshetjük mikor látogassunk el egy eseményre. A naptár csak a nyilvánosan meghirdetett eseményeket tartalmazza.

Az együttes: A menüben olvashatunk a Cotton Club Singersről, a Cotton Club Bandről, a menedzsmentről, a támogatókról és a színházról. A Cotton sztori nem egy ömlesztett szöveg, hanem hyperlinkekkel tele tűzdelt olvasmányos infó-sztráda. A nevekre kattintva megismerhetjük a tagok életét, munkásságát, de a zenekar fontosabb állomásairól is tájékozódhatunk. Amennyiben a képekkel tűzdelt oldalak nem elégítették ki a fotók iránti vágyadat, kattint a további koncertfotókra. A Band már évek óta állandó kísérője a csapatnak, itt róluk is tájékozódhatunk. Kíváncsi vagy mi is a Zengeráj? Hát olvasd el a színház menüt!

Biográfia:
Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor és László Boldizsár rövid és meglehetően tömör életrajzát tartalmazza. Sajnos a megszokottól eltérően ez a menü túl tömör.

Diszkográfia:
Albumokat, Maxi CD-ket, DVD és VHS filmeket is választhatunk az eddigi megjelenések közül. De ezzel még nincs vége, hiszen az albumra kattintva a lemez minden fontos tudnivalója megjelenik, sőt, a szövegeket el is olvashatjuk, vagy a legtöbb dalba bele is hallgathatunk. Amennyiben megtetszik egy kiadvány, azt meg is rendelhetjük a webshopban, vagy a fórumban megoszthatjuk véleményünket másokkal is.

Extrák:
Háttérképek, képgaléria, videók, képernyővédők, dalrészletek találhatók a menüben. Tucatnyi kép vár különböző kategóriába csoportosítva, meglehetősen széles palettán lelhetsz rá a riportokra és klipekre is.

Interaktív:
Fórum, hírlevél, chat, testreszabás, Webshop almenükre lelünk az utolsó klikkelésre. A chatelést az teszi még izgalmasabbá, hogy bizonyos napokon még a tagokkal is lehet dumcsizni. Itt még azt is megtehetjük, hogy saját ízlésünk szerint átvariáljuk a weboldal külcsínét. A webshopban megtalálsz olyan egyedi ereklyéket is, melyeket érdemes megrendelni, ha rajongó vagy.

A rengeteg lehetőség mellett még feliratkozhatunk a hírlevélre is, de a könnyebbség érdekében nyomtatóbarát verziót is választhatunk a lap alján.
Egy szóval dicséret illeti a zenekart és a készítőket. Nagyon kellemes élmény a menüben barangolva infókat gyűjteni és fotókat böngészni. Az oldalak színvonalasak és felhasználóbarát kialakításúak, nem kell számítógép zseninek lenni, hogy ne tévedjünk el. Aki szán a zenekarra fél órát, az biztosan mindent megtalál a site-on, amire csak kíváncsi lehet.

mori

[2005.07.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még