Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 19. | kedd | Sára, Márió nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Álarcos énekes - ő rejtözött a Méhecske maszk alatt

A Méhecske álarc alatt Rubint Rella rejtőzött!


Az Álarcos énekesben Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal X-Faktoros mentortársa, Puskás Peti foglalt helyet, aki a kilátás mellett a nyomozati munkát is élvezte! A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget is nyújtott az újdonsült vendégnek – egy nem mindennapi ajándék, egy nyomozati lexikon formájában!

A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a negyedik adásban a Méhecske lepleződött le, aki mögött Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga, a népszerű influenszer volt!

A Nyomozóknak ezúttal sem jött össze a sikeres gyanúsítás, Hargitai Bea szerint Bódi Sylvit, Csobot Adél szerit Kapás Boglárkát, Sebestyén Balázs tippje Mihalik Enikő volt, a vendégnyomozó, Puskás Peti szerint pedig Szilágyi Liliánát rejtette a Méhecske álarc.

A világ legőrültebb és legvadabb kitalálós játékában először a Méhecske és az Egér párbajozott, majd újra egy hármaspárbaj következett: a Bika, a Kaktusz és a Zebra csapott össze a színpadon. Végül a Kakas és a Röfi mérte össze előadói tudását.

Az Álarcos énekest követően azonnal indítható az Álarc mögött az RTL Moston, ahol a műsorvezetők Csobot Adél és Hargitai Bea ezúttal a Méhecskével, azaz Rubint Rellával beszélgetnek.

Az Álarcos énekes következő adásában Nyomozóként tér vissza Gáspár Laci, az események pedig olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében! Még 12 álarc van versenyben, őket továbbra is a tévétörténelem egyik legnagyobb titka övezi: ki van a maszk mögött? Az országos találgatás folytatódik! Ez a fesztivál sem marad el!

[2020.09.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még