Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. március 3. | szerda | Kornélia nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Király L Norbert
Király L Norbert
 
Legutóbbi kiadványok
Az első X (2010)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
Király L. Norbi - Sajtófotók 2014
Kapcsolódó cikkek
Meglepő: rá sem lehet ismerni Király L. Norbira
Király L. Norbi ezt odatette - hallgasd meg!
Király L. Norbi szexi lányokkal lépett fel - videó
Új dal - érdemes meghallgatni: Feeling Music ft. Király L. Norbi - Szeretlek / Utállak
Király L. Norbi tőle szokatlan lépésre szánta el magát - nekünk bejön
     
 
Király L Norbert
Születés dátum: 1989. február 8.
Web még: https://www.facebook.com/KiralyLikeNorbert
Aktív kapcsolat: X-Faktor (személy)
Az X-Faktor 2010 versenyen a 3. helyen végzett.
 
     

Érdekességek Király L. Norbi életéből - less be az énekes mindennapjaiba

A rendszeresen frissülő anyagunkban naplószerűen követheted Király L. Norbi életét és pályafutásának érdekességeit. A rovatunkat fotókkal, szavazásokkal szinesítjük.

Király L. Norbert 1989. február 8-án Kaposváron született. Teljes nevén Király László Norbert, de középső nevét a Lászlót, nem használja. Az eredeti szakmáját tekintve, titkár.

A 2010-ben indult X-Faktorban nevezett be. Már a válogatókon kítűnt érdekes személyiségével. Olyannyira elnyerte mentora, Keresztes Ildikó tetszését, hogy az az elő showba "vitte".

Norbit sokan támadtak, mikor egyre feljebb és feljebb csúszott a mezőnyben.A támadások nagy részét a tehetsége megkérdőjelezése kapta. Aztán nemcsak mentora, hanem a nézők szimpátiáját is elnyerte és a 3.helyen végzett. Őt megelőzte a 2.helyezett Takács Nikolas lett, a győztes pedig Vastag Csaba.

Az énekesnek májusban jelent meg első klipje, a Valahol elveszett. Norbi a 2011-es X-Faktorban is szerepet kapott,ahol a show internetes honlapjára fog készíteni videókat, amiket a nézők az elő műsorban nem láthatnak. Király L. Norbit nagy kedvence Joe Cocker inspirálja.

2011. október 14.

23:01 "Kaptam egy olyan felkérést, hogy a 2011-es X-Faktornak a hivatalos honlapján legyek backstage riporter és műsorvezető. Igyekszem majd a nézőket bekalauzolni a színfalak mögé, hogy lássák, hogy épül fel a műsor, hogyan gyakorolnak az énekesek, próbáljuk azokat megmutatni, amiket alapjába véve nem mutatna meg a műsor." - mesélte a tabutv.hu riporterének Norbi, aki a későbbiekben elárulta nagyon szeret a kamera másik oldalán szerepelni.

"Nagyon élvezem a kamera másik oldalán lévő szereplést és biztosan jó lenne az Ördög Nóri mellett állni, mivel valljuk be nagyon-nagyon sok rutinnal és tapasztalattal áll a színpadon. Hogy valaki egy ilyen műsort elvezessen, az nagyon-nagyon sok meló és én bízom benne, hogy valamikor majd eljön az ideje ennek is." - számolt be az egykori X-Faktoros.

"Azt gondolom, hogy az éneklés nem zárja ki a műsorvezetést, talán még segíteni is tudja az egyik a másikat, arra még nem jöttem rá, hogy miként és hogyan, de bízom benne, hogy minden úgy fog sikerülni, ahogy én azt elterveztem és tervezem majd akkor." - meséli a videóban Király L. Norbi, aki szerint egyáltalán nem zárja ki az éneklés a műsorvezetést.

22:56
Van kérdésed Norbihoz? Írd meg a bizso@zene.hu címre KIRÁLY tárggyal és mi begyűjtjük a válaszokat és itt közzétesszük.

22:55 Az interjúalanyokkal mennyire könnyen találod meg a közös hangot?
Király L. Norbi: Személyiségtől is függ, Nóri is mondta, hogy vannak olyan alanyok, akiknél minden trükköt bevet, de még akkor sem nyílik meg és csak és kizárólag tőmondatokban felelget, vagy hosszasan gondolkozik és egyszavas választ ad végül. Vannak nehezebb esetek, de van olyan is, aki rengeteg beszél magától is.

A teljes interjú ITT érhető el.

[2011.10.14.]

Kiadványok
válogatás
Király L Norbert: Az első X (2010)
Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
dozsoka 2010.10.18. 18:55 • [1]
Kedves Norbi!
Te vagy a harmadik ember, aki miatt sms-t küldtem. Első Tabáni Isván volt - őt is cikizték eleget. Győzött, mert mi úgy akartuk.
Szij Melindáért fáj a szivem a Megasztárban, mert azt kérte a nézőktől, ne szavazzanak rá, ki akar lépni. Sajnálom, nagy énekesnő lehetett volna.
A harmadik Te vagy, úgy vagy különleges és jó, ahogy a természetes valóságban mutatod. Igyekezz jó és népszerű számokat, a hangodhoz illőt választani (ha lehet). Sokan drukkolunk Neked.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még