15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. szeptember 29. | kedd | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Először lép fel magyar csapat a legnagyobb brit fesztiválon!
"Dalformába öntöttük magunkat" - beszélgetés Krizsóval, a Realistic Crew tagjával
Egy furcsa klip a Realistic Crew-tól
A látvány és a hang elválaszthatatlan - Cinematour3
Letölthető a legújabb Realistic Crew album
Több irányba és messzebbre: Realistic Crew - Freedom Eats Soul
Kapcsolódó Kiadványok
Realistic Crew: Freedom eats the soul
Kapcsolatok
Realistic Crew
Kapcsolódó események
Miloopa, Realistic Crew
[2009. november 19.
csütörtök 21:00]

Dalma újra a Realistic Crew-ban - villáminterjú Vranik Krisztiánnal

Berger Dalma kb. egy fél év kihagyás után visszatér a Realistic Crew-ba, fellépnek az MR2 Akusztikban, terveznek még egy klipet, közben készül az új anyag, sőt szóba kerül Krizsó szólólemeze is. Vranik Krisztiánt, a Realistic Crew egyik alapítóját kérdeztük.

- Berger Dalma idén tavasszal hagyta ott a csapatot, hogy a többi zenekari kötelezettségének (Singas, Esclin Syndo, Seen) is eleget tudjon tenni,  ezzel szemben a november 19-i A38-as bulin megint ő állt a mikrofon mögé. Ez most csak egy bulit érint vagy újból csatlakozik hozzátok?
- Először is helyesbítenék! Tévhit, hogy Dalma hagyta ott a csapatot annak idején, hanem személyesen én kértem meg őt a távozásra, ugyanis nem voltunk elégedettek a hozzáállásával és ennek konkrétan semmi köze a többi zenekarához. A legutóbbi nyáron viszont olyan dolgok történtek velünk, ami miatt újra tudtunk közeledni egymáshoz és ez mindannyiunknak, főleg a hármas magnak nagyon fontos volt. Csatlakozik. Pontosabban ő a csapat szerves része volt, marad, lesz, a zenéket közösen írjuk.

- Judie Jay nem vált be?
- Judie csodálatosan énekelt, a színpadot felfrissítette, ő döntött úgy, hogy megy, de Dalma ettől függetlenül szeretett volna újra csatlakozni. Nekilátunk újra, egész más alapokon, jó lesz, meglátjátok.

- December 12-én, a Borsodi Tehetségkutató záróbuliján az Akkezdet Phiaival készültök egy közös produkcióval. Elárulsz erről részleteket? Hallhatunk esetleg már új számokat az Akkezdet várva várt második lemezéről is?
- Így van, lesz pár Realistic zene az új Kezdet albumon és természetesen élőben is hallható lesz belőlük egy kis ízelítő a Hajón.

- Nagyon érdekel a közös munkátok az Akkezdettel. Ez most csupán arra terjed ki, hogy összedobtok pár zenei alapot Újonc Petiéknek, vagy lesz még más is ebből a dologból? Pl. Közös koncertek, esetleg a srácok közreműködnek a következő RC anyagnál...
- Az Akkezdettel lelkileg össze vagyunk nőve, ezért sok minden lehet még ebből. Magyar szövegű számot nem tervezünk a következő albumra sem, ezért a következő RC anyagon nem valószínű, hogy lesz Kezdet. Én remélem minél hamarabb (még idén) elkészülök a szólóanyagommal és azon lesznek vendégek a srácok, de nem rep, hanem inkább vers formájában. A közös élő produkció fel-fel fog bukkani, mert jól érezzük magunkat együtt a szinpadon.

- Az idén júniusban megjelent Freedom eats the Soul lemezeteket ingyenesen letölthetővé tettétek (annak ellenére, hogy egy kifejezetten igényes anyagról van szó, aminek a felvétele, a keverése.. stb nem kis anyagi vonzattal járhatott). Miért döntöttetek így? Megérte?
- Csak magyarországon hirdettük és a managment úgy gondolta, itthon nem lehet eladni cd-t, bár cd-n is megjelent. Alternatív zenét csinálni nem éri meg és lehetsz bármilyen jó itthon, nem lehet annyi pénzt elkérni, hogy megérje. Ha külföldön sikerül megugrani egy szintet, akkor igen, de ez nagyon ritkán fordul elő kelet európai zenekarral. igen, iszonyú drága volt megcsinálni. Kétezer körül töltötték le és ketten donate-elték a honlapon, az egyik ezek közül zenész és ismerjük. Vicc.

- A következő anyagot is terjesztenétek ingyenesen?
- Sajnos nem tudom értelmezni a zeneipar mai állását. 

- Jövőbeli tervek, MR2 Akusztik, külföldi fellépések, új lemez, új klip?
- MR2 akusztikot nagyon várjuk, a koncerteket építgetjük. Fellépések itt a "keleti blokkban" lesznek főleg, új lemezt már jövőre szeretnénk, lehetőleg duplát. Ha olyanra sikerül, mint amit megálmodtunk, akkor bakeliten is meg fog jelenni, fogjatok szavamon. Egy új klip biztos készül még idén az előző lemez egyik zenéjéből, Spáh Károly barátommal dolgozunk rajta. Szép lesz.

- Melyik számhoz készül az új klip?
- A koyaniskatzi-joz tervezzük.

-zenemajom-

[2009.11.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Kreatív, ügyeskezű gitáros kerestetik zenekar [2020.09.15.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Megnéztük! Neoton koncert volt a Skanzenben - képekkel
A Szentendrei Skanzen rendkívül...

Képes beszámoló - La Mancha lovagja a Budapesti Operettszínház színpadán
Szeptember...

Elisabeth musical - élménybeszámoló képekkel
Maszkabálról jött a hír - Képes beszámoló Fenyő Miklós koncertjéről
Ünnepi rockopera-gála a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Best of Geszti - képekben
beszámolók még
Otthoni játékok