Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 17. | szombat | Rudolf nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Összefogtak a hazai kedvencek - 10 órányi szórakoztatást kínálnak július 17-ére
Kapcsolatok
Csikó Szabolcs

Csikó Szabi: "Kicsit naív vagyok"

A táncos lábú „kiscsillag” is fellép a július 17-én az Összefogás napján. Ezen apropóból a jótékonyságról és vele kapcsolatos aktualitásokról faggattuk a fiatal táncost.

- Miért fontos számodra, hogy ezen jótékonysági rendezvényen részt vegyél?
- Nagyon örülök annak, hogy összefogunk és segítünk nekik. Ez jó dolog és értékelhető is. Azonnal elfogadtam a felkérést. Boldog vagyok, hogy valamivel tudok nekik segíteni. Szeretek jó lenni az emberekhez.

- És ez a jó lenni miben nyilvánul meg?
- Igazából bármiben, mert annyira naiv vagyok, hogy képes vagyok egy embernek bármikor kölcsön adni pénzt, hogy ha olyan problémája van, mert annyira megijedek, pedig nem kéne. Csak engem nagyon meg tudnak érinteni az ilyen dolgok. Hiszen mégis csak az emberek életéről van szó.

- Milyen programmal készülsz?
Több új koreográfiával készülök, szerintem fogok okozni egy kis meglepetést és remélem, hogy fel tudom dobni a hangulatot.

-  Hogy érzed magad Pesten?
-  Már két hónapja, hogy egyedül élek albérletben, és már több mint fél éve költöztem fel, csak akkor kollégiumban laktam. Már megszoktam a fővárosi életet és megtanultam beosztani az időmet és az energiámat, hogy mikor mire kell figyelni. Egyedül élek, így a házimunka is rám vár, el kell mosogatni, meg kell ágyazni ezek mind mind ugye napi teendők. Jó az, hogy egy kicsit önállósodok, igazából már megtanított 1-2 dologra az élet és ennek örülök. 

- Bekerültél a Csillag születikbe. Hogy látod, a tánc tudásod miben fejlődött, s hol tartasz ahhoz képest, amit el szeretnél érni?

- Jelentkeztem a műsorba, s akkor nem voltak meg sem az alapjaim sem a testi adottságaim hozzá, nem tudtam, hogy hogyan fejlesszem magam, hogyan kell csinálni. Szóval teljesen amatőr voltam. A Csillag születikkel együtt véget ért az amatőr korszakom, elkezdtem fejlődni, célom még feljebb és feljebb jutni.

- Mi lehet a végállomás?
- Határ a csillagos ég. Minden rajtam múlik, hogy hogyan dolgozom, hogyan állok hozzá a dolgokhoz, és hogy mennyire tudok önálló lenni és érvényesülni. Szeretnék helytállni maximálisan.

- Bíró - Havassy -

[2010.07.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával