2021. december 5. | vasárnap | Vilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az Everdancenek befejeződött a Csillag Születik
Botrány! Egy néző zavarta meg az RTL klub élő adását - videó
Kapcsolatok
Csillag születik

Megdöbbentő eset történt a Csillag Születikben! Megszólal a programigazgató 

Az ötödik élő show-val folytatódott szombaton a Csillag Születik. A legjobb nyolcból már csak hatan voltak versenyben a fődíjért, végül a zsűri és a nézők közös döntése alapján a jövő héten az Everdance már nem folytathatja a tehetségkutatót. A műsor azonban nem elsősorban a versenyzők produkciója miatt lesz emlékezetes, hanem a színpadar berohanó férfi miatt.
 

A Csillag Születik május 21-ei, ötödik élő show-ja rendhagyó módon kezdődött. A kiscsillagok először közös produkciókkal álltak színpadra: László Attila az Everdance-szel, Krizbai Teca Gomes-zel, Szabó Ádám pedig az Appril Project-tel szórakoztatta a nézőket. A zsűri ezeket az előadásokat még nem, az egyénieket azonban már pontozással is értékelte.

A közös produkciókat követően László Attila állhatott először színpadra, aki Tabáni István, a 2009-es Csillag Születik nyertesének Gyönyörű szép című számával bűvölte el a zsűrit. Majd az Everdance táncosai, visszatérve a megszokott folk-step stílusukban táncoltak Michael Jackson They don’t care about us című számára. Őket követte Krizbai Teca, aki a Balkan Fanatik DJ-jének, Lepés Gábornak a közreműködésével az ABBA The winner takes it all című slágerét énekelte. Gomes-Martins Klaudia Rihanna és Caramel egy-egy dalrészletére adta elő érzelmes táncát. Ötödikként Szabó Ádám lépett fel, aki Vivaldi Négy évszakjából a Telet mutatta be hat fős vonós kísérettel. A szombati döntő során egyébként Ádám kapott először a zsűri tagjaitól szinte maximális pontszámot: Fáy Miklóson kívül Oroszlán Szonja, Hernádi Judit és Szirtes Tamás is 10 ponttal díjazta az ifjú tehetség előadását.

A döntő utolsó fellépője az Appril Project volt, látványos és mozgalmas előadásuk végén azonban egy rajongó felrohant a színpadra, üdvözölte a táncosokat, majd a zsűri tagjaitól kérte, hogy 10 pontot adjanak a tánccsoportnak. A rendbontót egy biztonsági ember azonnal kivezette a stúdióból.

Görgess le és nézd meg "botrányt okoozó" fiú akciójának videóját.

„Az RTL Klub a leghatározotabban elutasítja, hogy a csatorna élő műsorait megzavarják, ezért a Csillag Születik május 21-ei adásán a színpadra berohanó fiatal férfit kitiltottuk székházunkból”
– mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az incidens után. A zsűri a kezdeti meglepetés után egyébként a maximális 40 ponttal ismerte el a táncosok produkcióját.

A kiscsillagok után a korábbi Csillag Születik műsoraiban felfedezetteké volt a főszerep. Vásáry André a Bad Boyz-zal - VV Gigivel és VV Bécivel kiegészülve - adta elő legújabb slágerét. Utána pedig Ádok Zoltán lépett színpadra a világhírnévre szert tett 4 For Dance-szel és Farkas Annamarival.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján az Everdance-nek kellett búcsúznia, így jövő héten már csak öt produkció küzdhet a műsor fődíjáért. 

[2011.05.24.]

Megosztom:

Botrány! Egy néző zavarta meg az RTL klub élő adását - videó
Botrány! Egy néző zavarta meg az RTL klub élő adását - videó

A magáról megfeledkezett rajongó a...

Az Everdancenek befejeződött a Csillag Születik
Az Everdancenek befejeződött a Csillag Születik

Timi Chen – ő az, akinek múlt szombaton kettétört az...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
patiala m legitimate szolgáltatás [2021.11.29.] apróhirdetés
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kecskeméten beteljesedett Erzsébet és a Halál szerelme
Október közepén mutatta be a...beszámolók még