2020. július 16. | csütörtök | Valter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
James Arthur Budapesten - képek
Saunders Arénaképek
Kapcsolatok
James Arthur
Kállay Saunders Band
Kállay-Saunders András

James Arthur Budapesten - képekben

November 7-én Budapesten lépett fel az énekes - megnéztük

A vendég fellépő – előzenekar – a Kállai Saunders András bandája volt melyen már élesíthették a torkukat a küzdőtér szinpad előtti kordonjain csüngő kb. kivétel nélkül nőnemű egyedekből álló rajongó tömeg.

A koncert ugyan nem telházas, de hangulattal kellően telt volt. András szokásos általános rock-pop hangzása hozta a tőle megszokott szinvonalat, a közönség nagy megelégedésére.


           
További Saunders fotókért kattints! 
          

 

Rövid átszerelés után megérkezett az est fő attrakciója James Arthur, aki kölyök képével és szétvarrt karjaival egész különös imázst tükröz, pláne, hogy zenészei mind egyen fazonok voltak, Dan Bilzerian stílusú szakállal.

Már az egész megjelenés eleve profi és karakteres imázsú. James kissé fátyolos hangja számomra nem hordoz különlegesen egyedi hangszínt, de mégis valahogy egyedi és komoly kisugárzással bíró előadó. Fiatalsága ellenére látszik, hogy megjárta a hadak útját és saját élettapasztalataiból, küzdelmeiből születnek a dalai.

A zenéjenek van mélysége, előadásmódja sallangoktól mentes, nincsenek mímelések, manírok, látszik, hogy belülről fakadó érzelmek táplálják a dalait és magát az éneklését is, ugyanúgy, ahogy a zenészeiről is elmondható ugyanez.

Valahogy nagyon jól lejön az egész és képes megfogni, magával ragadni az embert még akkor is ha egyébként nemhogy az előadónak, de még a műfajnak sem rajongója. Nagyon profi mind a hangzás, mind az előadás, és természetesen maga a zene is. Lassabb tempójú balladáiban nagyon szép kerek íveket énekel, egymásba fűzi a dallam meneteket és még a rap részek is helyükön vannak – kicsit Eminem-et idézik.

Két dal között elmondja, hogy mikor egészen csóró volt, csak zenéket írt, énekelt és egy fitying nélkül tengette az életét, egyszer az apartmanjában ült – ami persze csak egy lyuk volt, egy kis odú – még az áram is elment, és a sötétben üldögélt. Kétségbeesve hívta egyik barátját, hogy adjon neki csak 10 fontot mert rákapcsolták a villanyt is és nem tud mit csinálni.

Hivogatta a rokonait, haverjait, aztán végül az anyját is felhívta és azt mondta, hogy “anya csak 5 fontot adjál”. Ekkor mondta az anyukája, hogy “el kell menned az X-faktor-ba”, mely műsor éppen akkor tartott válogató selejtezőket a környékükön. Így kezdődött minden. Ezután a történet után játszotta el azt a dalt melyet akkor is, mikor először beválogatták a versenybe.

Hogyan érezted magad James Arthur Arénakoncertjén? VOKS LENT!

A vetélkedő után gyors világhírre tett szert nem véletlenül, mert most az első budapesti koncertjén már mi is személyesen meg tudtuk tapasztalni őszinte, karizmatikus és magával ragadó előadás módját, hallhattuk dalait.

Jöjjön a koncert fotói - James Arthur fotókért kattints!

[2015.11.08.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
Ladinek...

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még