Hát ez nagyon érdekes, mert lentebb meg azt olvasom, hogy Szilvire és Tamásra asszociálnak sokan, akik a Noxra gondolnak... Nos, mások meg az MSZP-re, mert nehéz ugyebár azt elfelejteni, akkora nagy hepaj volt :-)
Szóval csak azért, mert Winters meg Reinhard mostanában nemigen írogat, nekem meg ez jutott eszembe hirtelen.
Vigyázni kell egy kicsit, mihez adjuk az arcunkat. Már úgy értem, mostanában. De persze a pénz mindent megmagyaráz, ugye...
Már bocs,de ezt megmagyaráznád?Egyáltalán NEM voltak a kampány része!Attól,hogy felléptek/lépnek olyan műsoron,ahol az MSZP is ott volt,még nem lesznek MSZP-sek!
A Harmath Szabolcs speciel zeneszerző, aki a Romanticnak is írt dalokat, de több előadó lemezén is jegyzi a nevét, mint zeneszerző. Akkor minden együttesnek, előadónak, akinek ír zenét a tagja???
A Valla Attila pedig Huszka Jenő-díjas szövegíró, többek között a Romanticnak, Szandinak, Baby Gabinak ír dalszövegeket.
Attól, mert a lemezen közreműködik mint zeneszerző, szövegíró, még nem tagja a formációnak.
Ez idáig rendben is van, csakhogy biztos arra gondoltak: Szilvire és Tamásra "nagyobb súlyt kell fektetni", mert a Nox alapjában véve egy duó, a többiek csak "kiegészítik" őket. Az egyik fele a tánckar, a másik a zenekar, viszont a két frontember kiemelkedőbb szerepet kap. Én legalábbis rájuk, kettőjükre figyelek oda jobban. Amikor azt hallom: Nox, Szilvi és Tamás nevére asszociálok.