2020. július 8. | szerda | Ellák nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A P.Box akusztikus koncerttel szeretne hódítani Debrecenben!
Az öt éve elhunyt Cserháti Pityi ars poeticája a debreceni P.Box vadonatúj videoklipjén
Mit rejt Pandora szelencéjének titkos rekesze?
Ős Pandora's Box a Pecsa Caféban
P.Box lemez: szerezd meg most, ritkasághoz jutsz!
Segít a rock! A felvidéki óvoda új tetőszerkezetéért játszanak
Kapcsolatok
P. Box (Pandora's Box)
Kapcsolódó események
Visszhang jótékonységi koncert
[2012. július 7.
szombat 18:00]

Gyűjtőakció és rock and roll a Pandora's Box-szal

„Hol legnagyobb a szükség, ott legközelebb a segítség” – tartja a mondás. Ezúttal Hajdú-Bihar megye a színtere a példás összefogásnak, ahol Debrecen hírességei nyújtották ki segítő kezeiket. Köztük a magyar rock and roll fenegyerekei, a Pandora’s Box muzsikusai.

A pénzügyért. hu hírportál debreceni szerkesztősége a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal karöltve szervezett gyűjtőakciót a Hajdú-Bihar megye rászorultjainak, melynek célja az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került családok megsegítése – tudtuk meg Lakatos Dávidtól, a portál igazgatójától. - A július 6-ig tartó jótékonysági esemény ötletét az adta, hogy nap mint nap írunk komoly gazdasági problémákról, olyan törvényekről és előterjesztésekről, melyek hátrányosan érintik a magyar embereket, elsősorban a családokat. Arra szeretnénk most buzdítani a Hajdú-Biharban élőket, hogy apróságokkal – vegyi áruval, tartós élelmiszerrel, játékokkal -, bármilyen kis figyelmességgel, ami otthonunkban nélkülözhető, segítsünk ezeken az embereken – fejtette ki a vezető szakember.

Nem is lenne igazi jótékonyság, ha a magyar kulturális élet helyi prominensei nem mozdulnának rá a közel egy hónapja tartó gyűjtőakcióra. Rámozdultak. Visszhang címmel, az aktus lezárásaképpen jótékonysági műsort szerveznek, amelynek július 7-én, szombaton a Kerekestelepi Fürdő ad otthont. Debreceni tánccsoportok és helyi zenekarok is színpadra állnak, így többek között a P. Box is. A neves rockcsapat tagjai egyébként nemcsak színpadi szereplésükkel jótékonykodnak, hanem – a szó szoros értelmében – kétkezi munkájukkal is. Ugyanis a debreceni Százszorszép Óvoda vezetőjének felkérésére tevőlegesen részt vettek a gyermekintézmény külső falainak festésében.

A Visszhang jótékonysági rendezvény belépőjegyeink árából – csatlakozva a megkezdett akcióhoz – a szeretetszolgálat segítségével a hajdú-bihari rászoruló családokat támogatják. Emellett ígéretet tettek arra is, hogy a Hajdú-bihariak adományai a megye határain belül maradnak, és a környék rászorulóit segítik majd.

- Hegedűs István -

[2012.07.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még