Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 9. | vasárnap | Gergely nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Zsebeld be Josh és Jutta ingyenes ajándékát
Tabáni István több dinamikát tesz a dalaiba
Csikó Szabi: "Kicsit naív vagyok"
A Stereo 2.0 nem tud dönteni, lehet, hogy a rajongók segítségét kérik
A Josh és Jutta, ha szabad szívesen segít
Kapcsolatok
Takáts Tamás Blues Band (Takáts Tamás Dirty Blues Band)
Bartók Eszter
Stereo 2.0
Horváth Tamás (Csillag születik)
Desperado
Magyar Színház
L.L. Junior (Lesi László Csaba)
Csikó Szabolcs
Végvári Eszter
BNF
IdiotSide
Sári Évi
Bad Boyz
Rami (Hideg Judit Ramóna)
Nagy Adrienn (Adri)
Serbán Attila
Andrádi Zsanett
Josh és Jutta
Ádok Zoltán
Veres Róbert (McDc)
Tabáni István
Rubicon
InterYou
Anti Fitness Club

Összefogtak a hazai kedvencek - 10 órányi szórakoztatást kínálnak július 17-ére

Közel ötven zenész, táncos fog össze és ezzel a kezdeményezéssel egy közös cél érdekében lépnek fel július 17-én. Mindannyian a Petőfi Csarnokban egy közösen küzdenek, előadásukkal karitatív módon állnak az árvíz károsultak megsegítése mellé.

Bogár Adrienn főszervező kérdésünkre elmondta, hogy a rendezvény célja, hogy segítsenek a magyarországi árvízkárosultakon.

- Nagyon sok ember került nehéz helyzetbe, vesztette el otthonát és kilátása sincs arra, hogy segítség nélkül rendbe hozza az életét. Éppen ezért fogalmazódott meg bennünk az elképzelés, hogy a magyar zenei élet több kiválóságával összefogva egy nagy koncerttel próbáljunk segíteni a rászorulókon – avatta be zene.hu-t  Adrienn a kezdeményezés elindulásának első lépéseiről.

- Nagy örömünkre mindenkit, akit megkerestünk rögtön az ügy mellé állt, így lehetségessé vált, hogy a különböző műfajban tevékenykedő előadók is színpadra álljanak július 17-én a Pecsában.

A 14 órakor megnyitóval kezdőd program a felnőttek 2500 forintért, a gyereke, nyugdíjasok 2000 forintért válthatnak belépőjegyet, amiért közel 10 órányi produkciót kapnak.

Az első fellépő Fignár Adrienne lesz, aki a tervek szerint 2 óra után 5 perccel fakad dalra, őt Vastag Csaba, a Josh és Jutta páros és a Stereo 2.0 követi.

A 3 órakor induló blokkban Serbán Attila, Andrádi Zsanett, a Joyful táncosai és Balogh Anna produkciót láthatják az érdeklődők, míg 16 órakor Ádok Zoli, MC Dc, Tabáni István és Kiss Tünde szolgálja a szórakoztatáshoz szükséges számokat. Ez után sem lesz megállás, hiszen 5-kor Bartók Eszter, a Desperado, Adri és Sári Évi lép fel, őket Csikó Szabolcs, Végvári Eszter és a BNF követi.

Lazításra nem lesz idő, hiszen azonnal színpadra lép L. L Junior, Rami, Horváth Tomi és zenekara és a Bad Boyz, 20 órától Interyou, Idiot Side és az Anti Fitness Club játszik.

Rubicon és  Magyar Színház együttese a Harmadik figyelmeztetés 21 óra után jön, míg az este fénypontjaként a szervezőként is szerepet váló Takáts Tamás Dirty Blues bandja zárja a maratoni programot.

A koncert teljes bevételét a Duna TV az árvízkárosultakért alapítványnak ajánlják fel, mert ők pontosan tudják, hogy hol van a befolyt összegre a legnagyobb szükség. Az Ő tevékenységük a garancia arra, hogy ahogyan az általuk gyűjtött több mint 280 millió forint is, úgy a rendezvényre eladott jegyekből és felajánlásokból befolyt összeg is megfelelő helyre fog kerülni. Az összes adományt nyilvánosan adják majd át.

Olvass tovább: Tabáni István több dinamikát tesz a dalaiba

- bzs - 

[2010.07.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával