2022. december 9. | péntek | Natália nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Guido és Mauricio de Angelis koncert Aréna 2019

Megnéztük Guido és Mauricio de Angelis koncertjét az Arénában - képekben

 Jótékonysági árveréssel egybekötött koncertet adott tegnap este a Bud Spencer-Terence Hill filmek zenéjéről ismert testvérpár a Papp László Arénában, ahol a Sandokant játszó Kabir Bedi is megjelent.

Majdnem telt ház fogadta az immár rutinosan Magyarországra járó olasz testvérpárt, a koncert előtt már egy órával is hosszasan kígyózott a sor a kapuk előtt. Rögtön a legelső dalok között ott voltak a magyar közönség kedvencei is, a Banános Joe, Piedone, a Seriff az égből és az Akit Bulldózernek hívtak című filmek zenéje. A műsort a háttérben egy óriási videófalon animációk és videóbejátszások kísérték, ezekre több példát is mutatunk a galériában. Itt többször is felbukkant az adott filmből Bud Spencer, a fiatal Kabir Bedi mint Sandokan, a fiatal Terence Hill – a videófal ízléses és nagyon látványos kiegészítője volt a műsornak.

Néhány kisebb jelenetet személyesen is előadtak a műsorban: Maurizio telefonon hívta el a koncertre Kabir Bedit, aki azonban először csak videóüzenetet tudott küldeni, majd „meglepetésre” megjelent személyesen is... A színész rövid beszédben köszönte meg a magyar közönségnek, hogy fenntartja Sandokan népszerűségét, "továbbviszi a lángot", ahogy fogalmazott, majd Sandokan forever! kiáltással vezette fel, hogy Guido és Mauricio de Angelis előadja a sorozat főcímdalát. Ezután a Nyolcvan nap alatt a Föld körül Willy Fogg-gal zenéje következett, majd az est másik sztárvendége, Terence Hill köszöntötte a közönséget. Elmondta, hogy a filmek felerészben a kitűnő daloknak köszönhették a sikert... A két sztárvendég a műsor további részét a színpad oldalán, egy filmtekercses dizájnnal kialakított kanapéről tekintette meg - bár volt, amikor Kabir Bedi mikrofon nélkül, de együtt énekelt a testvérpárral.

Sok-sok további kítűnő dal következett - a koncert több mint két órás volt szünet nélkül. A műsor utolsó részében adták elő a Különben dühbe jövünk kórusjelenetét, amelynek felvezetésében megjelent Paganini, a kiváló bérgyilkos is. Érdekesség, hogy a kórus tagjai magyarok voltak, Bud Spencer kiáltását pedig Bud Spencertől játszották be. Végül következett a Dune Buggy című dal, amelynek előadása alatt a színpad bal oldalán lehullt a lepel a hírekben is sokat szereplő autóról. Ekkor az addig ülő közönség is betódult a színpad elé és kialakult az a házibuli hangulat, amit én már sokkal korábban is vártam volna.

Újra jött Sandokan

Megtörtént az autó árverésének eredményhirdetése, ahol kínosan tervezetlen jelenetek alakultak ki: a Heim Pál Kórház főigazgatóját balról várták, de ő jobbról érkezett, majd amikor a győztest képviselő hölgynek ünnepélyesen át kellett volna adni az autó kulcsait, sehol sem találták meg azokat... Terence Hill még a Dune Buggy utasterét is átnézte, hátha csak benne maradt a kulcs... Nem tudom, hogy végül megtalálták-e, néhány kulcsot végül kétségtelenül átadott a hölgynek (a képeken a fekete kabátos hölgy a tolmács, a fehér kabátos hölgy az árverés nyertesének képviselője, az alacsony úr pedig a Heim Pál Kórház igazgatója). Az autón egyébként magyar rendszám van, tehát ez egy levizsgáztatott, működő autó, más kérdés, hogy már a színpadon is tálcát kellett alátenni, hogy a kifolyó olajat összegyűjtsék...

A ráadásban újra elhangzott a Sandokan, amihez visszatért ünnepelni Kabir Bedi is. Guido és Mauricio de Angelis éneklés közben is autogramot osztott és pacsizott a közönséggel - ahhoz képest, hogy 75 és 72 évesek, elképesztően jól bírták hanggal is, energiával is a koncertet, Maurizio még a ráadás alatt is magasra ugrált a színpadon.

Jó fejek és jó bulit csináltak, a filmek iránti nosztalgiát is átérezhettük, a színészek megjelenése is emelte az est fényét - a Heim Pál Gyermekkórház pedig majdnem húszmillió forint támogatáshoz jutott az árverés eredményeként.

Megnéztük Guido és Mauricio de Angelis koncertjét az Arénában - képekben - klikk a fotóra

 

[2019.02.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2022.12.08.]
Gyors hitelre van szüksége? szolgáltatás [2022.12.08.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

150. alkalommal is letolták a gatyát a Thália Színház művészei - képekben
2015. október...

Megnéztük a Sonata Arctica akusztikus koncertjét
A power metal egyik alappillérének...

Ilyen volt az Alter Bridge koncert - képriport
Ilyen volt a Volbeat koncert az MVM Dome-ban - képriport
Beszámoló Bródy János Aréna koncertjéről - képekkel
900. alkalommal is lezuhant a csillár a Madách Színház színpadán - képekben
Újra elkápráztatott minket az Incognito!
beszámolók még