2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Loreena McKennitt újra Budapesten
Mahó Andrea, Kocsis Dénest és Tripolszky Anna is fellép a Disney100 koncerten
Újra Budapestre jön a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox 
Kapcsolatok
Green Stage Production

Furcsa jelenség: Minden éjjel ugyanazt álmodja Kocsis Dénes

Mióta beválasztották a Disney 100 nagykoncert előadásába, furcsa, ismétlődő álmokat él át Kocsis Dénes. Azt is megálmodta, miket kell majd énekelnie, még mielőtt megkapta volna a számára kiosztott dalokat.
 

A színész-énekes olyannyira készül már a produkcióra, hogy alvás közben is Disney-karaktereket lát és egy egész történet bontakozik ki álmában éjszakánként.

"Sokszor előfordult már az életem során, hogy különböző élethelyzeteket megálmodtam. Mostanában olyan mesehősnek álmodom magam aki Disneyland varázslatos birodalmában él. Élethűen érzékelem, hogy mellettem van a családom is, és az életünk csupa móka és jókedv. Majd hirtelen jön egy éles váltás és egyszer csak megjelenik Jafar az Aladdinból, felkap és elrabol. Elvisz egy sivatagba, a semmi közepére és otthagy. Elindulok valamerre, éget a nap, étlen, szomjan már-már csak vonszolom magam, de muszáj találnom valamilyen utat vissza a családomhoz és a biztonságos életembe. Már napok óta úton vagyok, teljesen le vagyok harcolva, amikor is meglátok 7 ajtót. Mindegyikre az van ráírva, hogy Disney. Minden alkalommal csak hat ajtót tudok kinyitni, de ezek ugyanúgy a sivatagba nyílnak, a hetediket kicsit félek kinyitni és amikor végre rászánom magam, hogy kinyissam, felébredek" – mesélt a nem mindennapi álomról az énekes-színész, aki nem hisz kifejezetten az álomfejtésben, ám abban biztos, hogy valamiféle jelentősége biztosan van ezeknek az álomképeknek.

„Eléggé furcsa ez az álom, így sokadjára pedig különösen. Nem hiszek a hókusz- pókuszokban, de mégiscsak elkezdtem ezen agyalni. Mivel ez a Disney produkció eddig a legnagyobb nemzetközi munkám, biztos, hogy jobban izgulok miatta, mint máskor a premierek előtt. Azért mégiscsak jó lenne kinyitni azt a hetedik ajtót is. Színészként, énekesként van gyakorlatom a színpadon és kamerák előtt, valójában nem vagyok egy izgulós típus, nem hiszem, hogy a drukk dolgozna bennem "- tette hozzá Kocsis Dénes.

Október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg a Disney100 koncertet. A koncerten mindenki által jól ismert Disney mese- és filmjelenetek elevenednek meg a Hollywood Sound Orchestra és sztárszólisták előadásában. A Disney produkció Tripolszky Annát bízta meg, hogy legyen az est háziasszonya, a színpadon pedig Mahó Andreával és Kocsis Dénessel is találkozhat majd a közönség.

Jegyek

[2023.10.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még