Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 17. | szombat | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Összefogtak a hazai kedvencek - 10 órányi szórakoztatást kínálnak július 17-ére
Kapcsolatok
Tabáni István

Tabáni István több dinamikát tesz a dalaiba

A Csillag Születikben feltűnt zenésznek mostanában kevés ideje van unatkozásra, a nyári fellépések mellett az új albumán dolgozik. Lapunknak adott interjúban elárulta: szeretné új oldaláról megmutatni magát. István emellett igyekszik időt szakítani a jótékonysági megkeresésekre is.

- Több zenésszel egyetemben te is részt veszel július 17-én, a Petőfi Csarnokban megrendezendő Összefogás Napja eseményen. Miért fontos számodra, hogy egy ilyen jótékonysági rendezvényen részt vegyél?
- Szomorúan értesültem a hírekről, hallottam, hogy az árvíz családok életét tette tönkre, konkrétan egy élet munkája vált semmisé pillanatok alatt. Ekkor megfogalmazódott bennem, hogy tennem kell valamit, és segítsek a zenén keresztül ahol tudok. Gondolkozom egy önálló segélykoncerten is, de ez jelenleg csak ötlet szintjén létezik.

- Milyen dalokkal lépsz fel a Pecsában?

- Megpróbálok olyan dalokat adni, ami lelkileg is támogatást tud adni, vagy esetleg erősíteni a hitet. Hogy ezek melyek lesznek, az legyen meglepetés mindenki számára.

- S jelenleg min dolgozol?
- A fellépések mellett szeretném minden időmet a második lemezem anyagára fordítani. Egy nagyon jó albumot szeretnék kihozni. A megjelenés kapcsán fix időpontot nem tudok mondani, egy a célom: hogy minőségi anyag legyen. Fontos, hogy szívből jöjjön és őszintén.

- Csak saját dalok lesznek, vagy lehet számítani továbbra is feldolgozásokra?
- Javarészt saját dalokat szeretnék. Kevesebb feldolgozást tervezek, szeretném megmutatni, hogy adom saját magamat. Amiben ugye vannak érzések. S szeretném az új oldalamat zenén keresztül is megmutatni. A Ments meg album kicsit lírai, melankolikusra sikeredett. A következőben azért szeretnék kicsit dinamikusabb, kicsit ritmusosabb nótákkal dolgozni, de ugyanúgy tervezek balladákat is. Na meg kicsivel több rockot is szeretnék beletenni.

- Itt a nyár, jó idő. Lesz idő pihenésre?
- Fellépések vannak és nincs olyan sok időm, de ha tudok időt szakítani, akkor lemegyünk a Balatonra. Szeretnék egy napot valahol eltölteni, nyugalomban. Ez remek kikapcsolódás lenne számomra.

- Bíró -
 

[2010.07.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még